kamien85 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 :slina: jest gruuubo, wpadaj na Łódź musze pomacać na żywo
slavko87 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 zunior fele gites tylko troche smalcu na nie i bedzie malina:wink: a z klapa co nie rezasz?
Wajsik86 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Tez mi gleby brakuje,ale mysle,że jak wyczernisz opony to też to będzie inaczej wyglądało wszystko.Czekam aż ogarniesz wszystko,jaram sie:wink:
admin20 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 wozidełko piekne:D Brakuje mi tutaj tylko relingów:P
junior_tdi Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 zunior fele gites tylko troche smalcu na nie i bedzie malina:wink: a z klapa co nie rezasz? no właśnie chyba wezmę klapę od lakiernika i sam ulepię USA bo on tak się 0pierdala z tematem że masakra zderzak miał być na gładko i od grudnia nie miał czasu a wczoraj znajomy walnął pare shotów: ---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:31 ---------- jakby Ktoś był zainteresowany sesją auta to zapraszam: www.latelier.pl
szafa Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Jak schowasz przód będzie igła, ale niestety uwydacznia się feler 19, auto stoi kilometr nad ziemią co mi osobiście się nie podoba, ale jak by ten wzór był w 18 rozbiłby bank:kox:
junior_tdi Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 Jak schowasz przód będzie igła, ale niestety uwydacznia się feler 19, auto stoi kilometr nad ziemią co mi osobiście się nie podoba, ale jak by ten wzór był w 18 rozbiłby bank:kox: tutaj się zgodzę, auto stoi 3 piętra wyżej niż na 18stkach
szafa Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Jak schowasz przód będzie igła, ale niestety uwydacznia się feler 19, auto stoi kilometr nad ziemią co mi osobiście się nie podoba, ale jak by ten wzór był w 18 rozbiłby bank:kox: tutaj się zgodzę, auto stoi 3 piętra wyżej niż na 18stkach Dlatego ja roti bardzo szybko popchnąłem dalej:decayed: mimo że u mnie dało się zejść nisko bo poniżej 60cm to i tak na 18 z rantem jest lepsze jebnięcie:wink: Ale działaj, bo wiadomo że ostateczne szlify dopiero dają efekt:wink: Jak możesz podeślij fotkę z przodem gdzie dobrze widać lampy bo zastanawiam się czy malować ramkę na czarno, czy zostawić srebrną
paput Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 pięknie siedzi:kox: ---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ---------- no i wiadomo co profi foty to profi tez robią robotę
Mati_23 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 pięknie siedzi:kox:---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ---------- no i wiadomo co profi foty to profi tez robią robotę co fakt to fakt, dobre zdjęcie nawet powiem że dodaje uroku autu, a co to tego że stoi wysoko to w sumie mi by pasowało bo straszne drogi są u mnie a na 18 to kusi o zglebienie na maxa hehe
Robertuss Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Są tłuściochy te fele Widziałem na żywo z identycznymi parametrami na golfie IV i wyrywają papę z dachu!
Won$ki Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 dobrze wygląda na tej feldze z lakierem coś robiłeś konkretnego, że tak się błyszczy??
junior_tdi Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 dobrze wygląda na tej feldze z lakierem coś robiłeś konkretnego, że tak się błyszczy?? jakiś tam szampon z woskiem
Rekomendowane odpowiedzi