wojtusania Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 witam wielu z nas ma problem z montazem zderzaka s4 do modelu przed liftem, a to kly nie pasuja , a to sroby inne, poradzilem sobie z tym problemem, i zamontowalem zderzak na oryginalnej belce ze starego zderzaka, dzieki temu, nie musialem kupywac zadnych materialow, a zderzak pasuje idealnie na stare kly. Po kolei: 1. Demontaz starego zderzaka z OOOO 2. Demontaz gornej czesci zderzaka za pomoca zwyklej lutownicy wraz z belka (nie demontujcie belki bo przeniesiemy ja kompletna z plastikiem do zderzaka s4) 3. Demontaz gornej czesci ze zderzaka s4 zdjecie nr1 4. Oczyszczenie rowkow w plastiku przy belce i wlozenie na zderzak S4 , wszystkie otwory pasuja idealnie, dolne jak i gorne. 5 Stopienie lutownica noskow i dla pewnosci przynitowanie w 2 miejscach zdjecie nr2 6. Montaz zderzaka na oryginlane kly -dzieki temu ze montujemy na belce starego typu uzywamy rowniez oryginalnych starych srob zdjecie nr3 cala czynnosc zajela mi 2h30min , powodem bylo to ze zderzak s4 ktory kupilem nie mial belki!!! boczne uchwyty pasuja idealnie, nie wymagaja przerobek. Moim zdaniem dobry pomysl i nie czasochlonny pozdrawiam
ardian6 Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam. Robota super.Sam planuje się szarpnąć na coś takiego. Ile taki zderzak od S4 kosztuje??
endriuu Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 np stad: http://moto.allegro.pl/item664911989_audi_s4_95_01_zderzak_przedni_oryginalny.html albo stad: http://moto.allegro.pl/item664911989_audi_s4_95_01_zderzak_przedni_oryginalny.html
Reniu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 wojtusania... dobra robota endriuu... dwa razy ta sama lina :gwizdanie:
endriuu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 endriuu... dwa razy ta sama lina :gwizdanie: o f*ck me mama - masz mnie
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Panowie a jak jest ze zderzakiem po II lifcie, żeby zamontować do autka po I lifcie? Dużo rezania? Powiem tylko, że chodzi o potrzeba mienia ori halogenów
grippen Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 pasuje plug P&P potrzebujesz tylko ślizgi do zderzaka i oczywiście będziesz musiał nowe otwory wywiercić pod ślizgi i tylko tyle przynajmniej ja tak musiałem zrobić
Cristoforo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 panowie mam zderzak od s4 z kratkami na halogeny płaskie wiec pewnie jest po lifcie czym sie rózni sam zderzak s4 przed liftem a po lifcie?? bo kratki zawsze mozna przełozyć mam auto polifcie więc nie wiem jakie slizgi zderzaka mam zakupić
elpiotrek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ktos moze poprawic linki z pierwszego posta?
Mati_23 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 proszę również o to samo co kolega wyżej o odświeżenie tematu fotki nie aktualne
bombelm7 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 foty wyżej już nigdy nie będą działać ??
Haszus Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Moja sugestia dot. obrazków w tematach z rezaniem itp. jest taka, żeby wrzucać owe zdjęcia na serwer forumowy. Znikną jeżeli forum zniknie, moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie tego problemu bo w multum tematów wygasły zdjęcia i jest sam opis, a jak wiadomo jak coś widzisz to łatwiej jest np. zlokalizować dany element.
denveco Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Czy jest możliwość regulacji wysokości zderzaka S4 z przodu na odbojach?? Odboje zderzaka A4 mają tulejkę którą się wykręca regulując tym samym jego wysokość zwiększając lub zmniejszając szczelinę między lampami lub maską a górną częścią zderzaka.
Rekomendowane odpowiedzi