Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Mariensztat, jakis browarek na starowce zeby szybko ja oblukac, cytadela? ZOO?
letallec Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 MWP, Park w Powsinie, Wilanów, Metro, .... Chociaz jak tak pomyślę , to on jest w końcu z kraju, gdzie takie rzeczy istnieją :gwizdanie: Może zabierz go do Krakowa :polew:
Kaśka Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wiem...zabiorę go na spalarnię :th: najlepszy pomysł jak do tej pory :polew:
wit.s Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Za mało napisałeś kto to. Jak to ktoś, kto chce rzeczywiście coś zobaczyć, to poparte dotychczasowym dobrym doświadczeniem: - ZDECYDOWANIE STARÓWKA - jak zaczynasz spacerek od tego tam kościółka za małym rynkiem (ta skarpa z widokiem na wisłę, gdzie gówniarze walą jabole, a nieco starsi gówniarze się obmacują ze swoimi Pannami) przez barbakan (zafunduj mu obcinanie łba przez kata), syrenkę, kolumnę, grób nieznanego, saski do kebaba sachara na rogu Królewskiej i Marszłkowskiej, to masz na bidę 3 godziny i czas na mały lunch właśnie w rzeczonej sacharze. - dalej do Tamki i nad wisłę-foty przy syrence i przejazd na resztki bazaru pod stadionem - gwarantuję, że takiego badziewia, to oni nawet w Brazylii nie mają - Arkadia - nie na zakupy, ale żeby przez miasto przejechać i na czekoladę do Wedla - Łazienki - niech trochę nakarmi tamtejsze kacki - kolacja - u Szwejka, Podwale 25, Folk Gospoda lub pPod Czerwonym Wieprzem - część imprezową, to niestety będziesz miał lepiej rozpracowaną niż ja, więc nic nie rekomenduję .... to znaczy oczywiście rekomenduję Sofię . Nwet byśmy tam ze Spanky'm do Was dołączyli - wtedy by dopiero zobaczył jak się Polacy bawią. Jak to Lamus w Twoim typie, to: - zaczynacie od browara na ogrodzie - przejazd na lunch-kebab do sachary - koniecznie na pełnej pycie, żeby gościo miał pełno w majtach - do popołudnia/wieczoru włóczenie się po okolicznych peep show'ach i budach ze streep tease'm (daj znać kiedy - dołączymy ze Spanky'm), jazda w kóło po mieście na pełnej pycie, straszenie ludzi burczącym silnikiem, wyścigi spod świateł - tak, żeby gościu zwrócił zjedzonego kbaba (uwaga-potrzebujesz reklamówek) - wieczorem, kilka opcji: a) ekonomiczna - nawalenie się przy grilu, koło północy wpadniemy, spuścimy mu wp***dol i wypijemy pozostałą wódkę - takiej imprezy jeszcze nigdy nie miał indywidualna - te twoje tam gejowe i metroseksualne kluby c) rekomendowana - ... Sofia (oczywiście, będziemy ze Spanky'm na posterunku ) P.S. o to kurna jest MPW ?
wit.s Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Male Piwo Wieczorem :> Ku*wa - co mi ta moja chora wyobraźnia podpowiadała
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Muzeum Powstania Warszawskiego... Wituś...skorzystam z opcji nr 1. Dzięki wielkie, człowieku pomyliłeś profesje... :kox:
wit.s Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Muzeum Powstania Warszawskiego... Wituś...skorzystam z opcji nr 1. Dzięki wielkie, człowieku pomyliłeś profesje... :kox: MPW - już mi nic nie tłumaczcie :D Ale - jeśli poważnie - to Muzeum Powstania jest rzeczywiście GIT pomysłem
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nawet byśmy tam ze Spanky'm do Was dołączyli - wtedy by dopiero zobaczył jak się Polacy bawią. - do popołudnia/wieczoru włóczenie się po okolicznych peep show'ach i budach ze streep tease'm (daj znać kiedy - dołączymy ze Spanky'm), a) ekonomiczna - nawalenie się przy grilu, koło północy wpadniemy, spuścimy mu wp***dol i wypijemy pozostałą wódkę - takiej imprezy jeszcze nigdy nie miał c) rekomendowana - ... Sofia (oczywiście, będziemy ze Spanky'm na posterunku ) :nabijasie:
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witek ..zacznij pisać przewodniki po Warszawie
AndyN Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witek ..zacznij pisać przewodniki po Warszawie I wszystkie powinny kończyć się na lokalu "Sofia" ....
bienio Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Siema ziomy co tam u was slychac?? :> wiedze,ze spoty nadal w tym samym miejscu o tym samym czasie
Lukas Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Czesc Bieniek gdzie ty sie podziewasz bo juz z milion lat Cie nie bylo na spocie
Norbi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wit co i gdzie byś nie robił człowieku to się marnujesz!!! Bienio napieraj na spota, ja tam jestem co tydzień i jest za***iście
krzyniek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wit co i gdzie byś nie robił człowieku to się marnujesz!!! Bienio napieraj na spota, ja tam jestem co tydzień i jest za***iście :polew: :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Jak ktoś ma tel. do tych naszych pe..dałów na boisku, to dzwonić i do domu ich!!![br]Dopisany: 16 Czerwiec 2008, 21:21 _________________________________________________Drugi skład nam wjebał ojj jak cudownie!!! Wreszcie może jutro znikną te szaliki i flagi z autek
Rekomendowane odpowiedzi