Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Gibons napisał:

Panowie macie jakąś alternatywe dla tej śruby ?

WHT005764   

TP5X19  

W ASO jedna 5zł chyba ich posrało :)

Może znacie jakiś sklepik gdzie można takie kupić poza aso ?

348777_x800.jpg

ASO Skody albo Seata, tam zawsze jest sporo taniej i z marszu większe rabaty. Ew popytaj w Intercars

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Te same ceny pokazuje. Sprawdzam na benepol

Opublikowano

Panowie może ktoś mi powie czy przy zmienię mmi z 2g na 3g zmieniał ktoś wzmacniacz antenowy czy może coś kombinował z wtyczkami z aktualnego i można to podłączyć 

Opublikowano

Panowie ile mogę wołać za znaczek sline w kierownicę? Poliftowa. 

Opublikowano
Godzinę temu, MaciekPL napisał:

Panowie ile mogę wołać za znaczek sline w kierownicę? Poliftowa. 

nówka w ASO kosztuje chyba ze 170 pln,

na alledrogo można spróbować za połowę tego

Opublikowano

Panowie szybka pomoc potrzebna. Zamówiłem maskę do B8 polift i dzisiaj przyszła. Pomijając już fakt, że gościu wysłał mi nie tą ze zdjęć aukcji, to jest chyba z A5. Ktoś może mi powiedzieć gdzie jest na masce numer części? Jedyny jaki znalazłem to 8t0823373 i jest wybity na takim jakby uchwycie. To nr maski czy czegoś innego? Jak wpisuję go w ETCE to nie może znaleźć, a wpisując w goglach to wszystkie wyniki wyświetlają "Maska Audi A5", ale znowu w etce maska A5 też ma inny nr. Mam powód by się wkur... czy prawidłowy numer jest w innym miejscu?

20180403_171953.thumb.jpg.848f489eaaa6571f66af85603961795b.jpg

Już porównałem z moją przedliftową maską i nr w tym miejscu mam ten sam, także to chyba jest nr tego uchwytu? Gdzie więc jest nr maski? Bo nie mogę się go nigdzie dopatrzec...

Opublikowano

Bry, Panowie ktoś z Was jest z Ostródy i mógłby coś powiedzieć na temat tego auta, bądź sprzedawcy?

Prawdopodobnie sprzedawca ma zakład mechaniczny, Sikora ma na chyba na nazwisko.

http://allegro.pl/a4-s-line-kamera-navi-dvd-radar-alcantara-panorama-i7255805198.html#thumb/1

Kolega się najarał, może coś doradzicie ;-)

Opublikowano

Panowie dużo roboty z wyminą wykładziny podłogowej? Ile taka usługa może kosztować? Może ktoś ma schematy z Elsa?

Opublikowano

Wie ktoś jaki nr ma ta części zaznaczona? Zaślepka do AMI w schowku 9658915F-B2CA-44C6-B9D1-D22B276F375C.jpeg

Opublikowano
33 minuty temu, WydRos napisał:

Wie ktoś jaki nr ma ta części zaznaczona? Zaślepka do AMI w schowku 

Taki: 4F0035909

Opublikowano
11 minut temu, l2k2 napisał:

Taki: 4F0035909

:hi:

Opublikowano
3 godziny temu, grzes283 napisał:

Bry, Panowie ktoś z Was jest z Ostródy i mógłby coś powiedzieć na temat tego auta, bądź sprzedawcy?

Prawdopodobnie sprzedawca ma zakład mechaniczny, Sikora ma na chyba na nazwisko.

http://allegro.pl/a4-s-line-kamera-navi-dvd-radar-alcantara-panorama-i7255805198.html#thumb/1

Kolega się najarał, może coś doradzicie ;-)

Poważnie? Ktoś chce dać tyle kasy za ośkę z takim słabym silnikiem i niemałym przebiegiem?

Opublikowano
1 godzinę temu, wampir napisał:

Poważnie? Ktoś chce dać tyle kasy za ośkę z takim słabym silnikiem i niemałym przebiegiem?

Zerknij na moja, jest w dziale sprzedam. Lepszy spas, pomodzone, mocniejszy silnik i co najwazniejsze Quattro, a kosztuje, moim zdaniem, niewiele wiecej. No i do tamtej dolicz opłaty związane z rejestracją i cłem znając handlarzyków.

Opublikowano

Mordeczki, ja się nie pytałem o silnik, przebieg czy rodzaj napędu - to indywidualna sprawa  i każdy to widzi przeglądając ogłoszenie. Byłem bardziej ciekawy, czy ktoś ogarnia tamte rejony, bądź kolarzy jakoś sprzedawcę. 

A co do silnika, sam mam dwulitrówkę i jestem zadowolony.  Przebieg, przynajmniej realny, a zawsze można sobie cofnąć, jak kogoś oczy bolą:grin: Co do napędu - śniegu u nas nie ma więc ośka starcza. :wink:

Opublikowano

Przepraszam.

Tak, masz racje, to indywidualna sprawa każdego ile i na co chce wydać oraz czy zgadza się na bardzo dużą utratę wartości.

Opublikowano

Koledzy, mam już lekko zmęczone dywanik przód i chciałbym je wymienić (tył jest w dobrej kondycji, ale zastanawiam bo może wymienię całość kpl P+T). Ktoś ma dostęp do tych rzeczy? Ewentualnie czy pasują z A5?

Edytowane przez ArkadiuS

Opublikowano
21 godzin temu, duzy616 napisał:

Panowie dużo roboty z wyminą wykładziny podłogowej? Ile taka usługa może kosztować? Może ktoś ma schematy z Elsa?

Nie jest dużo roboty tylko dużo cierpliwości trzeba :)

Opublikowano

Nie wie ktos gdzie znajde tutaj na forum kogos, kto pracuje w ASO i moglby mi zrobic wycene trzech czesci? Dwoch wkladow i obudowy lusterka? Potrzebuje do walki z AC.

Opublikowano

Wiem, ale taka gotowa proforma prosto z ASO wygladala by bardziej przekonujaco niz luzno rzucone kwoty od Kowalskiego niewiadomo skad :)