ArkadiuS Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dam znac we wtorek Ja również poproszę info dla grila od SkiWysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
l.e.s.t.e.r Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 26 minut temu, Góral65 napisał: masz tu jeszcze opis z elsy Dzięki ! Mam to zamontowane jak w twoim opisie ale niestety jest jakby luz na tych mocowaniach. Chyba rozbiorę to raz jeszcze, sprawdzę tą blachę czy się nie odkształciła.
komoornik Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 http://tvnwarszawa.tvn24.pl/ulice,news,wypadek-na-pradze-ranna-kobieta-w-ciazy,229591.html Czyjeś B8?
ffi Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Witam, mam pytanie głupie dla większości pewnie i banalne jednak nie jestem specem i siedzi mi w głowie, a jest już 00:30. Dzięki za podpowiedzi
lcu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Jaki wasz jest stosunek do przebitych opon? kupiłem nowe opony i dziura na drugi dzień - gwoźdź na środku. Pojechałem do wulkanizacji facet wrzucił łątkę i zakleił ja od środka, mam dylemat czy na takiej oponie mogę jechać szybciej na autobahnie - 200km/h, bo czeka mnie trasa opony (pirelli-p7-cinturato-blue-245-40-r18-97-y-xl) Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez lcu
marda16 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 19 minut temu, lcu napisał: Jaki wasz jest stosunek do przebitych opon? kupiłem nowe opony i dziura na drugi dzień - gwoźdź na środku. Pojechałem do wulkanizacji facet wrzucił łątkę i zakleił ja od środka, mam dylemat czy na takiej oponie mogę jechać szybciej na autobahnie - 200km/h, bo czeka mnie trasa opony (pirelli-p7-cinturato-blue-245-40-r18-97-y-xl) wrzuć ją na tył i jeździj ja tak robię ,,,gdyby miała pęknąć to i przy mniejszej prędkości pęknie
lcu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Siedzi akurat na tyle, gwoźdź wszedł dokładnie w ten wytłoczony pasek pomiędzy bieżnikiem. No zobaczymy jak na razie pirelli ma u mnie minusa :):):)
marda16 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 1 minutę temu, lcu napisał: Siedzi akurat na tyle, gwoźdź wszedł dokładnie w ten wytłoczony pasek pomiędzy bieżnikiem. No zobaczymy jak na razie pirelli ma u mnie minusa :):):) myślę że marka nie ma nic wspólnego z gwoździem ale przypadek,,,
lcu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Teraz, marda16 napisał: myślę że marka nie ma nic wspólnego z gwoździem ale przypadek,,, wiem wiem, przecież stad mój uśmiech
dareksu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 w tym miejscu opona jest najmocniejsza, jakbyś trafił w bok opony to już gorzej. Ja co roku znajduje wkręty w oponie. Już nawet zacząłem snuć domysły czy to jakiś sąsiad swoje emocje wyraża tymi wkrętami.
lcu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 17 minut temu, dareksu napisał: w tym miejscu opona jest najmocniejsza, jakbyś trafił w bok opony to już gorzej. Ja co roku znajduje wkręty w oponie. Już nawet zacząłem snuć domysły czy to jakiś sąsiad swoje emocje wyraża tymi wkrętami. No to współczuje, a śmigasz z większa prędkością niż 140?
dareksu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 na codzień raczej maks 120, na wakacjach na autostradach tak. Przed wakacjami i tak musze kupić nowe laczki bo na dwóch oponach mam rozwarstwienie ...nigdy więcej dunlop sportmaxxx
lcu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 7 minut temu, dareksu napisał: na codzień raczej maks 120, na wakacjach na autostradach tak. Przed wakacjami i tak musze kupić nowe laczki bo na dwóch oponach mam rozwarstwienie ...nigdy więcej dunlop sportmaxxx rt2? ja mialem i byly ok
dareksu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 na prowadzenie i trzymanie drogi nie narzekam ale 2 sezony i jakieś 30k km to trochę mało jak na opony premium...znikają w oczach
TOM3K Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 na prowadzenie i trzymanie drogi nie narzekam ale 2 sezony i jakieś 30k km to trochę mało jak na opony premium...znikają w oczachJak dla mnie to w ten sposób to działa, że jak jest dobra przyczepność itp to opona musi się zużyć i tego nie przeskoczysz. Dziewczyna miała kiedyś na astrze jakieś chińskie (dostała do auta) to fakt się nie zuzywaly ale przyczepności tez nie było.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
ffi Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 3 godziny temu, lcu napisał: Siedzi akurat na tyle, gwoźdź wszedł dokładnie w ten wytłoczony pasek pomiędzy bieżnikiem. No zobaczymy jak na razie pirelli ma u mnie minusa :):):) też mam pirelli tylko całoroczne z lipca 2016r. gwóźdź wlazł tak samo jak u Ciebie. To, że firma pirelli nie znaczy, że gwóźdź sie na niej złamie Fachowiec mi załatał i jakoś zapomniałem o tym totalnie. Nie ukrywam czasem lubię depnąć 200+/- i jak na razie nic nie pękło. pozdrawiam
Bruuuum Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ktoś z Lublina albo okolic ma relingi z B8 luzem zdjęte z auta?
pawel121 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam! Czy mógłby mi ktoś pomóc i podesłać schemat z elsy pinoutu wtyczek tylnych lamp zwykłych i led do b8 sedan przedlift?
lumberjack Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam Panowie Czy ktoś z okolic Wrocławia, Kalisza, bądź w niezbyt dużej odległości od obu tych miast, wykonuje odpłatnie montaż neonów na tył w avancie? Mam już komplet naszykowany, z fabryki auto wyjechało ze zwykłymi lampami żarówkowymi i modułem komfortu 8K0 907 064 M albo może ktoś wykonuje przejściówki p&p? Jeśli chodzi o sam montaż lamp to sobie poradzę, kabel do ewentualnego kodowania mam, ale z elektryki jestem noga pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez lumberjack
marda16 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 3 minuty temu, lumberjack napisał: Witam Panowie Czy ktoś z okolic Wrocławia, Kalisza, bądź w niezbyt dużej odległości od obu tych miast, wykonuje odpłatnie montaż neonów na tył? Mam już komplet naszykowany, z fabryki auto wyjechało ze zwykłymi lampami żarówkowymi i modułem komfortu 8K0 907 064 M albo może ktoś wykonuje przejściówki p&p? Jeśli chodzi o sam montaż lamp to sobie poradzę, kabel do ewentualnego kodowania mam, ale z elektryki jestem noga pozdrawiam napisz do Olinek2 on ci pomoże
Rekomendowane odpowiedzi