Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dzień dobry wszystkim i najlepsze życzenia dla ŁukaszaR[br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 08:11 _________________________________________________zostaly 34 strony, 11 dni, 3.09 strony na dzień! Malik zostajesz powołany na stanowisko starszego klubowego analityka
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Noooo... to rozumiem, że zapraszasz dzisiaj wszystkich na wódkę? Taaaaaa, Ty to tylko byś chlał i grał na PS3 - nic więcej
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Noooo... to rozumiem, że zapraszasz dzisiaj wszystkich na wódkę? Taaaaaa, Ty to tylko byś chlał i grał na PS3 - nic więcej No Święta w końcu i mam urlop To co mam niby robić? [br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 09:09 _________________________________________________ Dzień dobry wszystkim i najlepsze życzenia dla ŁukaszaR[br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 08:11 _________________________________________________zostaly 34 strony, 11 dni, 3.09 strony na dzień! Malik zostajesz powołany na stanowisko starszego klubowego analityka Spoko, mogę nawet od czasu do czasu pierdzielnąć jakiś wykresik
alvaro Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 chłopaki gdzie jest post poźka (czy tam Huga bo już nie pamiętam) o grupowym zakupie spojlerów z USA ??
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 chłopaki gdzie jest post poźka (czy tam Huga bo już nie pamiętam) o grupowym zakupie spojlerów z USA ?? Paaaanie, toż to całe wieki temu było.
gosia Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 O ile mnie pamiec nie myli to "gosia" BYŁ kiedys na spocie w promenadzie:) Fajnie sie czyta te wasze komantarze, szczegolnie "psa na baby" hornet'a To prawda, byłem raz na spocie. Odnośnie forum to żona zaczęła, a teraz to ja więcej się udzielam, no i czarnulka jest tylko moja!!!!!! Chodzi mi o żonę i oczywiście A4!!!
wit.s Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 LukaszR - wszystkiego najlepszego stary zbok... eee...Chłopie* jeszcze do Wicia i Malika mi duuuuuuuuuuuuużo brakuje Noooooooo, ale jako prezent urodzinowy - damy Ci kilka bezpłatnych lekcji, jak być za***istym Copyright na stwierdzenie "stary zbok... by Lukas
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Noooooooo, ale jako prezent urodzinowy - damy Ci kilka bezpłatnych lekcji, jak być za***istym co za rozpusta najlepszego Lukasz
wit.s Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Terror horror marmelada. Nigdy więcej wina w takiej ilości Nigdy więcej fajek w takiej ilości Nigdy więcej ... Co ja pieprzę - wieczorem i tak zmienie zdanie. A narazie boję sie wstać z krzesła
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Terror horror marmelada. Nigdy więcej wina w takiej ilości Nigdy więcej fajek w takiej ilości Nigdy więcej ... Co ja pieprzę - wieczorem i tak zmienie zdanie. A narazie boję sie wstać z krzesła To "ostra" (malik specjalnie dla Ciebie ) imprezka była?
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Terror horror marmelada. Nigdy więcej wina w takiej ilości Nigdy więcej fajek w takiej ilości Nigdy więcej ... Co ja pieprzę - wieczorem i tak zmienie zdanie. A narazie boję sie wstać z krzesła To "ostra" (malik specjalnie dla Ciebie ) imprezka była? Ty wieśniaro
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Terror horror marmelada. Nigdy więcej wina w takiej ilości Nigdy więcej fajek w takiej ilości Nigdy więcej ... Co ja pieprzę - wieczorem i tak zmienie zdanie. A narazie boję sie wstać z krzesła Wiciu ale tak mówisz po każdej imprezie :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 To "ostra" (malik specjalnie dla Ciebie ) imprezka była? Oj, była, była... Wiciu ale tak mówisz po każdej imprezie :gwizdanie: Oj, mówię, mówię
lexpar Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Łukaszur Wszystkiego najlepszego i oczywiście zyczę Ci aby spotowicze przyjeżdżali na spoty bez komputerów, a Ty bez telefonu komórkowego :polew: Ale jeszcze raz wszystkiego naj!!!
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wyjątkowo szeroka była ta impreza. Szeroka ??? ??
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wyjątkowo szeroka była ta impreza. Zioooom! :oklaski:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 11:04 _________________________________________________ Wyjątkowo szeroka była ta impreza. Szeroka ??? ?? Hornet pewnie nadal mówi "ostra" lub "dżezi"... nie nadąża chłopak
Rekomendowane odpowiedzi