slepy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 teraz jak już wszystko ogarnięte można przejść do dalszych modów
Gość DiM Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 pisałes że kasy nie masz Co w planach?
slepy Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 kasy nie ma plany są , jak tylko się coś znajdzie to [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 15:27_________________________________________________Panowie zbieram na mody , nie potrzebuje ktoś, czegoś? http://www.a4-klub.pl/smf/all_wielka_wyprz-t138599.0.html
mrogal Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 kasy nie ma plany są , jak tylko się coś znajdzie to [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 15:27_________________________________________________Panowie zbieram na mody , nie potrzebuje ktoś, czegoś? kokaina marychułana lsd pixy? :polew:
slepy Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 kasy nie ma plany są , jak tylko się coś znajdzie to [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 15:27_________________________________________________Panowie zbieram na mody , nie potrzebuje ktoś, czegoś? kokaina marychułana lsd pixy? :polew: wal na PW , zapomniałem o linku [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 21:35_________________________________________________trochę się rozmarzyłem, co myślicie :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 lipa kontrast na lampach i krzywa tablica ale ja ci mówię, że będzie za***iście a jeszcze jakby bumper tył z s4 był to malinka chociaż zbytnio by go nie było widać z daleka
Kowi87 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 ale lampy całe czerwone to jakos tak szału nie robia :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 00:50_________________________________________________ lipa kontrast na lampach i krzywa tablica ale ja ci mówię, że będzie za***iście a jeszcze jakby bumper tył z s4 był to malinka będzie lepiej
slepy Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 ale lampy całe czerwone to jakos tak szału nie robia :gwizdanie: zobaczyłem fotkę co wstawił Iverson, i się zajawiłem na te czerwone lampy , ale wszystko wyjdzie w praniu, w tym roku z zewnątrz nie będzie już ruszana :gwizdanie: lipa kontrast na lampach i krzywa tablica ale ja ci mówię, że będzie za***iście a jeszcze jakby bumper tył z s4 był to malinka chociaż zbytnio by go nie było widać z daleka nie czepiaj się na szybkiego skleiłem , zderzaków, od Eski nie bedzie, raczej napewno, ale na tyle bedzie coś innego, ale narazie ciii :gwizdanie:
slepy Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 ja nie widzę problemu , może mnie natchnie, i coś podrezam :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 nawet jakbyś mi nie pozwolił to bym wrzucił p.s. tylną klapę kroiłem sam, bo nie chciało mi się kolorowac innej p.s.2. tylne czerwone lampki są super
slepy Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 nawet jakbyś mi nie pozwolił to bym wrzucił p.s. tylną klapę kroiłem sam, bo nie chciało mi się kolorowac innej p.s.2. tylne czerwone lampki są super michu usuń jeszcze OOOO, z klapy :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 mógłbyś pogrzebać jeszcze w tym roku. takie usa madafaka zrobić szukaj kazji na klapę, a lampki sam sobie zaczerwienisz
slepy Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 mógłbyś pogrzebać jeszcze w tym roku. takie usa madafaka zrobić szukaj kazji na klapę, a lampki sam sobie zaczerwienisz jak się trafi klapa w takiej cenie jak dorwał Topor, to będzie , a lampki to najmniejszy problem mam grooby plan na wiosnę, który wciągnie sporo kasy, jak tylko się uda wszystko ogarnąć , także w tym roku nie szaleje, muszę środek ogarnąć, to jest plan na ten rok
michu93 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 ciekawe planujesz ten twój żółty hak jakoś mi się wydaje, że jest bardziej wysunięty niż mój. mojego tak słabo widać
slepy Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Spadam, bo trzeba $$$, na mody zarobić, a o 5 pobudka Jakby ktoś słyszał o klapie od USa, po pieniądzach, to
Armi Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Ślepy, coś dla Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_sam_sex_19_tdi_110ps-t126997.0.html;all= całe czerwone lampy.
slepy Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 Ślepy, coś dla Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_sam_sex_19_tdi_110ps-t126997.0.html;all= całe czerwone lampy. tylko on robił przedlifty, a ja chce zrobic moje poliftowe
Rekomendowane odpowiedzi