talib1990 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja nie chciałem w święta ... za dużo było na głowie ... i w knajpie gorzej o miejsce żeby coś zrobić... Ksiądz też świrował jarząbka jak usłyszał, że ślubu nie mamy
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Łaski menda nie robi. Moj tez zaczął wymyślać bo ojciec chrzestny nie ma ślubu, więc powiedziałem ze albo bedzie ten co chcemy albo w ogóle nie chrzcimy no i zmiękł. zapomnialem go zapytać czy jego dzieci też sa ochrzczone Pier...na hipokryzja.
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja nie chciałem w święta ... za dużo było na głowie ... i w knajpie gorzej o miejsce żeby coś zrobić... Ksiądz też świrował jarząbka jak usłyszał, że ślubu nie mamy Mała widać dobrze wygląda moje dwa dziabągi w czasie świąt niestety uchwycić ich w bezruchu - bezcenne
wesz82 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Łaski menda nie robi. Moj tez zaczął wymyślać bo ojciec chrzestny nie ma ślubu, więc powiedziałem ze albo bedzie ten co chcemy albo w ogóle nie chrzcimy no i zmiękł. zapomnialem go zapytać czy jego dzieci też sa ochrzczone Pier...na hipokryzja. :grin: Kolesiowi postawił warunek ze ma sie hajtnąć w2 lata Starej daty są tacy bo młodzi kumają o co chodzi. Oni cwaniaki czekają aż tylko się do nich przychodzi bo przecież chodź raz trzeba iść i potem odpierdzielają co chcą Ładna ta Twoja parka Stanley. Następnego chce ustrzelić syna może się uda Wracam sobie z roboty a moja młodsza już sama 1,5metra przeszła-cudne przywitanie :dance:
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 ja już nie chcę nić ustrzelić ... kiedy siedzę cały dzień z dziećmi, czasami niewiele brakuje aby moje dane osobowe były wyświetlane w niebieskim pasku na TVN.... wqrwienie i ciśnienie 240/180
Horneth Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wiem co przeżywasz Stanley , dziś u nas była córka od siostry od mojej... przecież ona nawet na 5min nie usiądzie i wszystko musi pomacać i najlepiej zrzucić żeby był hałas hahah a swojego brata to leje jak bokser ... biedny bo jest spokojny i opiekuje się tą małą diablicą.
wesz82 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 ja już nie chcę nić ustrzelić ... kiedy siedzę cały dzień z dziećmi, czasami niewiele brakuje aby moje dane osobowe były wyświetlane w niebieskim pasku na TVN.... wqrwienie i ciśnienie 240/180 Ta,a jak przyleci przytuli i powie ze kocha to kolana miękną Trzeba cieszyć sie teraz bo jak dorośnie to juz tych chwil nie uraczysz
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 ja już nie chcę nić ustrzelić ... kiedy siedzę cały dzień z dziećmi, czasami niewiele brakuje aby moje dane osobowe były wyświetlane w niebieskim pasku na TVN.... wqrwienie i ciśnienie 240/180 Ta,a jak przyleci przytuli i powie ze kocha to kolana miękną Trzeba cieszyć sie teraz bo jak dorośnie to juz tych chwil nie uraczysz życie
wesz82 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wiem co przeżywasz Stanley , dziś u nas była córka od siostry od mojej... przecież ona nawet na 5min nie usiądzie i wszystko musi pomacać i najlepiej zrzucić żeby był hałas hahah a swojego brata to leje jak bokser ... biedny bo jest spokojny i opiekuje się tą małą diablicą. Ja swojego 1,5 rocznego chrześniaka wołam szkodnik :kox:
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wiem co przeżywasz Stanley , dziś u nas była córka od siostry od mojej... przecież ona nawet na 5min nie usiądzie i wszystko musi pomacać i najlepiej zrzucić żeby był hałas hahah a swojego brata to leje jak bokser ... biedny bo jest spokojny i opiekuje się tą małą diablicą. Ja swojego 1,5 rocznego chrześniaka wołam szkodnik :kox: ja nawet swoją Żonę tak wołam
Horneth Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Aaaa to już rozkminiłem Artur po co Ci te palety z roboty
Zymek1989 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 ja już nie chcę nić ustrzelić ... kiedy siedzę cały dzień z dziećmi, czasami niewiele brakuje aby moje dane osobowe były wyświetlane w niebieskim pasku na TVN.... wqrwienie i ciśnienie 240/180 Syn 8miesięczny tak daje, że czasami mam ochotę ,,odpalić,,. Ale jak śpi tak słodko to się resetuję Czasami ciężko ale i tak bym tych chwil nie zamienił na nic innego.
Hesik Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 ja już nie chcę nić ustrzelić ... kiedy siedzę cały dzień z dziećmi, czasami niewiele brakuje aby moje dane osobowe były wyświetlane w niebieskim pasku na TVN.... wqrwienie i ciśnienie 240/180 Syn 8miesięczny tak daje, że czasami mam ochotę ,,odpalić,,. Ale jak śpi tak słodko to się resetuję Czasami ciężko ale i tak bym tych chwil nie zamienił na nic innego. Dobrze powiedziane mam tak samo
talib1990 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 my na pytanie czy zamierzamy brać ślub odpowiedzieliśmy " kiedyś tak " ma menda nadzieje, że będzie to na dniach hehehe a najlepsze było jak zapytałem ile za posługę... zdziwiłem sie grubo jak nie odpowiedział " co łaska " tylko "150 ja i 20 kościelny "
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 a co np za 50 zł by nie ochrzcił ? pierdolenie ja bym mu 200zeta dał oho
talib1990 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 a co np za 50 zł by nie ochrzcił ? pierdolenie ja bym mu 200zeta dał oho mieliśmy do czerwca proboszcza który był do rany przyłóż.... jak byłem młodszy i wiedział, że zmarł mi ojciec nigdy grosza za msze czy na kolędzie nie wziął ... teraz go oddelegowali za Siewierz bo rzekomo nie potrafił od ludzi pieniędzy wyciągać.. ale ..kościół od surowego wykończył, ogrzewanie zrobił, dach itp... ładował w KOŚCIÓŁ .. ten co przyszedł pierwsza niedziela podobno wyskoczył, że plebania nie była remontowana tyle lat i, że nie może pełnić odpowiednio swojej posługi i zbiera 20 tys na odświeżenie plebani w środku... do nas walił takimi tekstami, że hohoho ... że ślubu nie mamy, dziecko w grzechu chowamy itp itd... ja podszedłem do tego w ten sposób... przygryźć zęby, dać mu te 2 stówki i niech zawija .... ps. mój brat ma cywilny i u siebie w parafii zaświadczenia jako chrzestny nie dostał tam to jest zjebany ksiądz...
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Sami podcinaja gałęzie na których siedzą. U kolegi na wiosce zmienili proboszcza bo stary nie był "produktywny" to przysłali mlodego efektywnego proboszcza z podkarpacia. Zaczął jak to zwykle bywa od kasy informujac obecnych w kosciele ze kazda rodzina ma dawać miesiecznie 100zł na utrzymanie kościoła no i sie przeliczył bo ludzie przestali chodzic do miejscowego kościoła, pomijam fakt nie przyjmowania kolendy mało tego, zaczał konfliktowac i manipulowac ludzmi tutaj tez sie przeliczył bo naród nie jest głupi a ktos mu nawet dostarczył taczke pod plebanie :polew:
wesz82 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Juz pislalem o tym. Ja wychowalem sie z ksiedzem do rany przyloz.uczeszczalem ba nawet sluzylem do mszy potem przyszedl mlody idiota.nie owijajac pedal..podziekowalem hehe. Przenioslem sie na stancje do innego miasta a tam luzik ksiadz wpozo jak koles. Zmarla mi mama wiec ze wzgledu na znajomego ksiedza chcialem zasw z grzecznosci ze mama moze byc chowana w innej parafii i zaczelo sie. Czarnuch zaczol wymyslac zeby ja tu przywiesc ze on odprawi w kapliczce msze.ewidentnie chcial zarobic na tym.pedal tak mnie zagotowal ze 3 razy wychodzilem i trzaskalem.drzwiami.oczuuwiscie nie dostal zadnej kasy a ja zaswiadczenia.Jak tata zmarl to zadzwonilem i powiedzialem zeby wykteslil tate ze swojej ksiegi. A cennik to norma zwlaszcza jak to oni opiekija sie cmentarzem.raz slyszalem tekst ze ksiadz pytal za ile pomnik stawiaja bo on bieze 10 procent za wjazd na cmentaz.masakra.
Rekomendowane odpowiedzi