Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slepy... fura przec**j:banan:

gratulejszyn

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O kuźwa..jakie fajne koło :kox:

Opublikowano
slepy... fura przec**j:banan:

gratulejszyn

dzięki, dzięki, próbuje dorównać Twojej byłej:hi:

---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ----------

O kuźwa..jakie fajne koło :kox:

może sie pokuszę na jakiś kolor na niej jeszcze, ale zobaczę jak bede stał z budżetem:decayed:

Opublikowano

oponki już wrzucone, 225/40 na 8,5j d*py nie urywa, ale nie ma źle, na ten sezon bedzie:grin:, myślę czy by ich nie maźnąć Plastidipem na biało:whistling:

Opublikowano

A może jakieś spyfoto? :naughty:

Opublikowano
A może jakieś spyfoto? :naughty:

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Jest ok :thumbup1:

Opublikowano
Jest ok :thumbup1:

jeszcze tylko pierścienie centrujące, i bedzie można zakładać:decayed:

Opublikowano
:evil: będzie kosa
Opublikowano

jakie ET? :wink: A no 225/40 d*py nigdy nie urywało dlatego szukam 215/40 bo i tak dwie muszę jakieś kupić bo ni ma na czym jeździć :przebiegly:

Opublikowano

szkoda ze nie 215ka:jerk:kiedy jakaś przymiarka na szybko:naughty::naughty:

Opublikowano

Slepy popsułeś to koło ta oponą:grin: Sprzedawaj to i kupuj 4x215/35:kox:

Opublikowano

No panie, felga podobna do mojej :kox: zapomniałem sobie na śmierć o tych ramkach :facepalm: weź je do siebie to sie zgadamy w którąś niedziele i polecimy na sącz :wink:

Opublikowano
jakie ET? :wink: A no 225/40 d*py nigdy nie urywało dlatego szukam 215/40 bo i tak dwie muszę jakieś kupić bo ni ma na czym jeździć :przebiegly:

et32:wink:

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

szkoda ze nie 215ka:jerk:kiedy jakaś przymiarka na szybko:naughty::naughty:

przymiarka pewnie dopiero na wiosne, teraz i tak jest 1 be to i tak koza bedzie:wink:

---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------

Slepy popsułeś to koło ta oponą:grin: Sprzedawaj to i kupuj 4x215/35:kox:

myślałem ze bedzie lepiej wyglądać, jak sie uda kupić tanio jakąś dobrą gume to łyknę, jak nie to zostanie jak jest, kółko jest raczej na jeden sezon, bo bede chciłał dorwać w tym roku docelowe koło:kox:

---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

No panie, felga podobna do mojej :kox: zapomniałem sobie na śmierć o tych ramkach :facepalm: weź je do siebie to sie zgadamy w którąś niedziele i polecimy na sącz :wink:

Sorki wielkie, ale ramek już nie mam, mój młody łyknął je do siebie:kox:, a na sącz możemy uderzyć nie ma problemu:naughty:

Opublikowano

chcesz opony w dobrej cenie? :naughty: jutro jadę pytać się o 215/40 używki i jak będzie więcej to mogę Ci dać znać jakoś bo cena pewnie koło 120zł/szt. za coś treściwego :wink:

Opublikowano
chcesz opony w dobrej cenie? :naughty: jutro jadę pytać się o 215/40 używki i jak będzie więcej to mogę Ci dać znać jakoś bo cena pewnie koło 120zł/szt. za coś treściwego :wink:

jak by coś było to daj znać:wink:, najchętniej łyknął bym 205/40:wink:

Opony sprzedane, zamówiłem juz 205/40, na 8,5J powinny sie dobrze ułożyć:wink:

Opublikowano

205 będzie git ;-) Fajne fele ;-) Musimy się kiedyś w sezonie ustawić ;-)