mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 jak ? teraz piszesz jak ja zmontowałem je tak że się włącza po kluczyku http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2034445.htmlAby wyłączyć tryb DEMO trzeba nacisnąć i przytrzymać przycisk SRC OFF aż w lewym górny rogu pojawi się napis Source Off a następnie nacisnąć i przytrzymać przycisk MUTE Aby wyłączyć radio trzeba nacisnąć i przytrzymać przycisk SRC OFF aż w lewym górny rogu pojawi się napis Source Off a następnie przycisk MODE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 gdzie ty masz halo i przeciwmgielne? niepodłączałeś ? póki co to nie, szukam półki pod kierownice z polifta czarnej i chcę zrobić włącznik przeciwmgielnych koło regulacji wysokości świateł której teraz również nie posiadam halo nie ma chyba nawet instalacji pociągniętej, na wiosnę będą nowe kratki bez otworów na halogeny [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 16:21_________________________________________________ jak ? teraz piszesz jak ja zmontowałem je tak że się włącza po kluczyku http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2034445.htmlAby wyłączyć tryb DEMO trzeba nacisnąć i przytrzymać przycisk SRC OFF aż w lewym górny rogu pojawi się napis Source Off a następnie nacisnąć i przytrzymać przycisk MUTE Aby wyłączyć radio trzeba nacisnąć i przytrzymać przycisk SRC OFF aż w lewym górny rogu pojawi się napis Source Off a następnie przycisk MODE a to wiem, jak masz podłączone na stałe pod plus i minus z aku to i tak zżera prąd dobrze, że przekonałem się o tym w garażu a nie w mieście właśnie miałem pytać, jaki wielbiciel kawy czy co? kawy nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 dobrze to radio wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jeszcze kratki na polifty trzeba by zamienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 jeszcze jutro raz wyjmuję radio, zapomniałem podłączyć mikrofonik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Fajnie jest. Co to za gałka od biegów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Co to za gałka od biegów ? brudna i usyfiona a3 s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 dużo roboty żeby ją zainstalować ? usyfić na początku czy po montażu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 1. zdemontować starą 2. odzyskać starą ramkę 3. zdjąć mieszek z ramki z a3 i założyć na swoją 4. przykrócić drążek o kilka cm 5. okleić drążek dwa/trzy razy dookoła taśmą izolacyjną 6. wcisnąć na siłę nową gałkę 7. odpowiednio usyfić, proporcjonalnie do stopnia usyfienia wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dzięks. pkt 6. i zwłaszcza 7. na bank dam se radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 żebyś tylko źle nie zrozumiał 6 punktu bo sobie krzywdę zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 http://allegro.pl/galka-zmiany-biegow-audi-a3-s-line-mieszek-wroclaw-i1972738253.html duffy taka czy można znaleźć w lepszej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 to taka ja kupowałem od Tomasz'a za 100 z wysyłką więc można znaleźć taniej [br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 13:07_________________________________________________http://allegro.pl/oryginal-galka-skora-mieszek-a3-s-line-opcja-a4-b7-i2010152339.html tu masz kilka złotych tańszą auto ostatni raz w tym roku umyte, w sobotę rano wyjazd do Berlina na lotnisko, pewnie już taka czysta nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tomasz zajmuje się ich sprzedażą czy po prostu miał tylko sztukę? potrzebna mi jest pod skrzynię 6tkę, więc ta tańsza odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 była tylko jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 była tylko jedna to niedobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 była tylko jedna to niedobrze św. M jest tylko raz w roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Duffy jest jak u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Duffy jest jak u mnie noooooo pierdzielę, text ogłoszenia skasowałem, szukam teraz dobrego tapicera, chyba że namierzone przeze mnie Recaro okażą się być w fajnym stanie, czekam na zdjęcia auto umyte głowy na ulicach się odwracają nikt złomka nie dostanie chcecie to se zbudujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi