Dev Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 to akurat tekst z "Drogówki" ale tutaj pasuje jak ulał
Adrenalina Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 u nas będzie jeszcze jedna 'baba' miało być tak pięknie...a wyszło jak zawsze Jakbyś nie miał takiego niecierpliwego penisa to mielibyśmy czas żeby wszystko zaplanować a tak... ruletka hmmm dziwne - tylko Ty tak mówisz No ja myślę, bo jak bzykasz na boku to się przynajmniej dobrze zabezpieczaj nie stać nas na alimenty
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 to akurat tekst z "Drogówki" ale tutaj pasuje jak ulał no ulał ulał
diman Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 no a moja dziś była na badaniu i potwierdziło się - będzie dziewczynka a od Dimana synek będzie pykał nasze córki jak go zaprosicie to macie pewne już ja o to zadbam :grin:
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Jak bede widzial od kolesia blachy knurowski to nie wpuszczę na chatę A z Gliwic Też ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- no a moja dziś była na badaniu i potwierdziło się - będzie dziewczynka a od Dimana synek będzie pykał nasze córki jak go zaprosicie to macie pewne już ja o to zadbam :grin: Hehe
Miszka82 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Miszka podwieś w pierwszym poście Podwiesić musi Stanley ---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ---------- tzn ja już wrzuciłem do pierwszego postu, a Stan musi go całego podwiesić żeby zawsze wyskakiwało w pierwszym poście na górze
Dev Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 ja troche z innej beczki, dzisiaj sie zaręczyłem.... poszło połowę zysku netto firmy na pierścionek :facepalm::facepalm: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 ja troche z innej beczki, dzisiaj sie zaręczyłem.... poszło połowę zysku netto firmy na pierścionek :facepalm::facepalm: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: nie wiem czy jesteś taki biedny, czy taki zakochany gratuluje
tomaszstn Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 chyba gupi czyli zakochany gratki Tomek
pastaldo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 chyba gupi To teraz się hajtaj i dołączaj do grona tatusiów
Rekomendowane odpowiedzi