lukaszr Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 owszem :bicz3: Kiedy zmienisz na tą nową ??
krzyniek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Czy mogę mieć prośbę do moda żeby ostrzeżenie dla Krzynia dać? o TY niedobry, koledze chcesz załatwić ostrzeżenie ps. ostrzeżenie to może Tobie by się należało za blokowanie innych aut na drodze publicznej a tym samym stwarzanie zagrożenia w ruchu lądowym. [br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 09:24 _________________________________________________ Czy mogę mieć prośbę do moda żeby ostrzeżenie dla Krzynia dać? Ostrzeżenie to forma ukarania kogoś za niestosowne zachowanie i nie można rzucać nimi na prawo i lewo. Powaga musi być zachowana oraz wartość i znaczenie też. Ja wiem dobrze o tym i dlatego poprosiłem. A ucieczka z miejsca konfrontacji z Tosikiem na tyłach promenady to chyba powód dobry. co do konfrontacji to wczoraj miałem złe przeczucia, ale co się odwlecze to nieuciecze może Tosik zjawisz sie pod Max.. w niedziele? a jak nie to jeszcze będzie niejedna okazja.
Italiano Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Czy mogę mieć prośbę do moda żeby ostrzeżenie dla Krzynia dać? o TY niedobry, koledze chcesz załatwić ostrzeżenie ps. ostrzeżenie to może Tobie by się należało za blokowanie innych aut na drodze publicznej a tym samym stwarzanie zagrożenia w ruchu lądowym. [br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 09:24 _________________________________________________ Czy mogę mieć prośbę do moda żeby ostrzeżenie dla Krzynia dać? Ostrzeżenie to forma ukarania kogoś za niestosowne zachowanie i nie można rzucać nimi na prawo i lewo. Powaga musi być zachowana oraz wartość i znaczenie też. Ja wiem dobrze o tym i dlatego poprosiłem. A ucieczka z miejsca konfrontacji z Tosikiem na tyłach promenady to chyba powód dobry. co do konfrontacji to wczoraj miałem złe przeczucia, ale co się odwlecze to nieuciecze może Tosik zjawisz sie pod Max.. w niedziele? a jak nie to jeszcze będzie niejedna okazja. to tylko z powodu że cię tak bardzo lubię drogi kolego
Tosik Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 co do konfrontacji to wczoraj miałem złe przeczucia, ale co się odwlecze to nieuciecze może Tosik zjawisz sie pod Max.. w niedziele? a jak nie to jeszcze będzie niejedna okazja. Moze bede pod maximusem w niedziele to sie nie odwlecze
spetsnaz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 http://www.tvn24.pl/1576,1,szklo_kontaktowe.html
lukaszr Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 2 weekend stycznia To wtedy jak już będzie wszystko git, to się przejadę i porównam do eSy Norbiastego
Italiano Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nie będzie co porównywać Myślisz ??? Jak dołoży nitro to może i nie będzie co porównywać :polew:
Italiano Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 1.8T nie lubi gazu wiem, ale nie masz wyboru możesz zawsze rozwiercić tłoki.
spetsnaz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 1.8T nie lubi gazu wiem, ale nie masz wyboru możesz zawsze rozwiercić tłoki. Chyba cylindry
poziek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Specu może my czegoś nie wiemy?? Może tajnik suuper mocy tkwi w tym aby tłoki rozwiercić
spanky Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Specu może my czegoś nie wiemy?? Może tajnik suuper mocy tkwi w tym aby tłoki rozwiercić lepiej wywiercic w nich dziure ....
poziek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Własnie jestem po rozmowie z dzikim S4 silver. Jest po korekcie softu. Coś strasznie szybko jedzie. Strasznie
poziek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Będzie miał Ci kto złoić dupsko Brynia ciągle myślałem, że bedziesz to ty :tongue4: :>
poziek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Oj ja tu widzę jakieś 29 w twoim profilu?? Co to jest ?? :tongue4: :tongue4: ;) ;)
Norbi Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Powiem tak jest za***iście ŁukaszR szkoda,że dziś się nim nie przejechałeś :> Rogal.... już nawet kurva nie wiem jak go nazwać hehe 321KM 477Nm wykres potem, tera browar. Tak apropos dziś są moje urodzinki i taki se prezent walłem hihi[br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 19:11 _________________________________________________kuni przybyło tylko a może aż , bo spodziewałem się 10 a tu 21, za to moment 48Nm :drool:
angela Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Norbi to wszystkiego naj....naj...... :drunk: Nic nie mowiles, wczoraj zlozylabym zyczonka osobiscie.......
Rekomendowane odpowiedzi