Italiano Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 pierwszy Long Island Ice Tea a drugi to gin-vodka-bolsblue, póżniej dam przepisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 pierwszy Long Island Ice Tea a drugi to gin-vodka-bolsblue, póżniej dam przepisy :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Budowa trabantow Na uwage zasluguje spasowywanie elementow http://www.livevideo.com/video/F4B5854611D141AFA19359F36DCDC74F/building-east-german-cars.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Curwa panie żałuje, ale myżlałem ,że już wszyscy spier. do domu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 kuźwa to widzę że jest czego żałować chrzaniona gorączka nie miała się kiedy przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 halo. próba mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Kupiłem dzisiaj w Słomczynie ori felgi, wszystko pięknie cacy ale w czasie powrotu kamień strzelił mi w szybę i mam odprysk o wymiarach ok. 2x3,5mm . Zastanawiam się czy jest sens kleić szybę teraz czy obserwować czy się powiększy odprysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Kupiłem dzisiaj w Słomczynie ori felgi, wszystko pięknie cacy ale w czasie powrotu kamień strzelił mi w szybę i mam odprysk o wymiarach ok. 2x3,5mm . Zastanawiam się czy jest sens kleić szybę teraz czy obserwować czy się powiększy odprysk Wies co , temat szyby był już poruszany .. poszukaj na forum są również podane namiary na warstaty [br]Dopisany: 02 Grudzień 2007, 13:04 _________________________________________________ halo. próba mikrofonu halo halo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wiciu cużeś zrobił i jak dobrze,że już nie jesteś moderowany ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Eeeeeeechhh. Szkoda gadać. W*rwiłem się jak nic - będzie chwila to opiszę, choć to nie jest proste, bo mi jeszcze bana władują i będe kwiczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wiciu na bana pracujesz od dłuższego czasu a to za słabą frekwencję na spotkaniach i generalnie straszną ospałość którą prezentujesz i jeszcze kilku core klubowiczów również... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jedziecie dzisiaj pod maximusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wiciu na bana pracujesz od dłuższego czasu a to za słabą frekwencję na spotkaniach i generalnie straszną ospałość którą prezentujesz i jeszcze kilku core klubowiczów również... Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem o f*ck prędko nie rzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wiciu na bana pracujesz od dłuższego czasu a to za słabą frekwencję na spotkaniach i generalnie straszną ospałość którą prezentujesz i jeszcze kilku core klubowiczów również... Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem przepraszam ale gdzie mnie zabrakło?? kto inicjuje spotkania?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Niestety chyba nie dobije do Pozia i Katarzyny, zaczyna mnie coś łamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Niestety chyba nie dobije do Pozia i Katarzyny, zaczyna mnie coś łamać Starość nie radość Kochanie przyjedz, a ożyje w 2 sek [br]Dopisany: 02 Grudzień 2007, 20:14 _________________________________________________Na Barbórce miało być Audi S1 Quattro EVO1 i d*pa blada, a cieszyłem się jak dzieciak http://rajdbarborka.pl/?page_id=80&forumaction=showposts&forum=2&thread=285&start=10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Norbi, Aż 2 sekundy potrzebujesz, kiepsko za mną ;( A co do Barbórki to jestem na 100 %, też chciałam tą S-ę zobaczyć , bo rano przed Barbórką jadę oglądać to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3037364 Mamy się jednak zastanowić nad zakupem kurcze brynia.. te auta mają cenę 30, a nawet 40tys... A tu 15.000... Fakt, że uszkodzone.... No ale nie dużo w końcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Norbi, Aż 2 sekundy potrzebujesz, kiepsko za mną ;( A co do Barbórki to jestem na 100 %, też chciałam tą S-ę zobaczyć , bo rano przed Barbórką jadę oglądać to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3037364 Mamy się jednak zastanowić nad zakupem Aż 2 kochanie bo chory jestem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi