wit.s Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 - w wiadomym temacie - Lukas zna moje zdanie, może mnie reprezentować - w temacie spota - o 18,00 wsiadam do pociagu do Krakowa - w temacie fury Żółwia :drool: - foty, foty, foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zółwiu dajesz dzisiaj..śnieg śnieg śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 - w wiadomym temacie - Lukas zna moje zdanie, może mnie reprezentować Mi nie zdradzisz tajemnicy ??? A myślałem, że tyle nas łączy ... - w temacie spota - o 18,00 wsiadam do pociagu do Krakowa Jedziesz na laski ? - w temacie fury Żółwia :drool: - foty, foty, foty Otóż to właśnie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 - w temacie fury Żółwia :drool: - foty ja juz widzialem, faktycznie igielka na fotkach gratulacje bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 widać widać, szczególnie na avatarku, prawie jak r8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 mnie dzisiaj raczej nie bedzie No to jeszcze brakuje tego: http://www.allegro.pl/item300963088_zolw_kiwajacy_glowa_idealny_na_prezent_.html :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja mysle, ze ustawil ta strone nawet jako startowa w browserze... I niedługo wrzuci sobie avatara z jego zdjęciem w sprzeglądarce to od dawna ma, dzisiaj dorzucił kanały rss żeby mu nowe wiadomości przychodziły :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jade kurna jade na spota. Spozniony, ale jade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja nie dotarlam na spota.....znowu..... Niestety dopadla mnie wstretna grypa ;( Ale mam nadzieje, ze na lamach forum zdacie relacje...co tam ciekawego na spociku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Mnie juz 2 raz z rzedu nima, ale mam niestety inne rzeczy na glowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No no 17 autek jak za dobrych letnich czasów, było grupowe mycie fur, także gurpowqe upalanie eSy i kupa śmiechu z Oniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No no 17 autek jak za dobrych letnich czasów, było grupowe mycie fur, także gurpowqe upalanie eSy i kupa śmiechu z Oniaka I powrót 3 audi przez całą Warszawkę. Każda z innym silnikiem, ale było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Katarzyno Ty jużw domu a mówiłem nie upalać bo tłoczyska pojarasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Katarzyno Ty jużw domu a mówiłem nie upalać bo tłoczyska pojarasz Norbi czy ja już Ci mówiłam, że masz cudowne auto? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Katarzyno Ty jużw domu a mówiłem nie upalać bo tłoczyska pojarasz Norbi czy ja już Ci mówiłam, że masz cudowne auto? :polew: :polew: Nie... poczekam aż mi na uszko szepniesz w moim pokoju w Wiśle :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja nie dotarlam na spota.....znowu..... Niestety dopadla mnie wstretna grypa ;( Angel a Tobie to sie porzadne :bicz3: nalezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Katarzyno Ty jużw domu a mówiłem nie upalać bo tłoczyska pojarasz Norbi czy ja już Ci mówiłam, że masz cudowne auto? :polew: :polew: Nie... poczekam aż mi na uszko szepniesz w moim pokoju w Wiśle :drool: Jak zwykle marzyciel. Ale jaki uroczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja nie dotarlam na spota.....znowu..... Niestety dopadla mnie wstretna grypa ;( Angel a Tobie to sie porzadne :bicz3: nalezy... Hmmm......a za co..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A za co..... Ty juz wiesz za co... to grypsko to sie nie wzieło z niczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja nie dotarlam na spota.....znowu..... Niestety dopadla mnie wstretna grypa ;( Angel a Tobie to sie porzadne :bicz3: nalezy... Hmmm......a za co..... Zdrowiej i za tydzień sie widzimy Oniak to wogóle ludzi nie widzi ze 20 minut temu widziałam go na Ostrobramskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi