slepy Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 to zależy ile na konto wpłynie , zostało jeszcze masę rzeczy do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorsam Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ten wosk to turtle wax extra gloss ? Ja po takim miałem ten sam efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ten wosk to turtle wax extra gloss ? Ja po takim miałem ten sam efekt wosk to zwykły jakiś z supersama, ale narazie daje radę [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 10:01_________________________________________________Trzy fotki z serii, Zimo wy***rdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zimo wy***rdalaj Popieram w 100%... , ale trzeba poczekać jeszcze z 2 miesiące , a od wiosny zacznie się ostre reżanie :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zimo wy***rdalaj Popieram w 100%... , ale trzeba poczekać jeszcze z 2 miesiące , a od wiosny zacznie się ostre reżanie :>. wiosna podobno dopiero w czerwcu przyjdzie przeciez ja zwariuje ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zimo wy***rdalaj Popieram w 100%... , ale trzeba poczekać jeszcze z 2 miesiące , a od wiosny zacznie się ostre reżanie :>. wiosna podobno dopiero w czerwcu przyjdzie przeciez ja zwariuje ;( zima niech wy***rdala to raz, a Ty wypier... hak slepy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zimo wy***rdalaj Popieram w 100%... , ale trzeba poczekać jeszcze z 2 miesiące , a od wiosny zacznie się ostre reżanie :>. wiosna podobno dopiero w czerwcu przyjdzie przeciez ja zwariuje ;( zima niech wy***rdala to raz, a Ty wypier... hak slepy! o to to to to to to :good: mialem to napisac, ale dziwnie mi bylo ze jeszcze go nikt za ten hak nie zj***l pomyslalem ze zmowa jakas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 hak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 noooo ciuś ciuś ... sciagaj ino szum:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 to była pierwsza rzecz jaką u siebie rezałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Slepy dał w łape to siedzieliśmy cicho i nic nie mówiliśmy na temat haku :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Super autko i mody z gestem bez przesady a powiedz kolego gdzie i za ile kupiles ta obudowe fltra powietrza?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 noooo ciuś ciuś ... sciagaj ino szum:D a widzieliście go na poprzednich fotach, po demontowaniu jest nie widoczny, a tą porą się przydaje , a ostatno często smigałem z przyczepką Zimo wy***rdalaj Popieram w 100%... , ale trzeba poczekać jeszcze z 2 miesiące , a od wiosny zacznie się ostre reżanie :>. wiosna podobno dopiero w czerwcu przyjdzie przeciez ja zwariuje ;( Nawt nie gadaj o czerwcu, bo gdyby nie robota to bym z domu nie wychodził ;(, czekam na plusowe temperatury jak na zbawienie to była pierwsza rzecz jaką u siebie rezałem no ja też się go miałem pozbyćale się sprzydaję, w normalnych warunkach, hak jak i wiązka jeżdzą w kole zapasowym Slepy dał w łape to siedzieliśmy cicho i nic nie mówiliśmy na temat haku :polew: ciszej Super autko i mody z gestem bez przesady a powiedz kolego gdzie i za ile kupiles ta obudowe fltra powietrza?????? kupiłem na allegro, 30zł z przesyłką , na wiosnę będzie troszkę inaczej wyglądać SoMeS tylko Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak tylko dorwę którąś z tych osłon na zbiornik wspomagania, to zamawiam materiał i rezam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak tylko dorwę którąś z tych osłon na zbiornik wspomagania, to zamawiam materiał i rezam ja sobie to daruje raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja albo jadę tym co pisałem, albo dam to w kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja albo jadę tym co pisałem, albo dam to w kolor u Ciebie może dobrze wyglądać... ale mi tam fajnie te rursko świeci to go zasłaniał nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 no w sumie fakt, u mnie zostaje tak jak jest, tylko program muszę walnąć w tym roku, i te plastiki porobić i pod maską tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 a co z glebą? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi