Gość trueogre Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 nie no to już przesada, do koła to on się nie zmieści, jego dziewczyna ostatnio mi mówiła że przytył :polew: Coś się wymyśli - upchamy jak trzeba będzie warszawska gościna, na dowidzenia w zapas cię upchają
lukaszr Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 warszawska gościna, na dowidzenia w zapas cię upchają Niech się cieszy, bo i tak gościnnie go przyjęliśmy - inaczej nikt by go nie upychał do bagażnika tylko przyczepił do auta z tyłu i tak by wracał do tego Waszego Krakowa
SebMis Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 JEST WARSZAWA JEST ZABAWA: Flyer co Ty robisz tam Lukasrowi lewą ręką że taki zadowolony
lukaszr Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Flyer co Ty robisz tam Lukasrowi lewą ręką że taki zadowolony Robi to co trzeba - czekałem kiedy ktoś to wychwyci, a Michałek tylko stracił równowagę, a Wy już o jednym
Gość trueogre Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 warszawska gościna, na dowidzenia w zapas cię upchają Niech się cieszy, bo i tak gościnnie go przyjęliśmy - inaczej nikt by go nie upychał do bagażnika tylko przyczepił do auta z tyłu i tak by wracał do tego Waszego Krakowa ech, i potem się dziwicie jak na was krzywo patrzą :tongue4:
Aydaho Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ważne ze chłopak dojechał pozdro jeszcze raz [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 09:07 _________________________________________________ pierwszy od lewej najładniejszy [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 12:46 _________________________________________________ warszawska gościna, na dowidzenia w zapas cię upchają zawsze zapas lepszy niż Kabaty by najt
Flyer Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Kijowe macie te B6... zwyklaki, nic sie nie wyrozniaja
Aydaho Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Flyer co Ty robisz tam Lukasrowi lewą ręką że taki zadowolony sprawdzał czy turbo pompuje [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 12:49 _________________________________________________ Kijowe macie te B6... zwyklaki, nic sie nie wyrozniaja ja wywaliłem skóre ze środka - wystarczająco duży zabieg stylistyczny
Hasan Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ważne ze chłopak dojechał pozdro jeszcze raz [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 09:07 _________________________________________________ pierwszy od lewej najładniejszy [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 12:46 _________________________________________________ warszawska gościna, na dowidzenia w zapas cię upchają zawsze zapas lepszy niż Kabaty by najt raczej ten w środku
Reggi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Kurna Panowie pomocy . Chciałem podłaczyć laptopa pod router ..na nim wszystko Ok. Ale na laptopie net nie działa On tam ma jakieś 2 karty sieciowe i ani ani jedna nie czyt neta ani druga ... ani obie na raz Pomoze ktoś mi ustawić tego lapka ?
letallec Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dawaj screeny z ustawień routra. Poza tym skąd masz internet?
adamooo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 pewno nie masz włączonego DHCP.Czyli walisz brame, maske oraz IP na które router pozwala..i najlepiej DNS ten sam co bramka..i będzie banglało...
lukaszr Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 pierwszy od lewej najładniejszy raczej ten w środku I po co się wykłócacie jak wszystkie 3 to zwykłe, proste paździochy
krzyniek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 pierwszy od lewej najładniejszy raczej ten w środku I po co się wykłócacie jak wszystkie 3 to zwykłe, proste paździochy dokładnie tak paździoch do sześcianu ps. zmieniłem avatarka bo niektórych cycuszki raziły po oczach :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dawaj screeny z ustawień routra. Poza tym skąd masz internet? Net z Tarchomina pewno nie masz włączonego DHCP.Czyli walisz brame, maske oraz IP na które router pozwala..i najlepiej DNS ten sam co bramka..i będzie banglało... stestuje to zaraz [br]Dopisany: Kwiecień 09, 2008, 09:15:41 _________________________________________________ ps. zmieniłem avatarka bo niektórych cycuszki raziły po oczach :gwizdanie Za to ten jest w deche
wit.s Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 "Dobrze wyr*chana żona kwiatów nie wymaga." Uwielbiam krótkie dżołki z JoeMonstera P.S. Cyccki były lepsze
krzyniek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 "Dobrze wyr*chana żona kwiatów nie wymaga." Uwielbiam krótkie dżołki z JoeMonstera P.S. Cyccki były lepsze skoro tak to jeszcze się zastanowię nad tym co ma zostać
franio Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 chętnie wpadłbym na wtorkowego spota, ale tam wszyscy min b6 a ja w b5, będę mile widziany?
Reggi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 chętnie wpadłbym na wtorkowego spota, ale tam wszyscy min b6 a ja w b5, będę mile widziany? Kolego wal śmiało :th: B5 troszkę jest
Rekomendowane odpowiedzi