poziek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 powiem wam wszystkim, że jesteście wielkie SŁODZIAKI, i lubie was :P :P :P :P :P :P
lukaszr Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 powiem wam wszystkim, że jesteście wielkie SŁODZIAKI, i lubie was :P :P :P :P :P :P A mnie w szczególności :polew:
adadur Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 powiem wam wszystkim, że jesteście wielkie SŁODZIAKI, i lubie was :P :P :P :P :P :P A mnie w szczególności :polew: lizus
krzyniek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 to wczoraj o ktorej sie spotowicze rozjechali jak jeszcze jakies herbatki byly grane ? Lukas skończylismy ok 23:50 Ps. facetom d.... nie urosną :gwizdanie: to działa tylko na dziewczyny...
Italiano Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 A od de mnie macie to, i niech Poziowi D... rośnie. http://www.paczekdlaciebie.pl/362101 :drool:
wit.s Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 pamiętaj, że zawsze jak coś napiszę to myślę o J. a potem o tobie :P :P :P :P :P :P :P :polew: :polew: :polew: Ty nie tylko jak coś piszesz, to myślisz - któregoś dnia ktoś Ci po stopach przejedzie i będziesz się zastanawial na Forum kto i za co?
lukaszr Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Uwielbiam pączki :> Widać ... :polew: :tongue4: :wink4:
Kaśka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Uwielbiam pączki :> Widać ... :polew: :tongue4: :wink4: Juz dzisiaj 4 pochłonęłam i pewnie jeszcze kilka przede mną.
adadur Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wieczorkiem już będziesz żałowała i próbowała spalić kalorie a od jutra siłownia i basenik ... a no bo jeszcze lato się zbliża i trzeba jakoś wyglądać ... ahhh kobiety kobiety
Kaśka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wieczorkiem już będziesz żałowała i próbowała spalić kalorie a od jutra siłownia i basenik ... a no bo jeszcze lato się zbliża i trzeba jakoś wyglądać ... ahhh kobiety kobiety Nie mam takich klimatów lubię siebie taką jaką jestem. I nie zamierzam rezygnować z takich pyszności. :> :>
tomaszu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wieczorkiem już będziesz żałowała i próbowała spalić kalorie a od jutra siłownia i basenik ... a no bo jeszcze lato się zbliża i trzeba jakoś wyglądać ... ahhh kobiety kobiety Nie mam takich klimatów lubię siebie taką jaką jestem. I nie zamierzam rezygnować z takich pyszności. :> :> Mówią tak ci, którzy nie mają problemów z nadwagą.. A tak w ogóle to bardzo dobre podejście. Aż jestem zdziwiony, że to powiedziała kobieta. :>
adadur Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 najprostrzy sposób na zdenerwowanie kobiety - skomentuj jej wagę :th:
pablo666 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dla wszystkich z A4 polecam: http://www.paczekdlaciebie.pl/824689
Norbi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 doładowanie przy odcince czyli 7000rpm skoczyło z 1.0 bara do 1,2 bara... To już sie z Tobą nie biere, chyba,że se takie niebieskie zaaplikuje, bo czerwonego koloru nie lubie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 16:00 _________________________________________________A tego swojego forga, to przez te małe dziurke pchałeś,że sie tak pokaleczył??
krzyniek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wieczorkiem już będziesz żałowała i próbowała spalić kalorie a od jutra siłownia i basenik ... a no bo jeszcze lato się zbliża i trzeba jakoś wyglądać ... ahhh kobiety kobiety Nie mam takich klimatów lubię siebie taką jaką jestem. I nie zamierzam rezygnować z takich pyszności. :> :> Mówią tak ci, którzy nie mają problemów z nadwagą.. A tak w ogóle to bardzo dobre podejście. Aż jestem zdziwiony, że to powiedziała kobieta. :> przeciez Kasia bardzo ładnie wygląda, nic dodać nic ująć to czym ma się przejmowac
tomaszu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wieczorkiem już będziesz żałowała i próbowała spalić kalorie a od jutra siłownia i basenik ... a no bo jeszcze lato się zbliża i trzeba jakoś wyglądać ... ahhh kobiety kobiety Nie mam takich klimatów lubię siebie taką jaką jestem. I nie zamierzam rezygnować z takich pyszności. :> :> Mówią tak ci, którzy nie mają problemów z nadwagą.. A tak w ogóle to bardzo dobre podejście. Aż jestem zdziwiony, że to powiedziała kobieta. :> przeciez Kasia bardzo ładnie wygląda, nic dodać nic ująć to czym ma się przejmowac No to właśnie o tym mówie - nie przejmuje się tym, bo dobrze wygląda..
lukaszr Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 przeciez Kasia bardzo ładnie wygląda, nic dodać nic ująć to czym ma się przejmowac Wazeliniarz ...
tomaszu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 przeciez Kasia bardzo ładnie wygląda, nic dodać nic ująć to czym ma się przejmowac Wazeliniarz ... No w sumie ja też wazeliny troche puściłem. Nie odbierajcie tego źle.
krzyniek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 przeciez Kasia bardzo ładnie wygląda, nic dodać nic ująć to czym ma się przejmowac Wazeliniarz ... poprostu jestem miły, a po tym wszystkim co..... ups bym się wygadał to wypada jej prawic komplementy
Rekomendowane odpowiedzi