Kowi87 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ustawienia -> Wyświetlacz -> Rozmiar czcionki ale to nie w menu telfonu, tylko w smsach mam taka mega czcionke, menu i reszta systemu ustawione na normalna wielkosć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ustawienia -> Wyświetlacz -> Rozmiar czcionki ale to nie w menu telfonu, tylko w smsach mam taka mega czcionke, menu i reszta systemu ustawione na normalna wielkosć Aha to nie mam pojęcia Ale spokojnie. W takim wypadku dzisiaj znów musisz się najepać i moze ustawisz z powrotem aby było dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Dobrze że po pijaku nie wgrałeś sobie andka 2.1.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie jakim programem można połączyćSony Xperia Tipo z komputerem aby można było go używać jako modemu?Ja używam jako modemu ale po kablu...Ustawienia>Sony Ericsson>Łączność>Powiązanie i przen. hotspot i tu zaznaczasz Wi-Fi oraz Tethering przez Usb...bynajmniej u mnie w Xperii Arc tak mam, oczywiście włączasz najpierw przesył danych:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 dobra ogarnałem, tekst w smsie powiększa sie za pomocą przycisków głośnosci:facepalm: wyłaczyłem tą funkcje bo jest dla mnie zbyteczna:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie jakim programem można połączyćSony Xperia Tipo z komputerem aby można było go używać jako modemu?Ja używam jako modemu ale po kablu...Ustawienia>Sony Ericsson>Łączność>Powiązanie i przen. hotspot i tu zaznaczasz Wi-Fi oraz Tethering przez Usb...bynajmniej u mnie w Xperii Arc tak mam, oczywiście włączasz najpierw przesył danych:wink: Połączyłem :banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Trojan Stels zbiera żniwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Mial ktos juz jakis atak wirusa ba telefon? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr8 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zeby jeszcze ten adnroid obslugiwal flash playera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zeby jeszcze ten adnroid obslugiwal flash playera... Obsługuje jeśli wcześniej przed aktualizacją przed JB 4.1 sobie zainstalowaliśmy Flash Playera, u mnie śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jakby ktos tu jeszcze oprócz mnie posiadał SGSA w wersji 9070P, to rano pojawił się Android 4.1.2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 moja Martyna odebrała wczoraj LG L9 nówke, muszę przyznać, że telefon b. fajny.... ja nadal czekam na zamówionego xcover2 ... data premiery została przesunięta na II połowe kwietnia :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Pytanie do specjalistów chciałem uruchomić sobie wifi na uczelni a do tego potrzebny jest certyfikat, który wymaga utworzenia blokady ekranu. Problem tylko w tym, że teraz nie mogę jej wyłączyć bo opcję brak, przesunięcie i odbl. na podstawie twarzy są na szaro(zaznaczone jako wyłączone przez administratora). Ktoś wie jak przywrócić tamte opcję? Telefon to lg l9 z andkiem 4.0.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :hi:po długim czasie zmiana tel i jest to s3 mini chciałem Was zapytać jaka jest najlepsza nawigacja na androidzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 AutoMapa Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Każdemu według gustu. Parę razy testowałem sygic i bylem zadowolony. Nieźle sprawowal się też naviexpert ale są ludzie którzy maja inne zdanie. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Sygic ma slaby algorytm sledzenia trasy. Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nawigacja google maps Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 no i bida z S4 w PL. od 27 kwietnia beda realizowane zamowienia na I9505 - czyli wersje z LTE i czterordzeniowym Qualcommem. slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 A wykorzystasz te 4rdzenie? Zapewne w 40%. Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi