Nosb Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jakie prace? Włozone recaro , wnetrze , poskladana elektryka i drzwi. Reszta na razie stoi bo musimy wyjechac z silnikiem :gwizdanie: Turbiny padlu kupilismy nowe k03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jakie prace? Włozone recaro , wnetrze , poskladana elektryka i drzwi. Reszta na razie stoi bo musimy wyjechac z silnikiem :gwizdanie: Turbiny padlu kupilismy nowe k03 a miales nikomu nie mowic jedyny plus ze wkoncu ja widzialem po 8msc i nawet taka mi sie podobuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 jedyny plus ze wkoncu ja widzialem po 8msc i nawet taka mi sie podobuje on ci ją kórwa struga nozykiem do tapet z pniaka dębu "Bartka" , ze tak długo mu schodzi ???? japierdole 8 miesięcy :kox: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 bo on jest taki szybki chlopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 szybki jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Rozbierz auto do zera , zmien silnik , hamulce, zawieszenie wszystko po drodze przerob , Cale pomaluj i poskladaj znow + kolejne wyjecie silnika i zmiana turbin , fmic , tu daj felgi do prostowania tam do malowania , tu tego brakuje zamow itd itp... sory ale mam tez inne zajecia Nikolasa stoi 13 miesiecy a nawet nie odpalona i nie pomalowana Czas leci jak wsciekly a problemow zawsze po drodze mnostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 czapki z głów panowie dla tego pana z jego cierpliwosc i dokładnosc a moze pokażesz fotki chociaż srodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwarsze Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 a myslalem ze moja pozniej wyjedzie pokaz Daniel jakies fotki co sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Rozbierz auto do zera , zmien silnik , hamulce, zawieszenie wszystko po drodze przerob , Cale pomaluj i poskladaj znow + kolejne wyjecie silnika i zmiana turbin , fmic , tu daj felgi do prostowania tam do malowania , tu tego brakuje zamow itd itp... sory ale mam tez inne zajecia Nikolasa stoi 13 miesiecy a nawet nie odpalona i nie pomalowana Czas leci jak wsciekly a problemow zawsze po drodze mnostwo. napierdolisz sie jak głupi zamiast kupić normalnie ese to sie bawią w takie rzeźby... jeszcze grube swapy to rozumiem ale takie grzebanie to [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 20:43_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 babcia ma rivale z nike !! juz ja kochom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 babcia ma rivale z nike !! juz ja kochom :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jakie prace? Włozone recaro , wnetrze , poskladana elektryka i drzwi. Reszta na razie stoi bo musimy wyjechac z silnikiem :gwizdanie: Turbiny padlu kupilismy nowe k03 a miales nikomu nie mowic jedyny plus ze wkoncu ja widzialem po 8msc i nawet taka mi sie podobuje Coś Ty myślał? Szwajcarska precyzja wymaga czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 tu to jest zaniedbanie a nie precyzja tylko cicho bo zaraz tamten bedzie sie madrowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Kasku bierz projekt w swoje ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Skonczcie pier$%lic ... Dajcie wszystkoe potrzebne czesci od razu , wszystko co trzeba od razu i poradze sE w miesiac + malowanie. To nie jest projekt nikolasa , tu idzie znacznie mniejsza kasa w czesci i robocizne , nie zyje tyklo z tego auta wiec nie pier$%cie ze siedze i skladam 8 miesiecy bo bym na pieprzony zus nie zarobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Nosb nikt nie neguje tego, że na taki projekt potrzeba czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Skonczcie pier$%lic ... Dajcie wszystkoe potrzebne czesci od razu , wszystko co trzeba od razu i poradze sE w miesiac + malowanie. To nie jest projekt nikolasa , tu idzie znacznie mniejsza kasa w czesci i robocizne , nie zyje tyklo z tego auta wiec nie pier$%cie ze siedze i skladam 8 miesiecy bo bym na pieprzony zus nie zarobil nosb nie sr** ogniem , ja sie nabijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja sram kupą a nie ogniem BTW : kasku sE strzelil w kolano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja sram kupą a nie ogniem BTW : kasku sE strzelil w kolano to ten 2 kaska ulep?ma juz cwiary na tyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi