mrogal Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 wszystko piękne ale ten przedni zderzak mi tu nie pasuje:kwasny: zderzak znosny, ale kratki by sie przydaly bo ten FMIC jakos zieje
Kowi87 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Mam sterowanie w radiu i mam tez osobne pokrętło do wzmacniacza które mogę zamontować w środku. no to teraz juz nie wiem:kwasny: moze być to spowodowane tym ze chincze bym odwrotnie podpiął? W radiu mam wyjscie sterowania subem i tam jest sygnałówka wpięta
slo Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 cymek, nie bywasz w Wielkopolsce ? można by sesyjkę foto zorganizować
cymek28 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Na sesyjkę fajną bym się pisał:wink:Ja samochodem raczej bujam się w okolicach Łodzi.Chyba najszybciej gdzie sesje ogarniemy to na zlocie w Sierpniu.
a4-freunde Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 i siedzi fota na tapecie kurde ale koza ......
cymek28 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Przód mniej więcej będzie wyglądał tak. Jeszcze nie jestem pewien odnośnie lusterek czy zostawić czerwone czy walnąć w czerń
jihaad Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Przód mniej więcej będzie wyglądał tak.http://img844.imageshack.us/img844/3922/zzzil.jpg Jeszcze nie jestem pewien odnośnie lusterek czy zostawić czerwone czy walnąć w czerń Teraz jest kosa 100%. Lusterka zostaw, albo zrób fotoszopkę z satynowymi.
junior_tdi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Przód mniej więcej będzie wyglądał tak.http://img844.imageshack.us/img844/3922/zzzil.jpg Jeszcze nie jestem pewien odnośnie lusterek czy zostawić czerwone czy walnąć w czerń Teraz jest kosa 100%. Lusterka zostaw, albo zrób fotoszopkę z satynowymi. Co ludzie widzą w tych satynowych lustrach to nie mam pojęcia. Sraczka totalna. Ja bym dał na czarno lusterka, w końcu to Black with Red
jihaad Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Przód mniej więcej będzie wyglądał tak.http://img844.imageshack.us/img844/3922/zzzil.jpg Jeszcze nie jestem pewien odnośnie lusterek czy zostawić czerwone czy walnąć w czerń Teraz jest kosa 100%. Lusterka zostaw, albo zrób fotoszopkę z satynowymi. Co ludzie widzą w tych satynowych lustrach to nie mam pojęcia. Sraczka totalna. Ja bym dał na czarno lusterka, w końcu to Black with Red Może i sraczka, ale czerwone są OK. Nic na siłę tylko dlatego, że "Black with Red". Równie dobrze mozna dać klamki na czarno. Zostaw na razie jak jest na tym zdjęciu. Pojexdzisz troche i okaze się czy czegoś suce brakuje.
Klajtekkk21 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Osobiscie zostawil bym czerwone lusterka zeby nie przesadzic. W takiej postaci twoja audica urywa jaja
junior_tdi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 można okleić lusterka folią termokurczliwą czarnym połyskiem, jeśli będzie kiepsko to zerwać i zostaje czerwień
kaju Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 można okleić lusterka folią termokurczliwą czarnym połyskiem, jeśli będzie kiepsko to zerwać i zostaje czerwień Żeby to miało ręce i nogi, to do tego zabiegu dwie osoby minimum....
junior_tdi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 można okleić lusterka folią termokurczliwą czarnym połyskiem, jeśli będzie kiepsko to zerwać i zostaje czerwień Żeby to miało ręce i nogi, to do tego zabiegu dwie osoby minimum.... Racja... Co jak co ale lusterka ciężko się okleja...
Robertuss Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Przód mniej więcej będzie wyglądał tak.http://img844.imageshack.us/img844/3922/zzzil.jpg Jeszcze nie jestem pewien odnośnie lusterek czy zostawić czerwone czy walnąć w czerń Ja bym zostawił lusterka w spokoju
szafa Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Lustra zostaw w spokoju, teraz wygląda obłędnie:kox:
cymek28 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Opublikowano 11 Maja 2013 Zderzak skończony.Panowie potrzebuje 2 wtyczki do halogenów.Ma ktoś?
szafa Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Na pierwszej fotce nie wygląda to źle, ale z bliska chyba jednak darowałbym sobie to halo:thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi