Reggi Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Jakby ktoś szukał kolo stoi od strony głównej bramy zaraz przy WC może ma problem z pęcherzem Raczej napewno .. problemy z ciśnieniem też pewnie ma bo karetka obok Wc stoi tomaszust kawał dobry ale gdzieś juz on był
Italiano Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Nawet narzędzia sie znajdą nawet cały bagażnik A ja zacznę obsługiwać narzędzia http://rejestracja.blog.pl/ Ktoś tu się pojawił...
Kaśka Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Mam pytanie czy ustawiamy sie w jakimś konkretnym miejscu na wyjazd do Wisły i jedziemy razem?
hornet Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Ktoś tu się pojawił... Jestem cały czas tylko przelotnie
Italiano Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Mam pytanie czy ustawiamy sie w jakimś konkretnym miejscu na wyjazd do Wisły i jedziemy razem? Oczywiście Godz. 22:00 7.03.2007 Klub Sofia Pl. Powstańców Warszawy 1/3 :laghing2:
krzyniek Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Mam pytanie czy ustawiamy sie w jakimś konkretnym miejscu na wyjazd do Wisły i jedziemy razem? Oczywiście Godz. 22:00 7.03.2007 Klub Sofia Pl. Powstańców Warszawy 1/3 :laghing2: kuźwa w nocy jedziecie ....
Kaśka Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Mam pytanie czy ustawiamy sie w jakimś konkretnym miejscu na wyjazd do Wisły i jedziemy razem? Oczywiście Godz. 22:00 7.03.2007 Klub Sofia Pl. Powstańców Warszawy 1/3 :laghing2: Przeciez ty nie jedziesz. :bicz3: :bicz3:
Italiano Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Mam pytanie czy ustawiamy sie w jakimś konkretnym miejscu na wyjazd do Wisły i jedziemy razem? Oczywiście Godz. 22:00 7.03.2007 Klub Sofia Pl. Powstańców Warszawy 1/3 :laghing2: Przeciez ty nie jedziesz. :bicz3: :bicz3: Ale pożegnanie jakieś by się przydało
krzyniek Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Mam pytanie czy ustawiamy sie w jakimś konkretnym miejscu na wyjazd do Wisły i jedziemy razem? Oczywiście Godz. 22:00 7.03.2007 Klub Sofia Pl. Powstańców Warszawy 1/3 :laghing2: Przeciez ty nie jedziesz. :bicz3: :bicz3: Ale pożegnanie jakieś by się przydało dobrze kombinujesz
Bergerac Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Trzeba jeszcze jakis preferowany termin ustalic ale to raczej wchodzi w grę tylko od poniedziałku do czwartku włacznie mysle bo w weekend jak nie szkoła to np. ja jestem w zamościu A nie możemy legalniezałatwić z niebieskimi , klub łódzki jakoś sobie poradził z tym problemem
tomaszu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Pewnie wszyscy znają, ale ja nie znałem... Mlode malzenstwo u ginekologa dowiaduje sie, ze beda mieli dziecko. Mlody zonkos pyta: - Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciazy mozna czy nie? Lekarz: - W pierwszym trymestrze mozna bez obaw, normalnie po bozemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tylu bo bezpiecznie dla przyszlej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wylacznie na wilka. - A mozna wiedziec panie doktorze jak to jest na wilka? - Lezysz pan kolo nory i wyjesz!
krzyniek Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Tomku dobre ale znów już było :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 :bicz3: W ryj dać moge dać... eLPiGiiii spokojnie :cwaniak1: widzisz cyt: "gaz to zło"
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 :bicz3: W ryj dać moge dać... Ty jak coś powiesz to turlać sie tylko :polew:
Italiano Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Trochę was dzisiaj chyba zawiało nie rozumiem waszych postów Trzeba jeszcze jakis preferowany termin ustalic ale to raczej wchodzi w grę tylko od poniedziałku do czwartku włacznie mysle bo w weekend jak nie szkoła to np. ja jestem w zamościu A nie możemy legalniezałatwić z niebieskimi , klub łódzki jakoś sobie poradził z tym problemem :?: :?: :?: :bicz3: W ryj dać moge dać... eLPiGiiii spokojnie :cwaniak1: widzisz cyt: "gaz to zło" :?: :?: :?: Po tych rzeczach co piszecie to można tylko :suicide1:
Norbi Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Trzymta się ogry i ogrzyce śnieg za oknem dowalił to na nartach trza pojeździć Widze wasze wstretne mordy za tydz.
Rekomendowane odpowiedzi