SID Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Ciekawe za ile SID, będzie chciał to cudo odsprzedać jak mu się znudzi? za ile czasu - jestes chetny na zakup teraz - mozemy dobic targu
dominikt Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 widzialem w sobote... brak slow slowa uznania dla chlopakow ze sportmile! no i oczywiscie dla SID'a, ktory wpompowal w ten samochod, wiele miedziakow! Adam i Maciek - Teraz kurde znajdzcie mi porzadna S'ke i jedziemy z modami swoja droga SID - jaka cena :> ? i czy masz jeszcze fotele recaro ?
digi_g Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ciekawe za ile SID, będzie chciał to cudo odsprzedać jak mu się znudzi? za ile czasu - jestes chetny na zakup teraz - mozemy dobic targu Co jest SID, podejżane to jest, jeszcze nie spróbowałeś a już chcesz sprzedać....Ja narazie cieszę się moją eską, ale Twój projekt bardzo mnie motywuje...
SID Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ciekawe za ile SID, będzie chciał to cudo odsprzedać jak mu się znudzi? za ile czasu - jestes chetny na zakup teraz - mozemy dobic targu Co jest SID, podejżane to jest, jeszcze nie spróbowałeś a już chcesz sprzedać....Ja narazie cieszę się moją eską, ale Twój projekt bardzo mnie motywuje... widzi mi sie sedan w body od RS4, 19', duzo carbonu, silnik od RS4 i + 500 KM
Flyer Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Jak juz szalec to moim zdaniem nie w budzie B5, tylko nowszej...
spanky Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Jak juz szalec to moim zdaniem nie w budzie B5, tylko nowszej... RS4 b5 to najladniejsza buda ...
Norbi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Jak juz szalec to moim zdaniem nie w budzie B5, tylko nowszej... RS4 b5 to najladniejsza buda ... Całym sercem jestem ze Spankeyem i to nie dlatego ,że mam B5
Flyer Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 RS4 B5 to sam miod, ale SID mowi o sedanie jakims... a bodykitu od RSa w sedanie B5 sobie nie wyobrazam. Byl juz taki projekt, ale nie mial tego klimatu Co innego B6 + 2.7BiT z RSa
2fast4you Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 spokojnie wszystko w swoim czasie
SID Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Okazało sie iz kółka lekkie aluminiowe nie pasuja do 2,7 V6 tzn: dwa duze maja mniejszy rozmiar (135 mm) niz orginalne od 2,7 (cos 140-145 mm) a male ma w miejscu mocowania ma 18 mm( to akurat by dopasowal) wyglada na to ze sprzedawca jak kupowalem sie pomylil i sprzedal mi do innego modelu audi i teraz prośba do Was Koledzy aby ktoś mi sprawdził w swojej A4 jaki ma rozmiar tych dużych kółek wowczas bede wiedzial czy mam racje i bede musial te aluminiowe sprzedac i kupic nowe z ECS co jak co ale mysle ze tutaj znajde najwiecej użytkowników A4 :> z góry dziekuje za pomoc auto wstepnie ma byc gotowe w okolicy świąt lub zaraz po nich czekamy jeszcze na wydajna całą aluminiowa chłodnice wody za wielkiej wody, na przewody do hamulców 365 mm 8-tłoczkowych Brembo i na powróc "mistrza strojenia" (maciek ) z rajdów
wustyle Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 SID, przestan juz fotki wrzucac bo ja spac przez Ciebie nie moge
SID Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 a wczoraj takie cos przyłapałem na fotce chyba jestem pierwszy w PL który to złapał (chyba mnie zabije właścicieł za to) :gwizdanie:
inco Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 ooo, te ledy wygladaja elegancko tez w b5 SID chcesz powiedziec ze wpakowales tyle kasy, i chcesz zmienic z kombi na sedana i znowu tyle wpakowac (albo jeszcze wiecej)? :gupek2:
Maciek pm-motorsport Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Oj tak cos z tymi kółkami jest nie tak .Jak widac wiekszosc kółek nie działa ale poradzimy sobie. :>W poniedziałek sie Sid do ciebie odezwiemy
Darkoz Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 jaaaaa piernicze.. CUDOOOO!!!! GRATULACJE nie wiem czy przegapilem.. ale chyba nie ma jeszcze wykresu.. ciekawy jestem strasznie .
Norbi Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 jaaaaa piernicze.. CUDOOOO!!!! GRATULACJE nie wiem czy przegapilem.. ale chyba nie ma jeszcze wykresu.. ciekawy jestem strasznie . Wykresu nie ma i nie będzie, to atrapa tylko jest
Maciek pm-motorsport Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Nie ma i nie bedzie Odpalony
poziek Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Nie ma i nie bedzie Odpalony Nawet nie wiesz jak się wszyscy cieszymy... Pisz kiedy bedzie mozna w niedziele poupalać ?
Rekomendowane odpowiedzi