f16mysliwiec Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 a nie 4mm ?? wszystkie[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:03_________________________________________________I jeszcze jedno Czym wyczyscic ten zakórwiały kolektor czym go wypalić i wogule jak go wypalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 I jeszcze jedno Czym wyczyscic ten zakórwiały kolektor czym go wypalić i wogule jak go wypalić http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_czyszczeniewymiana_kolektora_ssacego-t97038.0.html[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:25_________________________________________________Slepy sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie robcie kondona z opon, opona im bardziej naciagnieta tym lepszy efekt, u mnie 235 na feldze 9" wiec nawet naciagnieta ja mam 8,5 i 225 jest sporo naciągnięte Tomek na 225/40 przy 8,5 claowej feldze neio ma strasznego naciągu, u topora jest 235/35 i 9 calowa, to musi już ładnie wyglądać , myślę żeby wrzucić na przód 215/40 ale nie wiem czy jest sens ale profil masz opony masz inny, jutro cykne fotke jak to u mnie wyglada na 19. wrzuć to foto Topor , u mnie maks szerokość to 225, na szersze trzeba byłoby szerszą fele żeby to wyglądało zaraz zejde do garazu i cykne fotki felgi... [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:29_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Niewiecie jakiej srednicy sa wezyki podcisnieiowe w a4? Niewiecie jakiej srednicy sa wezyki podcisnieiowe w a4? jezeli chodzi o te gietkie takie jakby materialowe na zewnatrz to tez przylacze sie do pytania sorry tylko ze pytamy sie w tym watku to zas teraz lektorke zapodal, pozdrawiam hehe 5 i 6 mm a co to jest ku... dział techniczny :bicz3: :bicz3: I jeszcze jedno Czym wyczyscic ten zakórwiały kolektor czym go wypalić i wogule jak go wypalić http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_czyszczeniewymiana_kolektora_ssacego-t97038.0.html[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:25_________________________________________________Slepy sorry za OT no popatrzcie funkcja , jednak działa :polew: zaraz zejde do garazu i cykne fotki felgi... [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:29_________________________________________________ no wygląda jak 225/40 u mnie , jest elegancko, ale 225/35 u Ciebie by już leżało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 a Ty slepu jaka masz szerokosc felgi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Karol ja mam 8cali, tylko nie dopatrzyłem że u Ciebie rant wystaje poza oponę, naciąg jest lux, masz jakąś fotkę z bliska na aucie, tyle że bez gleby to nie będzie to jak wrzucisz Gwint to nabierze wyglądu, u mnie oponka przykrywa rant, ale i tak się fajnie do środka schodzi, na więcej chyba sobie nie pozwolę, żałyję tylko że one nie są 8,5 calowe [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 10:35_________________________________________________Jeden Strzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 gwint jest pewny jak upał na majorce;p felga wyjstaje jakies 0.7cm z kazdej strony poza opone;) fajnie to wyglada na aucie od tyłu tylko jest jeden minus, trzeba za***iście uwazac na krawezniki, koleiny zwir... a nawet czasem na pasy na przejsciu dla pieszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 pompka centralnego naprawiona, na zewnątrz coraz cieplej, także przygotowuję się do modów pomożecie http://www.a4-klub.pl/smf/all_co_myslicie_o_takim_malowaniu_felg-t120861.0.html Gwint w dobrej cenie kupię, na gwałt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberttbu Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 piękna bryczka.felgi robią swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Świetny kolorek, ładne felgi, prezentuje się znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Panowie co sądzicie o tej feldze do mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Moim zdaniem będzie nieźle, cultowo Te które masz w setupie letnim już się zdeko przejadły :gwizdanie: Tu masz podobne koło na A4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 no właśnie się zastanawiam, bo muszę te moje odnowić,a tak to może bym je sprzedał dołożył to co mam na odnowe i kupił takie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 zastanawialem sie nad tym kolem ale odpuscilem... nie mniej jednak kolo jest w mega stylu cult. co musi niesc za soba mega glebe i kilka innych gadzetow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 myślałem o sytej glebie i przy 8,5J będzie już fajny naciąg, chyba wystawie moje na allegro :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 na 8,5" 215/40 i bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 no właśnie o tym myślałem, przemyślę sprzedaż moich i jak pójdą to pomyślę o nich, jest na allegro kilka ciekawych kompletów [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 23:51_________________________________________________ma ktoś może fotkę a4 na tej feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=933839099 http://allegro.pl/item939572022_felgi_oryginalne_audi_a4_a6_a8_rarytas_nie_bbs.html :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Te czarne są eleganckie , ale jakoś nie widzę ich przy moim kolorze, a te drugie jakoś mi nie podchodzą wolałbym te swoje wypolerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 ma ktoś może fotkę a4 na tej feldze Wydaje mi się, że w realu lepiej będzie wyglądać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi