krzyniek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 wkurvic sie mozna , przyjechalem do PL , zmienilem na zimowki i zero sniegu kiedy jakis spocik bo jestem jeszcze tydzien w Wawie a juz mi sie nudzi ? coś słyszałem że ma padać...ale śnieg z deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 wkurvic sie mozna , przyjechalem do PL , zmienilem na zimowki i zero sniegu kiedy jakis spocik bo jestem jeszcze tydzien w Wawie a juz mi sie nudzi ? Możemy coś nagrać niestandardowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Proszę bardzo, kilku "krzykaczy" wyjechało w góry i od razu spokój na forum Ponad 24h nikt nic nie napisał. Napiszcie jakiej mocy macie akumulatory w autkach, głównie chodzi mi o diesle. W drugim aucie padł mi akumulator i zastanawiam się czy nie wstawić do niego mój stary aku z audi a do niuni kupic nowy. Teraz mam od nowości 95Ah Vartę. Byłem wczoraj w szoku ile teraz kosztują akumulatory, byle badziewie 60Ah kosztuje ponad 250zł a 95Ah około 650zł. Chyba że ktoś z Was ma jakiś stary aku jeszcze działający do oddania albo sprzedania? Prawdę mówiąc nie chce mi się inwestować w stare auto które na dniach sprzedaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A po co Ci aż tak duży aku.Ja mam 74Ah i jest gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 O Wielki Panie Prezesie, takie aku dostałem w spadku od niemca. Patrząc na stronę www.boschsilver.pl wystarczy 74 lub 77Ah. I chyba taki kupię tylko dzisiaj to bedzie ciężko (od razu wrzuciłbym go w koszta firmy w tym roku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 hornet, bierzesz: http://moto.allegro.pl/item286999397_zadbane_audi_a4_1_9_tdi_quattro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 hornet, bierzesz: http://moto.allegro.pl/item286999397_zadbane_audi_a4_1_9_tdi_quattro.html Sporo do rezania w tym wozie .. tyle, że 4 łapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 hornet[/b], bierzesz: http://moto.allegro.pl/item286999397_zadbane_audi_a4_1_9_tdi_quattro.html flyer ty żartownisiu :> Hapy Nju Jer 2008 to ewrybady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 hornet, bierzesz: http://moto.allegro.pl/item286999397_zadbane_audi_a4_1_9_tdi_quattro.html Drogo za samochód który całe swoje życie jeździł po polskich dziurach Ps. Udało mi się kupić prawie nowy aku 62Ah z pół roczną gwarancją za 120zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avdikezop Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam Panowie!!! Ja pracuje zmianowo wiec postaram sie na jakis najblizszy spocik zjawic jak nie w tym tygodniu to przyszłym ( 2 zmiana;() Jezeli da rade to prosiłbym o jakis nr com zeby sie odnalesc:) Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Misiaczki to ja byłem torturowany przez Prezesa przez ponad 2 godziny. Jechałem sobie spokojnie przez Lublin a tu nagle cos mi droge zajechało , wyskoczyl jakis wielki chłop ze 3 razy wiekszy i wszystko wygadałem WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM NOWYM ROKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kochani. Nakjlepszeho! Tobie też Kapusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 MERRY CHRISTMAS!!! (Eeee, to już było) and HAPPY NEW YEAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 witam w nowym roku, Ci co wczoraj przesadzili - współczuje sam ledwie dochodzę do siebie, nie ma to jak woda-najlepszy przyjaciel człowieka po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Śnieg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 gdzie?? pewnie na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 W Płońsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam w nowym roku Mam nadzieje, że wszyscy się ekstra bawili na sylwka Buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi