Patrox Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Po długich oczekiwaniach przyszły przed chwila lampy tylne LEd : Oto załozone na szybko: Są jeszcze w wersji smoke i dymiony czerwony taki jak mój. Zdjęcia umieszczę po powrocie bo były robione jego telefonem a ja zaraz wylatuje :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> Lampy są już w sprzedaży u mojego znajomego w firmie Net-Cars z Wrocławia. Jakby ktoś był zainteresowany i np. zebrało się kilku chętnych czy to na lampy do sedana czy kombi jestem w stanie załatwic dobry upust.
ba$ior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Po długich oczekiwaniach przyszły przed chwila lampy tylne LEd : Oto załozone na szybko: Są jeszcze w wersji smoke i dymiony czerwony taki jak mój. Zdjęcia umieszczę po powrocie bo były robione jego telefonem a ja zaraz wylatuje :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> Lampy są już w sprzedaży u mojego znajomego w firmie Net-Cars z Wrocławia. Jakby ktoś był zainteresowany i np. zebrało się kilku chętnych czy to na lampy do sedana czy kombi jestem w stanie załatwic dobry upust. Zapodaj więcej fotek lamp jak świecą
Patrox Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Basior z miłą chęcią ale jestem przez tydzien na urlopie w Paris. Ja wróce to wstawi e
ba$ior Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Basior z miłą chęcią ale jestem przez tydzien na urlopie w Paris. Ja wróce to wstawi e Ok. Spox. Może się skusze na te lampki. Miłego wypoczynku
ksiu85 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Mozna wiedziec ile takie lampki kosztuja??
Grisza79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Mozna wiedziec ile takie lampki kosztuja?? 1000zł - 1200zł +/- :gwizdanie:
flyman7 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Kurcze właśnie wczoraj zamontowałem sobie te lampki z Dectane i od razu na dzień dobry po odpaleniu autka błąd spalonej żarówki i nie świecą w ogóle lampy na klapie (te zewnętrzne świecą - nawet ładnie ). Ciekawe czy po skasowaniu błędów będą świecić czy czeka mnie reklamacja :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 To wymień żarówki, może z przeciwmgielnych jest spalona... a nie od razu reklamacja :gwizdanie:
flyman7 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 To wymień żarówki, może z przeciwmgielnych jest spalona... a nie od razu reklamacja :gwizdanie: To tam są żarówki ???? A tak na poważnie, to jakby żarówka była spalona to automatycznie cały pasek z diodami nie będzie świecił ?? One jakoś szeregowo są podłączone ?? Kurcze, nawet żadnej instrukcji nie ma w kartonie
H4mm3R Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 sorki dopiero teraz przyjrzałem się tym lampą z Dectane to jak niema tam bezpieczników, to reklamacja....
audia4a4 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 a możecie mi powiedzieć co to sa za ledy ? w opisie że z a4 ale B8? standard czy też jakies tunningowe
siemian Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 B8 standard. Tzn w B8 wystepuja chyba zwykle i ledowe. Ale są to fabryczne lampy
audia4a4 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 na allegro już jakiś czas są dostępne ledy do B7 http://moto.allegro.pl/item1098041202_lampy_tylne_audi_a4_b7_diodowe_led_cz_dym_nowosc.html ma ktoś już w swoim b7 te ledy? chodzi mi o to czy światła stopu świeca tylko w klapie bagażnika czy też w tych po bokach? i czy te lampki wywalają błąd na FIS-ie? Proszę o wasze opinie bo nie raz jest tak że jedno pisze na aukcji a w rzeczywistości jest inaczej.
RS Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 na allegro już jakiś czas są dostępne ledy do B7 http://moto.allegro.pl/item1098041202_lampy_tylne_audi_a4_b7_diodowe_led_cz_dym_nowosc.html ma ktoś już w swoim b7 te ledy? chodzi mi o to czy światła stopu świeca tylko w klapie bagażnika czy też w tych po bokach? i czy te lampki wywalają błąd na FIS-ie? Proszę o wasze opinie bo nie raz jest tak że jedno pisze na aukcji a w rzeczywistości jest inaczej. w tych co podałeś to gołym okiem widze co jak świeci. LED jest tylko światło pozycyjne. Reszta na zwykłych żarówkach.[br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 15:34_________________________________________________ a możecie mi powiedzieć co to sa za ledy ? w opisie że z a4 ale B8? standard czy też jakies tunningowe Te Światła są od S4 B8 Avant. Wprowadzono je w tym czasie co model S4 Avant czyli w zeszłym roku. Tylko nie jestem teraz pewien czy były one dostępne także do innych modeli czy te które w takowych są dorezane...
H4mm3R Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Co do B8 to te pierwsze miały zwykłe żarówki, a tylko lampa była tak wyprofilowana że przypominało to pasek led. Do tego w klapie nie było światła stop jak w B7, czy coś się zmieniło to się nie orientuję...
RS Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Wlasnie zalozylem te DECTANE na moje autko. Wzialem czarne bo auto jest biale: Tak sie pojawily: No i w koncu na aucie: No i w dzien
akjam Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Wlasnie zalozylem te DECTANE na moje autko. Wzialem czarne bo auto jest biale: Tak sie pojawily: No i w koncu na aucie: No i w dzien No mnie się podoba!
adamooo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jakieś takie średnie te lampy.. u mirona ori lepsze wolałbym rezać
Muskel1 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Tygrys a jak z FISem sprawa wyglada? Wywala komunikat?
akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Tygrys a jak z FISem sprawa wyglada? Wywala komunikat? [...] FIS nie wywala bledow. Filmik jak juz napisalem, bedzie jutro.
Rekomendowane odpowiedzi