wampir Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Moze. Kto wie Zaraz mnie tu zbanuja za brak tolerancji
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) 21 minut temu, wampir napisał: Tak do 2 jeszcze pasują. Do 3 już są za stare. Na tych zdjęciach to typowy przykład rodzica który ma syna a zawsze chciał mieć córkę i teraz przebiera go w spódnice. Auto o nazwie allroad a tak obniżone że nie przejedzie przez osiedlowy parking Po co kupować i na siłę przerabiać tak auta? Ani to nie wygląda ani nie jeździ z tymi "rozkraczonymi" kołami. Co ty to opowiadasz. Do allrouda mozna wsadzic koła z innym et niż do zwykłego b8. Dużo ludzi je kupuje bo są całkiem inne możliwości jeśli chodzi o felunek. Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez l.e.s.t.e.r
wampir Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Mi nie chodzi o et czy rozmiar ale kompozycje. Jest zbyt rustykalna i vintage
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 15 minut temu, qlimazz napisał: Przykład dobry ale stereotypowy, każdy ma swój gust i poczucie estetykj którym się kieruje.. do allrouda zazwyczaj montuje się air rida żeby nie tracił założonej funkcjonalności. Może rozkraczył się tylko do fotek Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
mlody020 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Godzinę temu, WydRos napisał: Allroad na wszystkim dobrze wyglada a jaki kolor masz auta ? Tu jest 20cali Kolor taki jak w awatarze (tylko na polifta przerobiony), czyli jakaś taki perłowy czy coś.
WydRos Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 10 minut temu, mlody020 napisał: Kolor taki jak w awatarze (tylko na polifta przerobiony), czyli jakaś taki perłowy czy coś. Allroad 3.0 Q w automacie to już jest autko chociaz 3/4 allroadow które oglądałem były bardziej biedne niż nie jedna b8 z dieslem od Belga, i to jescze z 2.0 tdi napęd przód po co to kupować z taka konfiguracja a kosztuje więcej o 10 tys jak nic Będzie wszystko pasować 1
amaradaar Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 W dniu 27.03.2018 o 10:24, JawoR36 napisał: A to poznakowanych już nie ukradną? No a jak wystarczy ze na kazdym wkladzie lusterka zrobisz jeden wielki x oczywiscie od strony lustrzanej i juz na bank nikt nie ukradnie
k19k29 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ma ktoś może fotkę b8 na 19" 245 35 zawias 1ba plus springi -30 [emoji41]
mlody020 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Godzinę temu, WydRos napisał: Allroad 3.0 Q w automacie to już jest autko chociaz 3/4 allroadow które oglądałem były bardziej biedne niż nie jedna b8 z dieslem od Belga, i to jescze z 2.0 tdi napęd przód po co to kupować z taka konfiguracja a kosztuje więcej o 10 tys jak nic Będzie wszystko pasować Nieskromnie powiem, że moje na wypasie dobra zapadła decyzja będą vossen 20` i 9J zobaczymy jak to siądzie.
frog125 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam orientuje się ktoś czy warto wymieniać amortyzatory na aktywne, robić to czy duża jest w tym różnica. Ktoś robił może. Jest w tym opcja wysokości zawieszenia na danym trybie.
mlody020 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 10 godzin temu, frog125 napisał: Witam orientuje się ktoś czy warto wymieniać amortyzatory na aktywne, robić to czy duża jest w tym różnica. Ktoś robił może. Jest w tym opcja wysokości zawieszenia na danym trybie. Nie masz opcji wysokości, w a4b8 nie występowała ori regulacja wysokości zawieszenia. Jak masz ADS to przy zmianie trybu jazdy zmienia się tryb twardości zawieszenia.
frog125 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 A warto to robić? Jest jakaś znaczna różnica.
LukiKRK Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Panowie czy jest jakikolwiek sposób na montaż uchwytów do tabletów na fotelach zintegrowanych z zagłówkami ? Super wyglądają ale dzieciaki bez tabletów też z tylu nie przeżyją HelpWysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
JawoR36 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 54 minuty temu, LukiKRK napisał: Panowie czy jest jakikolwiek sposób na montaż uchwytów do tabletów na fotelach zintegrowanych z zagłówkami ? Super wyglądają ale dzieciaki bez tabletów też z tylu nie przeżyją Help Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka Ty przeżyłeś za dzieciaka bez tabletu to i Twoje przeżyją, naprawdę, dadzą radę
WydRos Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 21 minut temu, JawoR36 napisał: Ty przeżyłeś za dzieciaka bez tabletu to i Twoje przeżyją, naprawdę, dadzą radę Ale on za dziecka pewnie nie jeździł w takie trasy i to B8-ka z 2014 czasy się zmieniają szczeze wolałbym żeby sobie dziecko w ręce tablet trzymało jak w zagłówku, będzie chciał zmienić bajkę itd i znów odpinac, albo co minutę ktoś ci będzie szarpał fotelem
skrzypul Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 te fotele ze zintegrowanym zagłówkiem mają mało miejsca ale bez problemu idzie ładnie wpasować 2x7cali koszta niewielkie ale pomoc tapicera bezcenna. sam miałem chęć w A3 8P to zrobić ale tak wyszło, że projekt z fotelami s3 8v się sprzedał.... tak czy siak.Mod warty zachodu i niedrogi. jak znajdę foty rozprutego fotela S5/S4 to tu wrzucę.z 1.5roku temu robiłem dokładne pomiary ale nigdzie już nie mogę znaleźć fotki z przymiarki po zrzuceniu skóry :/ Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
granatowy Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 W dniu 2018-04-07 o 18:23, wampir napisał: Po co kupować i na siłę przerabiać tak auta? Ani to nie wygląda ani nie jeździ z tymi "rozkraczonymi" kołami. Trzeba mieć fantazję
granatowy Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 W dniu 2018-04-07 o 20:35, mlody020 napisał: zapadła decyzja będą vossen 20` i 9J zobaczymy jak to siądzie. Dlaczego tylko 9j ?
luk330 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 a wiecie, że J to nie jest parametr szerokości?
WydRos Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Każdy pisze J na końcu żeby było wiadomo o co chodzi bo gdybym napisał ze mam 7 i 225/40 to już inaczej wyglada Tak się przyjęło 7,0Jx16H2 Odczyt parametrów wygląda następująco: 7,0 – jest to szerokość felgi J – jest to kształt profilu kołnierza felgi 16 – jest to średnica felgi H2 – jest to parametr określający ilość wygarbień na obwodzie obręczy, które służą zabezpieczeniu opony przed zsuwaniem do wewnątrz felgi, przy działających siłach poprzecznych
Rekomendowane odpowiedzi