Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wtyki w lampe ile maja PINÓW ?

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
32 minuty temu, wrclaguna napisał:

Zaraz podjadę do garażu i sprawdzę , na razie jedynie co sprawdziłem to vcdsem testy poziomowania itp to robi bez problemu i rocznik lamp to odpowiada rocznikowi auta więc czhyba są ori z tego auta

Opublikowano
3 godziny temu, wrclaguna napisał:

Osadzone są praktycznie wszystkie piny prócz 13 i 14

IMG_20180829 1.jpg

IMG_20180829 2.jpg

Opublikowano

to zarniki sprawdz moze jakis zamienniki sa

Opublikowano
40 minut temu, wrclaguna napisał:

to zarniki sprawdz moze jakis zamienniki sa

I tak już słabo świecą nawet jak sie na chwilę uruchamiają to dla pewności zamówię nowe , czy do lampy 8k0941003c idą d3s ? Bo na szybko nie znalazłem info. Ogarnę z grubsza podstawy żeby porobić to się do Ciebie Grzegorzu będę odzywał co by MMI 3G HDD przynajmniej zarzucić do niej.

Opublikowano

9e640f4d90c91.jpg         

a9b68b39c614f.jpg

Od czego zależy różnica materiałów w środku pół skóry jak na zdjęciach? Czy to różnica pomiędzy przedliftem, a poliftem? Czy te materiały mają inne nazwy?

Opublikowano
23 minuty temu, krystek590 napisał:

9e640f4d90c91.jpg         

a9b68b39c614f.jpg

Od czego zależy różnica materiałów w środku pół skóry jak na zdjęciach? Czy to różnica pomiędzy przedliftem, a poliftem? Czy te materiały mają inne nazwy?

Nie jest to różnica między przedliftem, poliftem. Są to inne materiały, jeszcze jest jeden typ który osobiście posiadam. Wydaje mi się że to właśnie najlepszy meterial. Ten z pierwszego zdjęcia który dałeś, dosyć mocno się brudzi wszystko widać, ten drugi to alkantara po pewnym czasie tak sobie to wygląda, takie kulki się robią wyciera się. Ostatni materiał optymalny :)IMG_20180406_150911.jpg

Opublikowano

Z tego drugiego zdjęcia to moja a4. Cały czas materiał wygląda jak nowy, więc nie wiem od czego zależy, że inne się szybciej niszczą. Ten Twój jaką ma nazwe? to rodzaj alcantary?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, krystek590 napisał:

Z tego drugiego zdjęcia to moja a4. Cały czas materiał wygląda jak nowy, więc nie wiem od czego zależy, że inne się szybciej niszczą. Ten Twój jaką ma nazwe? to rodzaj alcantary?

Już kilka razy się spotkałem że ten materiał właśnie był taki trochę zużyty. Znowu też widziałem w bardzo dobrym stanie z dużymi przbiegami. Zależy od użytkowania itd. Ale to jak z każdą rzeczą. Nazwy nie znam, jakiś dodatek alkantary jest. Temat przerabiałem przed zmianą z materiałów. Mogę polecić ten model. 

Co planujesz wymieniać czy ciekawość? ? 

Edytowane przez MaciekPL
Opublikowano

Ta pierwsza to Sprint, a druga Alcantara 

Opublikowano
19 minut temu, MaciekPL napisał:

Już kilka razy się spotkałem że ten materiał właśnie był taki trochę zużyty. Znowu też widziałem w bardzo dobrym stanie z dużymi przbiegami. Zależy od użytkowania itd. Ale to jak z każdą rzeczą. Nazwy nie znam, jakiś dodatek alkantary jest. Temat przerabiałem przed zmianą z materiałów. Mogę polecić ten model. 

Co planujesz wymieniać czy ciekawość? ? 

ciekawość, bo zawsze spotykam inne materiały niż swój :mysli: zmienić planuje, ale furacza :P 

Opublikowano
1 minutę temu, Hugo napisał:

Ta pierwsza to Sprint, a druga Alcantara 

dzięki! a ta trzecia u kolegi MaciekPl? Wszystkie są odmianami alcantary?

Opublikowano

Ta pierwsza to taki szorstki materiał, a te dwie kolejne to alcantara. Ta u Maćka, perforowana.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
W dniu 28.08.2018 o 22:39, KoJ@K napisał:

No to jak 19' to pewnie ma 8 lub 8.5J, więc 245/35 na niej będzie dobre.

Dzięki kolego

Opublikowano (edytowane)

Panowie i Panie, amorki sline z A5 będzie pasować do A4 b8 ? I jeszcze pytanie czy np amorki/spreżyny pasują od FWD do quattro?

Edytowane przez Konrad20vt
Opublikowano

Panowie girll od S4 normalnie podejdzie do zderzaka sline?

Opublikowano
1 minutę temu, Maciejppl napisał:

Panowie girll od S4 normalnie podejdzie do zderzaka sline?

Bez problemu :)

Opublikowano
1 minutę temu, MaciekPL napisał:

Bez problemu :)

Okej w takim razie trzeba szukać :)

Opublikowano
1 minutę temu, Maciejppl napisał:

Okej w takim razie trzeba szukać :)

Jedynie ori od rs4 nie podejdzie. Od a4 s4, lift podejdzie pod każdy zderzak czy to zwykły, sline lub competition. 

• Pomoc techniczna 1