Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wogole dzis lukam sobie twoje foty i dopiero zauwazlem ze ty nie masz tej wycinki na wydech w dokladce ... jak to zakleilems czy taka juz dorwales?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

wogole dzis lukam sobie twoje foty i dopiero zauwazlem ze ty nie masz tej wycinki na wydech w dokladce ... jak to zakleilems czy taka juz dorwales?

spawał mi to znajomek, eleganco ogarnięta robota, tylko karwa gdzieś zawadziłem, i mam tam lekkie pękniecie, ale w planach jest customowy dyfuzorek w zderzak, także przy okazji sie to ogarnie :tongue4:

Opublikowano

Zapawene wiele osób już ci to pisało ale masz fajne autko i super felgi!! pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Zapawene wiele osób już ci to pisało ale masz fajne autko i super felgi!! pozdrawiam

:hi:

Dzisiaj w końcu nabyłem 2 wiaderka, jedno z LM, a drugie Curvera idealne pod GG :good:

Opublikowano

Ale nie ma klimy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ale nie ma klimy :decayed:

jakoś mi to nie przeszkadza :gwizdanie:

a co masz jakiś komplecik w dobrej kasie :naughty:

Opublikowano

Nie :kox:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 22:16_________________________________________________Nie :kox:

Opublikowano

A nie szukasz czasem konsoli poliftowej, mam namiar na rarytasik poliftowa bez klimy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A nie szukasz czasem konsoli poliftowej, mam namiar na rarytasik poliftowa bez klimy :naughty:

jedną już licytuję :naughty:, a spasi obudowa konsoli 1 din pod 2 din po malej przeróbce? kosz i resztę pierdół bede miał z 2din :wink4:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 18:28_________________________________________________

Rzuć cenę na PW :rolleyes:

Opublikowano

Mam climatronic od Jelcza. Chcesz? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mam climatronic od Jelcza. Chcesz? :kox:

nie bo by mnie do tylniej szyby wywiało :polew:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 21:09_________________________________________________Powrót do przeszłośći :decayed:

dsc0242v.jpg

Ramka Grilla w czarnym połysku :decayed:

Opublikowano

Czym i jak malujesz ramkę żeby nie odpryskiwał lakier ??

Opublikowano
  • Autor

Czym i jak malujesz ramkę żeby nie odpryskiwał lakier ??

tym razem, poszła w ruch folia ORACAL :wink4:, zobaczymy jak długo wytrzyma :naughty:

Opublikowano

to Teraz ćorne lampy :naughty:

Opublikowano

do niego nie pasują :decayed:

Opublikowano

Niewidomy napisz mi na PW co dokładnie potrzebujesz do tej instalaci klimy to jestem w stanie spytać u mnie jednego gościa i dało by może radę załatwić taniej :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Niewidomy napisz mi na PW co dokładnie potrzebujesz do tej instalaci klimy to jestem w stanie spytać u mnie jednego gościa i dało by może radę załatwić taniej :wink4:

w sumie to chyba wszystko :decayed:, nie wnikałem jeszcze w temat, bo nie spieszno mi z tym :wink4:, da sie wyżyć, i tak wcześniej bym się pokusił o zmianę silnika niż dołożenie klimy :wink4:

Czarne lampki jakoś mi sie nie widzą, choć chodzi za mną jeden patent na lampki :przebiegly:

Opublikowano

To nie pytam :)

Opublikowano
  • Autor

To nie pytam :)

jak bedzie coś na rzeczy to się odezwę :wink4:

Opublikowano

Ostatnio kupiłem u gościa 2 chłodnice, zderzak poliftowy za 800zł :kox: