Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie mam takie same u siebie i nie potrzeba nic rzeźbić. Polecam gościa można się dogadać z ceną na hasło A4-klub:wink:

Chyba słabo negocjuje ,rabatu nie dostałem :polew:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja miałem wysyłkę gratis :grin:

Opublikowano
Ja miałem wysyłkę gratis :grin:

Łowca promocji :thumbup:

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

Opublikowano

odebrałem auto od mechanika i nie działa mi otwieranie szyby kierowcy. w sensie że nie otwiera się samoczynnie muszą przytrzymywać przycisk. pozostałe szyby działają prawidłowo. Automatycznie nie działa i otwieranie o zamykanie szyb z pilota.

Druga sprawa moje światła dzienne świeca razem z tylnymi. Da się jakoś ustawić żeby świecił sam przód. a dopiero po zmroku zapalały się światła mijania przód i tył?

Opublikowano

VCDS i kodowanie...

Opublikowano

Szybę trzeba zaadoptować...najpierw zjeżdżamy w dół i potem przytrzymujemy chwilę a zaraz potem szybę do góry i również przytrzymujemy, a co do świateł da radę tak zrobić napewno vagiem nie wiem jak w B8 może również inaczej się to ogarnia:wink:

Opublikowano

Darecy, wrclaguna dzięki za rady, kiera zmieniona , bez problemów - ale beznadziejnie wymyślili to mocowanie poduchy w poliftach ...

Opublikowano

:hi:

ja mam do tego krótki, płaski i szeroki śrubokręt- najlepiej działa w poliftach

Opublikowano

Gabrielu, działamy, naprawimy :-)):banan:

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

Pany, potrzebuje ochotnika który ma fabrycznie HHA w aucie po 2011. Konkretnie to jakie jest kodowanie na pompie ABS.

Opublikowano

Pany, takie pytanie. Miał ktoś z Was problemy z czujnikiem oleju w B8 ? BO mi ostatnio zaświecil się niski poziom oleju, co mnie ździwiło. Wszedłem w CAR> OIL LEVEL i patrzę, faktycznie miało, dolałem 150 ml i jest OK. 2 dni później sprawdzam i pokazywało prawie MAX ( gdzie po dolaniu było go mniej więcej połowa między MIN, a MAX ). Pomyślałem, że czujnik wariuje i trzeba to zlać. Dziś rano odpalam furę no i znów " za mało", po przejechaniu kilku km jest OK.... co o tym myśleć ?

Opublikowano

Pany, takie pytanie. Miał ktoś z Was problemy z czujnikiem oleju w B8 ? BO mi ostatnio zaświecil się niski poziom oleju, co mnie ździwiło. Wszedłem w CAR> OIL LEVEL i patrzę, faktycznie miało, dolałem 150 ml i jest OK. 2 dni później sprawdzam i pokazywało prawie MAX ( gdzie po dolaniu było go mniej więcej połowa między MIN, a MAX ). Pomyślałem, że czujnik wariuje i trzeba to zlać. Dziś rano odpalam furę no i znów " za mało", po przejechaniu kilku km jest OK.... co o tym myśleć ?

Trzeba podlaczys pod kompa , sprawdzic bledy , i najlepiej sprawdzic stan faktyczny poprzez zlanie oleju .

Opublikowano

To nie lepiej kupic bagnet serwisowy ? Zamiast zlewac olej?

Opublikowano

Mozna ale kiedys wyczytalem ze nie wszystkie motory maja mozliwosc dokupienia...

Opublikowano

Mozna ale kiedys wyczytalem ze nie wszystkie motory maja mozliwosc dokupienia...

Dziadek napisal"SERWISOWY":wink: Nie ma oryginalnych.

Jak by ktos mial dobrego pomysla na dachbox do avanta, to poprosze:)

Opublikowano

Witam panowie:hi:

Gdyby ktoś w wolnej chwili mógł rzucić okiem co jest nei tak, byłbym wdzięczny. Poniżej link do tematu

http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/prosba-sprawdzenie-logow-308007/

Pozdro

Opublikowano

Dziadek napisal"SERWISOWY":wink: Nie ma oryginalnych.

Jak by ktos mial dobrego pomysla na dachbox do avanta, to poprosze:)

Jak nie ma oryginalnych, jak ja mam. Kupiłem w ASO. A skoro pasuje do mojego, to pewnie do każdego 2.0 bedzie pasował.

Opublikowano
Coś nam się (nie wiem czy wszystkim) gwałtownie ilość postów zmniejszyła :wink:

Bogdan, masz już dla mnie boczek od kierowcy ... :wink: Nie odpisujesz na PW a nie wiem czy mam trzymać dla Ciebie ten pstryczek 123...