Norbi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 To jest gdzieś w wawce, albo niedaleko? Chętnie bym podjechał z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Na Barbórce miało być Audi S1 Quattro EVO1 i d*pa blada, a cieszyłem się jak dzieciak http://rajdbarborka.pl/?page_id=80&forumaction=showposts&forum=2&thread=285&start=10 Barbórka obowiązkowa :> Jak ludwiczak nie zaśpi to może będzie wejście przez jego park serwisowy W tamtym roku dał d*py. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Tak poza tematem, że tak powiem. Tak wyglądał mój powrót w piątek do domu o godzinie 16 - wspaniałe korki warszawskie - wracałem prawie 2h. Zrobiłem 15 km, a to wyniki wyliczeń komputera - wyliczenia prawdziwe, bo FIS wykalibrowany: ŚREDNIE SPALANIE (było nawet 14L): ŚREDNIA PRĘDKOŚĆ (zawrotna): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Gdzie były takie korki? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2007, 21:58 _________________________________________________BTW. Są gdzieś foty z bierhalle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Właśnie je zaczynam przeglądać !! Niektóre są koks!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Właśnie je zaczynam przeglądać !! Niektóre są koks!!! Ty byś lepiej napisł co się dzisiaj pod M działo Ano pan Poź rządził [br]Dopisany: 02 Grudzień 2007, 22:37 _________________________________________________ Tak poza tematem, że tak powiem. Tak wyglądał mój powrót w piątek do domu o godzinie 16 - wspaniałe korki warszawskie - wracałem prawie 2h. Zrobiłem 15 km, a to wyniki wyliczeń komputera - wyliczenia prawdziwe, bo FIS wykalibrowany: ŚREDNIE SPALANIE (było nawet 14L): ŚREDNIA PRĘDKOŚĆ (zawrotna): Panie Łukaszu to masz spalanie jak moja eSa po miachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Chętnie tylko powiedz gdzie to jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 To jakieś 90km ode mnie . Zadzwoń pomyslimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Na wstępie prezentuje kogucika podczas wyciągania numeru telefonu od Pani kelnerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 tu początek imprezy : tu w trakcie: a tu ju rozmazany troche obraz po bitwie: i jeszcze sprawdzalismy temperature piwka: tyle przeszło cenzure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 To się akurat do Gościa Niedzielnego nadaje. Dawaj "mięcho" :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wiciu cóż mogę powiedzieć... nie było Was... jest czego żałować...później było już tylko lepiej :gwizdanie: :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wiciu cóż mogę powiedzieć... nie było Was... jest czego żałować...później było już tylko lepiej :gwizdanie: :dance: Potwiedzam :thumbup: trzeba jeszcze ustalić gdzie można zlokalizować fotki z klubu od tej laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Panie Łukaszu to masz spalanie jak moja eSa po miachu Taaaa, mam się czym szczycić co Mógłby tyle palić, ale żeby chociaż tak jeździł co eSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 LukaszeczkuR za palenie to Ty się lepiej nie zabieraj, bo nie lubisz tych co palą :gwizdanie: ( scena w Galerii Mokotów) Co prawda to prawda a tak serio, to może trzeba na poprawkę do Rogala uderzyć Nie nie nie i jeszcze raz nie. Nie namawiajcie mnie do złego Poza tym z tym co mam i tak objadę Adasia, no chyba, że wgra sobie serię :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 LukaszeczkuR za palenie to Ty się lepiej nie zabieraj, bo nie lubisz tych co palą :gwizdanie: ( scena w Galerii Mokotów) Co prawda to prawda a tak serio, to może trzeba na poprawkę do Rogala uderzyć Nie nie nie i jeszcze raz nie. Nie namawiajcie mnie do złego Ty uważaj, bo ja potrafię namówić do złego dobrze jej idzie to namawianie ale da radę się oprzeć :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ty uważaj, bo ja potrafię namówić do złego Już dałem się namówić na jedną wizytę u Rogala - W Y S T A R C Z Y ! dobrze jej idzie to namawianie ale da radę się oprzeć :tongue4: Mam za***iście twardą psychikę jak to ktoś powiedział w jednym z filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie bądz taki pewien, bo śwaitopogląd mi się zmienia I co teraz Poziek ??? Zaskoczyła nas co ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jestem niewzruszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jestem niewzruszony Widzę udajesz twardą sztukę, ale wiem, że jesteś taaaakkiiii wrażliwy. Nawet ta Pani co nas obsługiwała w piątek (co by nie było głupich skojarzeń to chodzi o kelnerkę) powiedziała, że taki słodki jesteś i łagodny jak baranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi