Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] Audi s4 by sportmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mnie oczy nie mylą?? Maćko vel Pruszków??

Opublikowano

W końcu zawitał do nas mega rezacz :)

Opublikowano

W końcu zawitał do nas mega rezacz :)

Przemega i od razu powinien być fiolet, a nie jakiś NOWICJUSZ, toż to jakieś nieporozumienie panowie modowie :decayed:
Opublikowano

Wow, dodaję do obserwowanych ;)

Opublikowano

Witam tak jak obiecalem prace trwaja nadal dzisiaj zalozylismy kolektory wydechowe , turbiny i dokonczylismy skladanie glowic fotki ponizej :)

niezly zestaw :) ..... i to nie wszystko

sid1fs7.jpg

sid2gu5.jpg

sid4bn6.jpg

sid3ef9.jpg

Turbo juz siedzi bierzemy sie za szklanki

sid5tg4.jpg

sid6cd7.jpg

sid7gu2.jpg

sid8wy6.jpg

Opublikowano

Adasiu do twarzy Ci z tą turbawką :polew:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 19:53 _________________________________________________Killer już po fotoseszynie?

Jak wyszło?

Opublikowano

Hehehe nie no kurde jak sie zobaczylem na fotkach :wallbash: to od razu poszedlem do fryzjera ale musze przyznac ze prace ida do przodu i jak narazie wszystko zgodnie z planem jak widac na fotkach. Juz nie moge sie doczekac dnia jutrzejszego i kolejnych prac przy tym aucie . Co do killera to czekamy na nowy design naklejek firmowych

Oto dlugo oczekiwane zdjecie ......................... Maciek bedzie zly :foch:

killerjd2.jpg

Opublikowano

Hehehe nie no kurde jak sie zobaczylem na fotkach :wallbash: to od razu poszedlem do fryzjera ale musze przyznac ze prace ida do przodu i jak narazie wszystko zgodnie z planem jak widac na fotkach. Juz nie moge sie doczekac dnia jutrzejszego i kolejnych prac przy tym aucie . Co do killera to czekamy na nowy design naklejek firmowych

Oto dlugo oczekiwane zdjecie ......................... Maciek bedzie zly :foch:

killerjd2.jpg

Cudowne dzielo :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Opublikowano

Ale wiadra :slina::shocked:

Opublikowano

Maciek Ci chyba ukręci... nie powiem co :naughty:

Opublikowano

Również proszę o skupienie się na aucie SIDa w tym wątku. Wątek killera napewno będzie poruszony niedługo w oddzielnym :th:

Opublikowano

Zgrabnie wykonane te kolektorki,jak pasowały pod turbawki i czyja to robota? bo mój podwórkowy kolega Eltec troche brzydsze robi :confused4:

Opublikowano

Calosc poza gratami z ASO kupiona zza wielkiej wody. Zadna czesc nie zostala zamowiona u PL posrednika :th:

eeech Adam :tongue4:

koncz to S4 :bicz2: bo mam juz dość CLIO 1,6 mozna w nim ogłupiec :kox:

Nie jestem zły :) Czekamy na fotki kilera jak przyleca graty do niego ale wtedy zrobimy foty :dance: Narazie zapraszamy wszystkich do projektu Sida :)

Maciek to Ty :shocked::)

Opublikowano

spokojnie jak widziasz prace ida do przodu dzisiaj zapewne pojawi sie nowa partia zdjec. Niestety raczej w srode nie bedziemy pracowac oraz takze w piatek bo Maciek jedzie stroic Focusa Rs a ja jade po rs4 :dance: jesli wszystko pojdzie dobrze

Opublikowano

no no ciekawy projekt sie stworzył :mysli: troszke to trwało ale jest ;) fajne to S4 :slina:

Opublikowano

SID Twój projekt jest bardzo interesujący... Czekam na efekty...

SID, jak już poskładasz "rakietę", to mam nadzieje, ze przyłączysz sie do nas i że przyjedziesz (ze będziesz przyjeżdzał) na SPOTY PODKARPACKIE do Rzeszowa...

Pozdrawiam i zapraszam... :thumbup:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...