kaFFFar Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Mówiłem , cupra bedzie mega . 3 zdj kox . Gratki -) Edytowane 8 Października 2014 przez kaFFFar
OficeR Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 :kox: auto ideal! Choc ciekawi mnie jak by wygladala z polifotowym tylnim zderzakiem z PDC na szeroko zrobionym gratuluje cierpliwosci i wytrwalosci send by GT-I9505
szafa Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 :kox: auto ideal! Choc ciekawi mnie jak by wygladala z polifotowym tylnim zderzakiem z PDC na szeroko zrobionym gratuluje cierpliwosci i wytrwalosci send by GT-I9505 Hmm myślę że wyszło by świetnie, kto wie, może kiedyś tak zaszaleje
OficeR Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 :kox: auto ideal! Choc ciekawi mnie jak by wygladala z polifotowym tylnim zderzakiem z PDC na szeroko zrobionym gratuluje cierpliwosci i wytrwalosci send by GT-I9505 Hmm myślę że wyszło by świetnie, kto wie, może kiedyś tak zaszaleje Powiem ze w serii mam podobne auto jak Ty kiedys zaraz po zakupie ale swoim zaangazowaniem zrobiles mi z mozgu sieczke i zaczynam myslec o szerokim polifcie tylko znowuz gdzie tym jezdzic send by GT-I9505
szafa Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki! Powiem Ci że trochę czasu, cierpliwości i gotówki i każde auto będzie wyglądać świetnie, koło i gleba, nic więcej nie potrzeba
Kryniu Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Ja tak oglądam i powiem jest szeroko robi gnój Gratuluje tez bym chciał
mrogal Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Cupra on board Powiem szczerze że żałuje że wcześniej nie wpadła Kaffar dzięki za pomoc dydaktyczną W weekend zakończenie sezonu z raceism w katosach to wpadną foty nizgo i szerogo kórva
chudy30 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 piękne cztery kółka,steryd total
Kasjan Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Moze juz było to pytanie, ale czy Ty masz ramki na liczniki srebrne pomalowane na czarno?
chudy30 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 kolego jestem ciekaw jakbyś zapodał oryginał zderzak tył tylko go poszerzył jak przód ciekaw jestem efektu
Hesik Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Szafa slij mnie adres swój na pewu wysylam ci ta listewke w poniedzialek
szafa Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 Moze juz było to pytanie, ale czy Ty masz ramki na liczniki srebrne pomalowane na czarno?Tak, ramki od dido na wzor rs4 pomalowane w czarny polysk Szafa slij mnie adres swój na pewu wysylam ci ta listewke w poniedzialekLeci pw kolego jestem ciekaw jakbyś zapodał oryginał zderzak tył tylko go poszerzył jak przód ciekaw jestem efektu Moze w przyszlosci wpadnie polift z dokladka pdc poszerzony pod body i zobqczymy jak to bedzie wygladac
dzienciol Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Widząc ją we wstecznym lusterku pełne pory bym miał ! Megaa !
szafa Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Widze Kowi czujny Kręciło się paru fotografów to może jeszcze jakieś fotki wpadną, obiekty które były oblegane to nowsze auta za mega gruby hajs
slavko87 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Widze Kowi czujny Kręciło się paru fotografów to może jeszcze jakieś fotki wpadną, obiekty które były oblegane to nowsze auta za mega gruby hajs ale i tak stara b5 przykuwa oko, wiem jak w szwabi ludzie Z grubych fur sie ogladaja za szarakiem i kciuki pokazuja
Kasjan Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 wielki czarnuch Odblysniki masz pomalowane na zolto? Czy jakis inny myk?
Rekomendowane odpowiedzi