kozunia13 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 2 minuty temu, JawoR36 napisał: Kurcze, nie zwróciłem uwagi A po coś Ty silnik wyciągnął do przekładki na manuala? Tak było mi prościej ✌??
Góral65 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 10 godzin temu, yanosho napisał: Jakich nr sterowników drzwi przód szukać do obsługi składanych lusterek? Trafiły mi się w kolorze kierowcy 10-pinowe plus pasażera 14-pin. Z góry dzięki za pomoc tu masz wszystko opisane https://portal.a4-klub.pl/a4-b8-montaz-skladanych-i-podgrzewanych-lusterek/
Gibons Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 9 godzin temu, kozunia13 napisał: Panowie bo nie mogę doszukać się na forum. Czy ktoś już przełożył multitronica na manual? Jestem w trakcie i chciałem co nieco podpytać ?
simon80bl Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 8 godzin temu, Gibons napisał: No no grubo [emoji123][emoji123][emoji123] Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
barca8585 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 panowie wiek ktos z jakim numerem musze kupic nowy zamek na przod od pasazera bo musze go wymienic bo nie otwiera od zewnatrz
simon80bl Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 panowie wiek ktos z jakim numerem musze kupic nowy zamek na przod od pasazera bo musze go wymienic bo nie otwiera od zewnatrzWystępują zamki z różną ilością pinow. Najlepiej byłoby rozebrać tapicerkę i sprawdzić. W aso ci nie powiedzą numeru części ale ilość pinow juz powinni zdradzić.Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
barca8585 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 ale co kupic ten sam ja mam rok 2008
simon80bl Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 ale co kupic ten sam ja mam rok 2008https://a4-klub.pl/index.php?/topic/269382-Problem-z-zamkiem-drzwi-blad-02115-Niezrozumiały-sygnał Tu masz cały wątek poświęcony temu problemowi. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Cena w aso ok 500-600 zł.
yanosho Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Wiem, że wymiar standardowy dla 18-tek w naszych B8 to 245/40 R18 i na takim jeździłem ale czy ktoś przypadkiem nie jeździł na rozmiarze 245/45 R!8? Przekłamanie licznika jest nieuniknione ale pytam bardziej pod kątem obcierania w nadkolach
KoJ@K Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Panowie wymieniał ktoś "zestaw naprawczy" lewarka zmiany biegów (przedlift Caha manual) ?? Edytowane 16 Listopada 2017 przez KoJ@K
mumen Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Wraca ponownie plan na zakup kamerki fotorejestratora, tylko pytanie jaki kupić ... czy ktoś może coś polecić albo odradzić ... oczywiście montaż w okolicy lusterka, tylko mam tam już kamerkę od świateł drogowych to nie za dużo miejsca pozostaje. Jak to zasilić, od lusterka gdzieś ? Czy warto się zastanawiać nad takimi co nagrywają przód i tył ? Spoiler
JawoR36 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 9 godzin temu, mumen napisał: Wraca ponownie plan na zakup kamerki fotorejestratora, tylko pytanie jaki kupić ... czy ktoś może coś polecić albo odradzić ... oczywiście montaż w okolicy lusterka, tylko mam tam już kamerkę od świateł drogowych to nie za dużo miejsca pozostaje. Jak to zasilić, od lusterka gdzieś ? Czy warto się zastanawiać nad takimi co nagrywają przód i tył ? Pokaż ukrytą zawartość Ja mam Xblitz Night. Podłączyłem pod lampkę. Włącza się przy otwarciu auta, wyłącza kilka min po zamknięciu.
Jarzebowsky Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Chłopaki - katastrofa się odwaliła. W drodze do pracy, wylało mi się mleko na fotel pasażera (fotel jest skórzany (perforowany) z funkcją grzanego fotela i wentylacji), pod samą pracą wytarłem cały fotel ściereczkami nawilżonymi do kokpitu i tapicerki które zawsze wożę w schowku, ale martwię się, że mogło to wsiąknąć niżej. Rozbierać fotel czy od razu dać to do prania? Pilne, bo po pracy chce od razu się tym zająć.
Gibons Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 trzeba było wytrzeć dobrze i załączyć ogrzewanie fotela wyschłoby. Potem wentylacje zeby przedmuchało
Onkel Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Po mleku daj do prania od razuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Przy mokrym fotelu wlaczenie grzania moze narobic wiecej ambaradu niz pozytku... Ogolnie powiem Ci tylko tyle, że bedziesz mial "lekko przeyebane" pozbyc sie tego i z fotela i pozniej ogolnie smrodu z auta... Kiedys prales wykladzine godciowi po wylanym mleku i ... I wymienil wykladzine. W domu Córa wylała śmietane na dywan i pomimo 3 prań smrodek jest nadal wyczuwalny do tej pory. Pralem go odkurzaczem, okstrakcyjnie, na dworze kerszerem był przelany bardzo obficie i to nawet do konca nie pomoglo. Wylany nabial na tego typu rzeczy jest bardzo trudny do calkowitego usuniecia ...
Gibons Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Nie wiedziałem że mleko robi tyle syfu... ja wole pić niż wylewać
Onkel Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Kumplowi rozala się kiedys kawa z mlekiem ale dwa prania pomogły. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mariusz36 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Mateusz ma rację , też w innym aucie wylało mi się mleko i pomimo szybkiego uprania jak przyszedł gorąc śmierdziało okropnie. Wymieniłem całą wykładzinę i dopiero smród zniknął. Spróbuj od razu to wyprać, albo daj do firmy co piorą tapicerki , może sobie z ty poradzą .
Rekomendowane odpowiedzi