Aydaho Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Dokładnie i Adaś nie w co, ale z czym. A miało być tak pięknie ... ech Ania, ale jakby Norbi nie nawalił to byśmy poszaleli co ... ok ok :gwizdanie: czyli on jak ten królik ...nieco Wam wieczór spier....lił
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 ok ok :gwizdanie: czyli on jak ten królik ...nieco Wam wieczór spier....lił Może nie jak królik, ale miał załatwić "wejściówkę" i nie udało mu się ...
T-żółw Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 hehe z szelki to aż sie prosiło strzelić
Aydaho Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 cholera tak to jest jak się na zlot nie pojedzie ... szelkowa, gryzienie marchewki ....zaczynam sie gubić
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 No fakt ,, szelkowa" mu uciekła :gwizdanie: Jako "wejściówka" była by ok cholera tak to jest jak się na zlot nie pojedzie ... szelkowa, gryzienie marchewki ....zaczynam sie gubić Do tego "szybkie egzotyczne numerki" i jeszcze parę innych ...
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Fakt, mój Ł tez tak twierdzi No to wszyscy byliby zadowoleni ... a Norbi tak to zepsuł ... ech
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 No a jak, zdrowy chłop i tyle Pewnie strzeliłby nie tylko z szelki ...
Reggi Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Ktoś zna Łukasza R ? http://www.gumtree.pl/warszawa/66/21057366.html
krzyniek Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Ktoś zna Łukasza R ? http://www.gumtree.pl/warszawa/66/21057366.html no to kolejna tajemnica zdemaskowana :gwizdanie: ps. Tosik może go zna
Norbi Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Fakt, mój Ł tez tak twierdzi No to wszyscy byliby zadowoleni ... a Norbi tak to zepsuł ... ech No troche nawaliłwem się i nie byłem w stanie dojść Ale z tego co się zorientowałem to była ściema, przynajmniej z części strony pięcio vel sześciokąta sie wydało łooooo
Italiano Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 przynajmniej z części strony pięcio vel sześciokąta ????????? :mysli: :mysli: rozumiem że mnie nie było, ale co to za język? Chyba drogi Norbusiu żeś niedoszedł jeszcze do siebie po zlocie
Norbi Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Chyba drogi Norbusiu żeś niedoszedł jeszcze do siebie po zlocie Luzik doszedłem... do siebie :>[br]Dopisany: 11 Marzec 2008, 17:46 _________________________________________________ Fakt, mój Ł tez tak twierdzi No to wszyscy byliby zadowoleni ... a Norbi tak to zepsuł ... ech No troche nawaliłwem się i nie byłem w stanie dojść Ale z tego co się zorientowałem to była ściema, przynajmniej z części strony pięcio vel sześciokąta sie wydało łooooo Jaka ściema, wszystko było- tylko Ciebie nie było. Trzeba było brać ,, bilet wstepu" i uciech 100 gwarantowane Taka wymówka z tym biletem Przecież to na mnie miałaś ochote, a nie na bilet, to o co kaman kochanie??
T-żółw Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 No wszystko OK, ale kto by się moim Ł zajął :gwizdanie: przecież oblizywał sie na szelki
Norbi Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Przecież to na mnie miałaś ochote, a nie na bilet, to o co kaman kochanie?? No wszystko OK, ale kto by się moim Ł zajął :gwizdanie: On już wie doskonale, oczki mu się świeciły że ho ho...Prawda Ukciu?
Norbi Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 No ogry i ogrzyce kto sie melduje dziś na spocie?
angela Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 No ogry i ogrzyce kto sie melduje dziś na spocie? Ja
Norbi Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 ANGE!!!!!! ktoś Ci zęba wybił to w Wiśle!!?? ale kufa była impreza
angela Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 ANGE!!!!!! ktoś Ci zęba wybił to w Wiśle!!?? ale kufa była impreza hahaha......wszystkie sa na swoim miejscu.....ja bylam grzeczna Ale fakt impra byla gicior.....
T-żółw Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 ANGE!!!!!! ktoś Ci zęba wybił moze Sławkowi ręka się omsknęła... za wykasowanie zdjęć
Rekomendowane odpowiedzi