Norbi Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Czy mnie oczy nie mylą?? Maćko vel Pruszków??
Norbi Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 W końcu zawitał do nas mega rezacz Przemega i od razu powinien być fiolet, a nie jakiś NOWICJUSZ, toż to jakieś nieporozumienie panowie modowie
Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Widze , ze robi sie coraz ciekawiej :dance:
2fast4you Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam tak jak obiecalem prace trwaja nadal dzisiaj zalozylismy kolektory wydechowe , turbiny i dokonczylismy skladanie glowic fotki ponizej niezly zestaw ..... i to nie wszystko Turbo juz siedzi bierzemy sie za szklanki
Norbi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Adasiu do twarzy Ci z tą turbawką [br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 19:53 _________________________________________________Killer już po fotoseszynie? Jak wyszło?
pet3r Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 co za widoki! idę do łazienki popracować ręką, muszę zmniejszyć napięcie...
2fast4you Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Hehehe nie no kurde jak sie zobaczylem na fotkach to od razu poszedlem do fryzjera ale musze przyznac ze prace ida do przodu i jak narazie wszystko zgodnie z planem jak widac na fotkach. Juz nie moge sie doczekac dnia jutrzejszego i kolejnych prac przy tym aucie . Co do killera to czekamy na nowy design naklejek firmowych Oto dlugo oczekiwane zdjecie ......................... Maciek bedzie zly
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Hehehe nie no kurde jak sie zobaczylem na fotkach to od razu poszedlem do fryzjera ale musze przyznac ze prace ida do przodu i jak narazie wszystko zgodnie z planem jak widac na fotkach. Juz nie moge sie doczekac dnia jutrzejszego i kolejnych prac przy tym aucie . Co do killera to czekamy na nowy design naklejek firmowych Oto dlugo oczekiwane zdjecie ......................... Maciek bedzie zly Cudowne dzielo :thumbup:
Norbi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Maciek Ci chyba ukręci... nie powiem co
Maciek pm-motorsport Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nie jestem zły Czekamy na fotki kilera jak przyleca graty do niego ale wtedy zrobimy foty Narazie zapraszamy wszystkich do projektu Sida
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Również proszę o skupienie się na aucie SIDa w tym wątku. Wątek killera napewno będzie poruszony niedługo w oddzielnym :th:
Norbi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgrabnie wykonane te kolektorki,jak pasowały pod turbawki i czyja to robota? bo mój podwórkowy kolega Eltec troche brzydsze robi
2fast4you Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Calosc poza gratami z ASO kupiona zza wielkiej wody. Zadna czesc nie zostala zamowiona u PL posrednika :th:
SID Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Calosc poza gratami z ASO kupiona zza wielkiej wody. Zadna czesc nie zostala zamowiona u PL posrednika :th: eeech Adam koncz to S4 bo mam juz dość CLIO 1,6 mozna w nim ogłupiec Nie jestem zły Czekamy na fotki kilera jak przyleca graty do niego ale wtedy zrobimy foty Narazie zapraszamy wszystkich do projektu Sida Maciek to Ty
2fast4you Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2008 spokojnie jak widziasz prace ida do przodu dzisiaj zapewne pojawi sie nowa partia zdjec. Niestety raczej w srode nie bedziemy pracowac oraz takze w piatek bo Maciek jedzie stroic Focusa Rs a ja jade po rs4 jesli wszystko pojdzie dobrze
LuCaS_gr44 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 no no ciekawy projekt sie stworzył troszke to trwało ale jest fajne to S4
Szuder Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 SID Twój projekt jest bardzo interesujący... Czekam na efekty... SID, jak już poskładasz "rakietę", to mam nadzieje, ze przyłączysz sie do nas i że przyjedziesz (ze będziesz przyjeżdzał) na SPOTY PODKARPACKIE do Rzeszowa... Pozdrawiam i zapraszam...
Rekomendowane odpowiedzi