Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Ja bym na wszelki wypadek troszkę rozpruł zderzaczek co by Ci nie powiedziała że można pomalowaćno za słaaaabo jest trochę...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Panowie mam taki problem, robią mi się takie plamy na rolecie bagażnika jak na fotce. Wiem, że wygląda to jak po wodzie, ale nie bardzo wiem gdzie mogłoby cieknąć, a po za tym roleta nigdy nie jest mokra. Nawet jak leje. Nie wozisz anteny CB na dachu? U mnie kabel jest przycięty w klapie bagażnika, przez co w jednym miejscu uszczelka delikatnie przecieka. Też po jakimś czasie robi mi się podobna plama. A co do obtarcia to współczuję. Przeszedłem to w dwóch autach. Jakaś ciota zarysowała na parkingu i oczywiście uciekła Nie, nie mam CB.
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l taki same plamy mam i też wracają. Nie mam pojęcia od czego to bo niema skąd się tam para wodna skraplać żeby taki plamy robią .
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Panowie może ktoś mi sprawdzić jakie tuleje są w moich wahaczach (65mm czy 75mm) ? Niestety ETKA online nie znajduję takich numerów, a normalnej nie mam. Numery wahaczy: 8K0407695F 8K0407696F
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l taki same plamy mam i też wracają. Nie mam pojęcia od czego to bo niema skąd się tam para wodna skraplać żeby taki plamy robią . No właśnie. Do tego bardzo brzydko to wygląda i ciężko zmyć, bo roleta nie jest gładka. Ot zagwozdka. No myślę że tego to ty nie wyczyscisz. A swoją drogą staruszki na przejściu się przepuszcza a nie przepycha.Musiałaby chyba w zbroi spod Grunwaldu wracać, żebym tak o nią zderzak zmasakrował.
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l taki same plamy mam i też wracają. Nie mam pojęcia od czego to bo niema skąd się tam para wodna skraplać żeby taki plamy robią .No właśnie. Do tego bardzo brzydko to wygląda i ciężko zmyć, bo roleta nie jest gładka. Ot zagwozdka. No myślę że tego to ty nie wyczyscisz. A swoją drogą staruszki na przejściu się przepuszcza a nie przepycha.Musiałaby chyba w zbroi spod Grunwaldu wracać, żebym tak o nią zderzak zmasakrował. Albo z balkonikiem
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Musiałaby chyba w zbroi spod Grunwaldu wracać, żebym tak o nią zderzak zmasakrował.
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l hohe zamknij klapę weź sobie węża i polewaj może wyjdzie w praniu gdzie przecieka
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l hohe zamknij klapę weź sobie węża i polewaj może wyjdzie w praniu gdzie przecieka Muszę poczekać aż przestanie padać, czyli gdzieś do kwietnia, bo mnie sąsiedzi za debila wezmą.
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Takie info dostałem w sprawie CP W ASO powiedzieli mi że już tego nie robią, mają odgórny zakaz. ASO Powsinie (Rowiński-Wajdemajer), że mają odgórny zakaz bo często policja przyjeżdza weryfikować czy nie trafiły się kradzione podzespoły. Jeśli ktoś to robi to niezgodnie z wytycznymi z centrali. w sensie nie sciagaja juz CP? co za bezsens...
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l hohe zamknij klapę weź sobie węża i polewaj może wyjdzie w praniu gdzie przecieka Muszę poczekać aż przestanie padać, czyli gdzieś do kwietnia, bo mnie sąsiedzi za debila wezmą. No tak na to nie wpadłem Ty a może to się dzieje gdy otwierasz/zamykasz klapę może uszczelka nabiera gdzieś wody i po zamknięciu klapy sru na rolete ????
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l hohe zamknij klapę weź sobie węża i polewaj może wyjdzie w praniu gdzie przeciekaMuszę poczekać aż przestanie padać, czyli gdzieś do kwietnia, bo mnie sąsiedzi za debila wezmą. No tak na to nie wpadłem Ty a może to się dzieje gdy otwierasz/zamykasz klapę może uszczelka nabiera gdzieś wody i po zamknięciu klapy sru na rolete ???? Hmm... Coś w tym może być. Warto sprawdzić, dzięki.
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l lepiej dziure w zderzaku rób i przy okazji pakuj s-line lub lift Żeby to był tył, to tak bym zrobił, wrzucił polift s-line. Ale przedni s-line przedlift mnie nie jara a robienie polifta jest za drogie.
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Czy ktoś gdzieś ostatnio widział komplet dywaników gumowych do S4 B8 w rozsądnej cenie? Szukam i znaleźć nie mogę Jak były to stwierdziłem, ze po cholerkę mi.. a teraz płacz ;P
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Czy ktoś gdzieś ostatnio widział komplet dywaników gumowych do S4 B8 w rozsądnej cenie? Szukam i znaleźć nie mogę Jak były to stwierdziłem, ze po cholerkę mi.. a teraz płacz ;P http://a4-klub.pl/index.php?/topic/333581-dywaniki-dedykowane-geyer-hosaja-audi-i-inne/page-1, no chyba, że musi być z S koniecznie Edytowane 7 Stycznia 201610 l przez Vis
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Widziałem na żywo te dywaniki i są świetne więc jak ktoś nie ma cisnienia na ori to brać! guma spręzysta i bez zapachowa i bardzo dobre wykonanie! Made in Poland
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Panowie, mam pytanie. Szukam zabezpieczenia do auta które będzie działało z systemem keyless go. Obecnie mam zabezpieczenie, które blokuje mi sterownik CAN, że bez odbezpieczenia nie da się auta odpalic. Minusem jest to, że nie działa z systemem keyless, i denerwuje mnie to ciągle odblokowywanie. Są ponoć takie systemy, że czujnik wykrywa i po wejściu do auta sam odblokowywuje sie, i właśnie to takie coś mi chodzi. Na allegro nic nie znalazłem. Moglibyscie coś polecić ;-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka