l2k2 Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Przymierzam się do zmiany zderzaka tył ze zwykłego na sline w lifcie. Na schemacie są różnice w mocowaniu, potrzebny jest przy tym taki adapter?
Gibons Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Nic nie potrzebujesz wystarczy zderzak podmienić. Jak chcesz mam taki.
WydRos Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 57 minut temu, Gibons napisał: Nic nie potrzebujesz wystarczy zderzak podmienić. Jak chcesz mam taki. A w jakim stanie ty masz ten zderzak i kolor ? Bo nie pamietam
Gibons Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Teraz, WydRos napisał: A w jakim stanie ty masz ten zderzak i kolor ? Bo nie pamietam Ten o którym kiedyś gadaliśmy był czarny, ale jego już dawno nie mam. Wczoraj przywiozłem kolor jakby grafitowy jasny. Nie znam kodu. Stan bdb cały zaczepy całe nie porysowany nie klejony itd
Hugo Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 53 minuty temu, Gibons napisał: kolor jakby grafitowy jasny Monsoon Gray LX7R może
yanosho Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 7 godzin temu, KoJ@K napisał: W przypadku B6 wymiana tylnych sprężyn do aż tak przyjemnych to raczej nie należy yhhh i znowu trzeba będzie walczyc z tą śrubą przy wrzucaniu Eibachów ... Śrubę polecam troszeczkę podgrzać opalarką małym palnikiem odkręcić nakrętkę i kluczem pneumatycznym dokręcić na maxa/przekręcić w zwrotnicy tak aby zerwała ten osad i swobodnie się obracała a potem już sama wyjdzie. W B8 wystarczy z tyłu odpręcić amorki od dołu wahacze się zluzują i można wyciągać sprężyny.
Gibons Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Godzinę temu, Hugo napisał: Monsoon Gray LX7R może Jak ktoś by się uparł to polerke zrobić bo ma tylko lekkie ryski i na auto założyć moża. Edytowane 29 Marca 2018 przez Gibons
narkil Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 W dniu 28.03.2018 o 11:33, Kasjan napisał: W dniu 27.03.2018 o 22:09, Hugo napisał: Właśnie podali informację, że w PL, akcją wymiany wadliwych nagrzewnic, objętych jest 9700 aut. Rozumiem, że to auta kupione w polskich salonach czy może dotyczy to też aut sprowadzonych? Ja mam kupiony w DK i tam go używam i dostałem wezwanie na akcje w Danii ale zadzeonilem do okolicznego serwisu audi i wymienia mi to nagrzewnice bez wzgledu na kraj pochodzenia czy tablice. Ja mam z USA i też mi wymienili bez problemu.
KoJ@K Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 5 godzin temu, yanosho napisał: Śrubę polecam troszeczkę podgrzać opalarką małym palnikiem odkręcić nakrętkę i kluczem pneumatycznym dokręcić na maxa/przekręcić w zwrotnicy tak aby zerwała ten osad i swobodnie się obracała a potem już sama wyjdzie. W B8 wystarczy z tyłu odpręcić amorki od dołu wahacze się zluzują i można wyciągać sprężyny. Opalarka będzie za słaba na tą śrubę, jak nie idzie to tylko palnik, albo tą taką grzałką indukcyjną. Narazie zbieram takie wstępne info, jak by co to się pochwalę jak siadło dzięki
Tomeks Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Warto zmieniać heble z 320 na S5 344,sam przód?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gibons Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 9 minut temu, Tomeks napisał: Warto zmieniać heble z 320 na S5 344,sam przód? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zawsze warto mieć lepszy hebel, ale pakowałbym już 356mm
Tomeks Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Ile taki kompletny zestaw?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Onkel Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Wymieniał ktos w skrzyni manualnej olej? Jedni mówią ze się nie wymienia inni ze tak...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cocco Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Wymieniał ktos w skrzyni manualnej olej? Jedni mówią ze się nie wymienia inni ze tak...Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTeż chciałbym wiedzieć jak to jest. Kumpel w a4 b7 chce wymienić, myślę że to ten sam olej będzie, dlatego ciekaw jestem jaki polecacie, jaką lepkość itp. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
kalix94 Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Istnieje możliwość abym w przedlifcie miał tylko jeden czujnik poziomowania ten z tyłu? Szukałem z przodu i nie mogłem zlokalizować...
Krzy0 Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 3 godziny temu, kalix94 napisał: Istnieje możliwość abym w przedlifcie miał tylko jeden czujnik poziomowania ten z tyłu? Szukałem z przodu i nie mogłem zlokalizować... Z przodu jak byś miał to miał byś bixenon skrętny
Hohe Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 8 minut temu, Krzy0 napisał: Z przodu jak byś miał to miał byś bixenon skrętny Herezja.
Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Panowie macie jakąś alternatywe dla tej śruby ? WHT005764 TP5X19 W ASO jedna 5zł chyba ich posrało Może znacie jakiś sklepik gdzie można takie kupić poza aso ?
Rekomendowane odpowiedzi