Opublikowano 7 Grudnia 201312 l ...ale on tego nie kupil:decayed: H11 29W CAN PRZECIWMGIELNE DZIENNA AUDI A4 Avant (3607963241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Dokładnie mam takie same u siebie i nie potrzeba nic rzeźbić. Polecam gościa można się dogadać z ceną na hasło A4-klub:wink: Chyba słabo negocjuje ,rabatu nie dostałem
Opublikowano 7 Grudnia 201312 l Ja miałem wysyłkę gratis Łowca promocji Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l odebrałem auto od mechanika i nie działa mi otwieranie szyby kierowcy. w sensie że nie otwiera się samoczynnie muszą przytrzymywać przycisk. pozostałe szyby działają prawidłowo. Automatycznie nie działa i otwieranie o zamykanie szyb z pilota. Druga sprawa moje światła dzienne świeca razem z tylnymi. Da się jakoś ustawić żeby świecił sam przód. a dopiero po zmroku zapalały się światła mijania przód i tył?
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Szybę trzeba zaadoptować...najpierw zjeżdżamy w dół i potem przytrzymujemy chwilę a zaraz potem szybę do góry i również przytrzymujemy, a co do świateł da radę tak zrobić napewno vagiem nie wiem jak w B8 może również inaczej się to ogarnia:wink:
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Darecy, wrclaguna dzięki za rady, kiera zmieniona , bez problemów - ale beznadziejnie wymyślili to mocowanie poduchy w poliftach ...
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l ja mam do tego krótki, płaski i szeroki śrubokręt- najlepiej działa w poliftach
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Panowie - dla madrych glow - jakies sugestie? http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/esp-tpms-dynamic-steering-fault-307804/#post3942997 dzieki
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Pany, potrzebuje ochotnika który ma fabrycznie HHA w aucie po 2011. Konkretnie to jakie jest kodowanie na pompie ABS.
Opublikowano 9 Grudnia 201312 l Pany, takie pytanie. Miał ktoś z Was problemy z czujnikiem oleju w B8 ? BO mi ostatnio zaświecil się niski poziom oleju, co mnie ździwiło. Wszedłem w CAR> OIL LEVEL i patrzę, faktycznie miało, dolałem 150 ml i jest OK. 2 dni później sprawdzam i pokazywało prawie MAX ( gdzie po dolaniu było go mniej więcej połowa między MIN, a MAX ). Pomyślałem, że czujnik wariuje i trzeba to zlać. Dziś rano odpalam furę no i znów " za mało", po przejechaniu kilku km jest OK.... co o tym myśleć ?
Opublikowano 9 Grudnia 201312 l Pany, takie pytanie. Miał ktoś z Was problemy z czujnikiem oleju w B8 ? BO mi ostatnio zaświecil się niski poziom oleju, co mnie ździwiło. Wszedłem w CAR> OIL LEVEL i patrzę, faktycznie miało, dolałem 150 ml i jest OK. 2 dni później sprawdzam i pokazywało prawie MAX ( gdzie po dolaniu było go mniej więcej połowa między MIN, a MAX ). Pomyślałem, że czujnik wariuje i trzeba to zlać. Dziś rano odpalam furę no i znów " za mało", po przejechaniu kilku km jest OK.... co o tym myśleć ? Trzeba podlaczys pod kompa , sprawdzic bledy , i najlepiej sprawdzic stan faktyczny poprzez zlanie oleju . Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Opublikowano 9 Grudnia 201312 l To nie lepiej kupic bagnet serwisowy ? Zamiast zlewac olej? Mozna ale kiedys wyczytalem ze nie wszystkie motory maja mozliwosc dokupienia... Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l To nie lepiej kupic bagnet serwisowy ? Zamiast zlewac olej? Mozna ale kiedys wyczytalem ze nie wszystkie motory maja mozliwosc dokupienia... Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Dziadek napisal"SERWISOWY":wink: Nie ma oryginalnych. _____________________________________________________ Jak by ktos mial dobrego pomysla na dachbox do avanta, to poprosze:)
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Witam panowie:hi: Gdyby ktoś w wolnej chwili mógł rzucić okiem co jest nei tak, byłbym wdzięczny. Poniżej link do tematu http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/prosba-sprawdzenie-logow-308007/ Pozdro
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l To nie lepiej kupic bagnet serwisowy ? Zamiast zlewac olej? Mozna ale kiedys wyczytalem ze nie wszystkie motory maja mozliwosc dokupienia... Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Dziadek napisal"SERWISOWY":wink: Nie ma oryginalnych. _____________________________________________________ Jak by ktos mial dobrego pomysla na dachbox do avanta, to poprosze:) Jak nie ma oryginalnych, jak ja mam. Kupiłem w ASO. A skoro pasuje do mojego, to pewnie do każdego 2.0 bedzie pasował.
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Coś nam się (nie wiem czy wszystkim) gwałtownie ilość postów zmniejszyła Bogdan, masz już dla mnie boczek od kierowcy ... Nie odpisujesz na PW a nie wiem czy mam trzymać dla Ciebie ten pstryczek 123...