Al_Capone Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam wszystkich w nowym roku! Widze, ze wiekszosc jeszcze trzeswieje bo nie ma zalewu spamu Ja bawilem sie swietnie mam nadzieje, ze wy tez! W postanowieniach noworocznych mam poprawienie swojej klubowej aktywnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 NO SPAM NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 cześć ekipa.. Was też tak łeb napi.....?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Was też tak łeb napi.....?? Powiem ci ze jako, ze nie jestem zwolennikiem walenia czysciochy. Robie to tylko jezeli sytuacja tego wymaga Wynalazlem z kolega jakis czas temu drink uniwersalny. a)Smakuje obu plciom b)Pija go nawet zwolennicy czysciochy (moze dlatego, ze wszyscy inni to pija) c)Idealne proporcje skladnikow odzywczych i cukrow sprawaiaja ze: -mozna to lojic w kazdej ilosci -nie czuc woody mimo, ze jej duzo -klepie w czache -daje kopa -NIE MA KACA! Miodzio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 cześć ekipa.. Was też tak łeb napi.....?? Ech, wczoraj z rana nap... ale szybko przyszedł brat i byl Co za ulga Ale dzisiaj masakra. Chcę tylko przeżyć w pracy 8h i wrócić do domuuuuuuuuuuuuuuuuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Was też tak łeb napi.....?? Powiem ci ze jako, ze nie jestem zwolennikiem walenia czysciochy. Robie to tylko jezeli sytuacja tego wymaga Wynalazlem z kolega jakis czas temu drink uniwersalny. a)Smakuje obu plciom b)Pija go nawet zwolennicy czysciochy (moze dlatego, ze wszyscy inni to pija) c)Idealne proporcje skladnikow odzywczych i cukrow sprawaiaja ze: -mozna to lojic w kazdej ilosci -nie czuc woody mimo, ze jej duzo -klepie w czache -daje kopa -NIE MA KACA! Miodzio! znaczy co miodzio pijesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam też wszystkich w nowym roku. mnie na przykład łepek nie boli, tylko plecy. Daj ten magiczny przepisik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 [...]tylko plecy. Boje sie pytac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 [...]tylko plecy. Boje sie pytac... no tylko plecy, bo te 3 szwy od jakiejś szklanki na łuku brwiowym mnie nie bolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam wszystkich w Nowym Roku. Mnie imprezka udała sie rewelacyjnie, ale niestety teraz jestem chora i zaraz zmiatam do domku leżeć w łóżeczku. Buziaki Ludzie wpłacajcie zaliczki na spot zimowy bo nam odwołają rezerwację, a ja chcę pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ludzie wpłacajcie zaliczki na spot zimowy bo nam odwołają rezerwację' date=' a ja chcę pojechać [/quote'] Dzięki za info Kaśka, ja przed chwilą puściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2008 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2008 o nawet góral wrocił do STOLICY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Pierwszy VAGmen w zakopcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Flyer to ciekawe jak nazwiesz oniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Pierwszy VAGmen w zakopcu... Chłopie, nie uwierzysz - 1 stycznia 2008 roku, godzina 14, a my z oniakiem siedzimy w B7 z podłączonym VAGiem i grzebiemy sobie :polew: Nasze A. popukały w głowę i powiedziały, że coś z nami jest nie tak. Flyer to ciekawe jak nazwiesz oniaka Już ja miałbym parę pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Buahahaha... procenty sprawdzaliscie w ukladzie paliwowym? No i najwazniejsze pytanie - gdzie grzebaliscie? oniak? hmm.... y.... a wzial ze soba przyczepke na łodke bols, czy zostala w Kaletce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 blah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Buahahaha... procenty sprawdzaliscie w ukladzie paliwowym? No i najwazniejsze pytanie - gdzie grzebaliscie? A szukaliśmy pomysłu na jeden mankament B7 i ... znaleźliśmy. Teraz oniak przetestuje i jak będzie dobrze to będzie ciekawy patent na ten mankament. oniak? hmm.... y.... a wzial ze soba przyczepke na łodke bols, czy zostala w Kaletce? Bols ??? Co za badziewie. Nigdy więcej ... tfuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego Warszawianie w Nowym Roku!!! Bols ??? Co za badziewie. Nigdy więcej ... tfuuuu Bols i w ogole alko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi