rafi_a4 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 gratki jedrek fura jak sprzedam swoja to tez chyba kupie dieselka :gwizdanie:
bula87 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jeszcze raz gratulacje fura wymiata ps. mówiłem Ci, że Artur się upomni o rs6
Nowak_zg Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 gratuluje autka, naprawde fajna sztuka. Wazne ze sa dobre fotele i MMI .... takze wnetrze wydaje sie na wypasie.... powodzenia w realizacji planow
manny90 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Jędras woli "nieparzyste" Audice. Było A3, jest A5, będzie A7??
bula87 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Jędras woli "nieparzyste" Audice. Było A3, jest A5, będzie A7?? dziś Jędrek mówił mi, że następne rodzinne więc pewnie Q5 lub Q7
davidoati Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Kierwonikowi pewnie chodzilo ze inny niz B6 a co do fury to A5 nigdy nie bedzie A4...ale fura jedrka jest poprostu super...chociaz chlopak moglby wkoncu miec ta wymarzona A4 No pewnie że nie będzie, bo A5 jest o niebo ładniejsza od a4 Śliczne autko, takie mi się marzy
heretic Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Jedrek graty fury bezawaryjności i powodzenia w modach auto kox , nie mogę się doczekać jak ją zobaczę na żywo
Artur82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Kierwonikowi pewnie chodzilo ze inny niz B6 ale w B6 tez jest taki sam rozstaw wiec kierownik zna sie na gumowych cycach a nie na autach i zeby nie bylo OT...to fura super...a Jedrej powiedz jeszcez jak wrazenia z jazdy...jak to sie zbiera??
Młody_drog Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Super auto! Co można rezać w takim aucie? Pewnie podobnie jak w B8. Popatrz na temat wrclaguny, dużo vagowych modów można przeprowadzić bez problemu
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Gratulacje Ładna sztuka i kolor jeden z moich ulubionych. Ja już nie mogę sobie pozwolić na sportowe auto, pozostają mi avanty, no chyba, że jako drugi samochód
Kierownik Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Kierwonikowi pewnie chodzilo ze inny niz B6 ale w B6 tez jest taki sam rozstaw No patrz ... rzeczywiście , a otwór centrujący jest taki sam ? :>
jedrekx Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze odpisuję dopiero teraz ponieważ wczoraj trzeba było auto trochę opić żeby sprawowało się tak samo lub lepiej niż poprzednik Jędrzej , z którego miesiąca jest auto ? auto z maja 2009 Zakladam ze swiadomie chciales auto bez quattro. świadomie, ponieważ było tańsze o 5k euro od Quattro No kibicowałem więc gratulacje między innymi dzięki Tobie w końcu padło na A5 Jedrek auto nie powiem, ze lepiej jakby było B8...ale ta fura jest naprawde miazga [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 20:01_________________________________________________Jedrek a co z felgami z A3, a moze te mi podejda :mysli Artur, kupowałem go w salonie Audi. stało tam kilkanaście A4, przymierzałem się ale.. hmm.. powiem Ci, że nie było tak wyposażonej sztuki na miejscu i jak zobaczyłem tą A5-kę (A5 wizualnie bardziej mi się podoba niż A4) to od razu się zakochałem póki co A3 zostaje w domu więc nie będę ich ściągał. dasz sie przejechac? Przemek, już Ci pisałem na innym forum, że dam Jędras woli "nieparzyste" Audice. Było A3, jest A5, będzie A7?? chciałbym jedno wiem na pewno, tym autem pojeżdżę jakieś 4-5 lat (leasing będę miał na 4 lata), a co będzie po tym? nie wiem póki co cieszę się nowym autkiem i nie myślę o żadnym następcy :gwizdanie: a Jedrej powiedz jeszcez jak wrazenia z jazdy...jak to sie zbiera?? wrażenia z jazdy wyśmienite. powiem Ci, że to 2.0 jeździ naprawdę bardzo, ale to bardzo fajnie... jestem ciekaw jak musi jeździć 3.0 no niestety przez wysoką akcyzę 3.0 tdi odpadło. zbiera się bardzo fajnie, ja jechałem z moim ojcem A5, a mój brat za nami A3 i jak wcisnąłem leciutko gaz to A3 baaaaardzo zostawała z tyłu... co więcej auto naprawdę bardzo ekonomiczne! pali jakieś 1-2 litra mniej mniej niż A3. w mieście póki co nie przekroczyłem 7 litrów (choć faktycznie auto póki co więcej stoi niż jeździ, czekam na PL blachy) Super auto! Co można rezać w takim aucie? Pewnie podobnie jak w B8. Popatrz na temat wrclaguny, dużo vagowych modów można przeprowadzić bez problemu ojjj uwierz mi, jest sporo rzeczy, które można w nim porobić. niestety póki co ceny części są dość spore (np. LEDY na tył ok 1800 zł ) więc modyfikacje będą następować powoli... w przyszłym tygodniu podjadę zorientować się do ASO ile kosztują listwy S-line... po wakacjach mam nadzieję, że będzie już cały S-line Exterieur założony. Kierwonikowi pewnie chodzilo ze inny niz B6 ale w B6 tez jest taki sam rozstaw No patrz ... rzeczywiście , a otwór centrujący jest taki sam ? :> no tak, rozstaw jest ten sam - 5x112, ale otwór centrujący to w A3/A4 B6, B7 itp był 57,1 a w B8 i A5 jest 66,6
Kierownik Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 a jednak coś dzwoniło mi , ale nie wiedzialem w którym kosciele
jedrekx Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 gratuluje autka, naprawde fajna sztuka. Wazne ze sa dobre fotele i MMI .... takze wnetrze wydaje sie na wypasie.... powodzenia w realizacji planow powiem Ci, że fotele są jeszcze lepsze niż w A3... i wykończone białą nicią
pablo_9 Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Czekamy na więcej zdjęć Dawid uprzedziłeś mnie właśnie miałem napisać: Jędrzej dzisiaj niedziela jak weźmiesz aparat do ręki to nie zgrzeszysz jak zrobisz jakieś dokładniejsze foto auta z każdej strony i środka itd.
jedrekx Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 zdjęcia będą jak w końcu będę miał trochę czasu żeby umyć auto niestety póki co trochę jest brudne...
Rekomendowane odpowiedzi