komoornik Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 4 godziny temu, Tomeks napisał: https://pl.aliexpress.com/item/2-x-Error-Free-Super-Bright-White-LED-Bulbs-For-Backup-Reverse-Light-921-912-T15/32690053667.html?isOrigTitle=true kuzwa,zamontowalem wlasnie te ledy do kierunkow i wstecznych i wywala blad wstecznego (wsadzilem tylko prawy),kierunki nie sa monitorowane? To wyłącz diagnozę? Kierunkowskazy raczej nigdy nie będą sypały błędem.
Tomeks Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 to,to ja wiem,pytam czy w B8 sa monitorowane kierunki,w B7 byly
JawoR36 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Tomeks napisał: to,to ja wiem,pytam czy w B8 sa monitorowane kierunki,w B7 byly Ja mam, przez jakiś czas jeździłem z uwalonym kierunkiem w lusterku i wywalało błąd.
Kooga Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 6 minut temu, JawoR36 napisał: Ja mam, przez jakiś czas jeździłem z uwalonym kierunkiem w lusterku i wywalało błąd. U mnie to samo, poki co nie musialem wymieniac zarowki od kierunkowskazu w lampach wiec nie wiem
Tomeks Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 czyli jeden led musi byc uwalony,skoro 4 takie same,w kierunkach nie powduja bledu,a we wstecznym tak,wsadze dzisiaj druga i zobacze,czy na prawym tez wywala bad
komoornik Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie widzę powiązania diagnozy między kierunkami a wstecznym. Też miałem od początku ledy w kierunkach z przodu i z tyłu i nigdy błędem nie sypało. A we wstecznym sporo ludzi ma błąd - tam jest jakaś loteria, bo niektórzy z tymi samym żarówkami mają błąd a inni nie.
ffi Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Panowie był bym wdzięczny jak byście rzucili okiem na ten temat: proszę o pomoc.. dzięki i pozdrawiam
krystek590 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) czy sprzedający czasem nie cyknął fotki z jakiejś Q? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a5-coupe-2-0-tfsi-5-drzwiowy-ID6yNPVH.html#xtor=SEC-8 Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez krystek590
krystian3769 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 8 godzin temu, komoornik napisał: Q3 No co się dziwcie... jak my przeszczepiamy środki z polifta do przedlifta. Kierownice nie kierownice z TT... itp. To co koleś nie mógł w A5 wymodzić środka np. Z Q3 ???
lcu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) W polifcie dekory różnią się czymś od przedlifta? Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez lcu
edraven Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 2 godziny temu, lcu napisał: W polifcie dekory różnią się czymś od przedlifta? Niczym, poza dostępnymi wzorami 2 godziny temu, lcu napisał:
marda16 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 W tamtym roku wymieniłem zwykłe fotele na Sline materiałowo skórzane z boczkami, widzę że na moich boczkach rączki nie są skórzane a w innych kompletach widziałem rączki ze skóry ,czy to chodzi o rodzaj czy z jakiego roku fotele są a może inna przyczyna ?
edraven Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Skórzane rączki to był dodatkowy pakiet do dokupienia. W standardzie ich nie dawali.
marda16 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 1 minutę temu, edraven napisał: Skórzane rączki to był dodatkowy pakiet do dokupienia. W standardzie ich nie dawali.
ygrek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie proszę doradźcie czy można przeszczepić fotele S-Line skórzane w miejsce szmacianych w A5 poliftowym z 2012 roku? Rozmawiałem telefonicznie z człowiekiem który wykonuje różne czary-mary z ochroną komponentu i powiedział, że nie zawsze jest możliwe dowolne przeszczepianie podzespołów. W tym A5 do pełni szczęścia brakuje mi foteli PODGRZEWANYCH skórzanych/alcantara, tempomatu oraz podgrzewanych luster. Czy może się okazać że nie da się tych elementów wszczepić? Czy to raczej kwestia wymiany oprócz nich jeszcze innych podzespołów (jakiś sterowników itp.)? Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez ygrek
ygrek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dziękuję za odpowiedź. Tylko to powstrzymuje mnie przed zakupem tego auta. Wiem że to pierdoły, ale dokładnie tych rzeczy nie mam w mojej leciwej B5 i wydając tyle kasy miałbym trochę niesmak PS. ...oprócz tempomatu który sobie wszczepiłem w B5, ale w B5 to była bułka z masłem w porównaniu do A4/A5 po 2011. Jak czytam wątki o modzeniu, to już się boję
JawoR36 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 W końcu wyrezano mi składane lustra.. wszystko fajnie, bajer, że hej ! Ale, ale.. czemu lusterka składają się po zamknięciu samochodu, a rozkładają dopiero po włączeniu zapłonu, a nie po otworzeniu samochodu?
Rekomendowane odpowiedzi