Siwy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 wiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dobry, jest ktoś z okolić Tuttlingen ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusek19 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 a z Monachium może ktoś jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiu85 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 a z Monachium może ktoś jest ? No to jest nas dwoch!! moze jeszcze ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie z DE co byście powiedzieli na weekendowy wypad pod namioty na nurburgring tak gdzieś na początku, w połowie czerwca ? Ja sie pisze na bank. Trzeba tylko uzgodnic termin. U mnie ciezko z terminami, ale zdaje sie ze 9-10.06 pasi. Z tym ze wtedy tam jest jakis Jan Wellen Pokal i startuja jakies Oldtimery, nawet na Nordschleife, ale moze w miedzyczasie beda otwierali Nordschleife, ale zagwarantowac nie moge... W sumie 16-17.06 nie ma zadnej imprezy na nordschleife i bede z powrotem z Polski, wiec tez opcjonalnie mozna by bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 no to i ja zawitałem w progi DE Przywiało mnie na Bawarię a dokładnie do Ingolstadt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 a ktoś z Berlina jest ?? Może będę cisnął na Berlin za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domialex Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 i co nie ma naprawdze nikogo z okolic Frankfurtu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Panowie z DE co byście powiedzieli na weekendowy wypad pod namioty na nurburgring tak gdzieś na początku, w połowie czerwca ? Ja sie pisze na bank. Trzeba tylko uzgodnic termin. U mnie ciezko z terminami, ale zdaje sie ze 9-10.06 pasi. Z tym ze wtedy tam jest jakis Jan Wellen Pokal i startuja jakies Oldtimery, nawet na Nordschleife, ale moze w miedzyczasie beda otwierali Nordschleife, ale zagwarantowac nie moge... W sumie 16-17.06 nie ma zadnej imprezy na nordschleife i bede z powrotem z Polski, wiec tez opcjonalnie mozna by bylo... fajnie by bylo zeby dalo sie wjechac na tor, w tamtym tygodniu zmienilem gwinta na eibacha i trza by go wyprubowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 ale wkurza mnie ten vB Norka- lykne cie na serii Wiec jak ci pasuje 16-17.06 to zaczynamy organizacje- jak ktos jeszcze sie zjawi to super, al jak nie to trudno- my i tak bedziemy mieli przednia zabawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 ale wkurza mnie ten vB Norka- lykne cie na serii ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- Wiec jak ci pasuje 16-17.06 to zaczynamy organizacje- jak ktos jeszcze sie zjawi to super, al jak nie to trudno- my i tak bedziemy mieli przednia zabawe na dzien dzisiejszy jest wsumie 5-ciu chetnych: Ty, ja, Laki, prezeswita i moze beveril ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- Wiec jak ci pasuje 16-17.06 to zaczynamy organizacje- jak ktos jeszcze sie zjawi to super, al jak nie to trudno- my i tak bedziemy mieli przednia zabawe na dzien dzisiejszy jest wsumie 5-ciu chetnych: Ty, ja, Laki, prezeswita i moze beveril Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 No to lecimy z organizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 kurde, zainteresowanie zlotem jak pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Bo nie ma strony? Moze w weekend dam rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Panowie Kochani:decayed: Czy jest może ktoś z okolic Frankfurtu n. Menem? Znalazłem w Hanau samochód, którym jestem zainteresowany - sprawdzałem już auto w ASO i wszystko jest ok. Potrzebuję pomocy w oględzinach i jeśli okaże się zadbane i w dobrym stanie wizualnym i technicznym - zakupie. http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=160209566&lang=pl&action=previous&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_DEALER_ADS&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2008 Tutaj jest link do samochodu w mobile.eu - gdyby ktoś zechciał pomóc, to nie omieszkam się sowicie odwdzięczyć za poświęcony czas i wiedzę Z góry bardzo dziękuję i mam nadzieję, że ktoś pomoże, aby nie wpakować się na minę Pozdrawiam KOval - Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domialex Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 KOval81 kiedy chcesz jechac go zobaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 KOval81 kiedy chcesz jechac go zobaczyc? Gdyby ktoś go obczaił przede mną i wszystko okazało by się ok, to w poniedziałek dogrywam kwestię finansowania i jechał bym z gotówką. Nie za bardzo uśmiecha mi się jechać 2 razy, jak po poprzednie auto, bo to 650 km w jedną stronę ---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ---------- domialex - a Ty siedzisz po "sąsiedzku" z Frankfurtem, czy w innym Langen?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domialex Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 dokladnie po sasiedzku. pryey 15 mi moge ci jeszcz sprawdzic win jak chcesz. do HU moglbym w pomiedzialek po poludniu podskoczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 ja jestem czesto w Koln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi