malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 ... ale juz niedlugo wracam No nie, to znowu on Prezenty jakieś przywieziesz chociaż?
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Fajnie sie czyta te wasze komantarze, szczegolnie "psa na baby" hornet'a. Jaki pies znowu ??? Gdzie on to napisał ??? Nie musial pisac. Kazdy kto byl w Bierhalle to widzial oj dawal chlopak popis [br]Dopisany: 19 Grudzień 2007, 14:51 _________________________________________________ ... ale juz niedlugo wracam No nie, to znowu on Prezenty jakieś przywieziesz chociaż? Malik tego prezentu co bys chcial do nie dam rady przewiezc w bagazu...no chyba ze ta latynoska sie zgodzi
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 wiem ze bardzo za mna tesknicie, co poniektorym snie sie w snach (erotycznych) Tak, szczególnie ta jedna osoba na literkę J. ale juz niedlugo wracam Trudno, co zrobić, jakoś to przeżyjemy
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 No nie, to znowu on Prezenty jakieś przywieziesz chociaż? Malik tego prezentu co bys chcial do nie dam rady przewiezc w bagazu...no chyba ze ta latynoska sie zgodzi DAMN! Obiecałeś!
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Malik tego prezentu co bys chcial do nie dam rady przewiezc w bagazu...no chyba ze ta latynoska sie zgodzi A prezencie dla mnie to zapomniałeś co ???
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 A dla mnie???? Nie zapomnij Nie masz co liczyć na tego samoluba - ostatnio też miał Tobie coś przywieźć i obeszło się na obiecankach
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 hehehe prezenty...tylko na tym wam zalezy...a ja? jako istota ludzka??
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 hehehe prezenty...tylko na tym wam zalezy...a ja? jako istota ludzka?? Powinieneś wiedzieć, że jesteśmy materialiści Znam jedną osobę, która na pewno się ucieszy z Twojego powrotu i co najmniej jedną, która z takiej radości nie będzie zadowolona (nie powiem, że to Wiciu)
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 hehehe prezenty...tylko na tym wam zalezy...a ja? jako istota ludzka?? Juz nie udawaj, że taki wrażliwy jesteś
letallec Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 hehehe prezenty...tylko na tym wam zalezy...a ja? jako istota ludzka?? Taaaaaaaaaaak, teskni na pewno, i nie moze sie doczekac na nowe pluca, nerki i watrobe. :D
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 oj siwy pojezdzi pelna piz*a jak mu serce wstawie nowe, oj pojezdzi :>
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 oj siwy pojezdzi pelna pipka jak mu serce wstawie nowe, oj pojezdzi :> Kiedyż to nastąpi lepiej powiedz ?
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jak to kiedy- po Nowym Roku ..... tylko nie wiadomo po którym :polew: Pewnie już nie w tym stuleciu :polew:
spanky Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jaki brutalu? Jakie udziwnienia???? No wiesz, baciki, pejczyki, czarne skóry itp Zapomniałeś o maskach z suwakiem tak sie bawicie ... http://pl.youtube.com/watch?v=4HlZalchIkk
letallec Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Cale serducho wieziesz,...o w morde
wit.s Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 hehehe prezenty...tylko na tym wam zalezy...a ja? jako istota ludzka?? Powinieneś wiedzieć, że jesteśmy materialiści Znam jedną osobę, która na pewno się ucieszy z Twojego powrotu i co najmniej jedną, która z takiej radości nie będzie zadowolona (nie powiem, że to Wiciu) Ja to widzę, że Ty cały czas się lansujesz cudzym kosznem i to przy ieustannym, niewerbalnym sprzeciwie lansowanego. Jak nic trzeba Cię przytulić...
Flyer Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Cale serducho wieziesz,...o w morde Mial chyba na mysli pompe... albo czegos nie wiem
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 no pompe pompe :> Witek pamietaj ze ja nic twoim kosztem nie chce miec
Rekomendowane odpowiedzi