reikeb Opublikowano 4 Czerwca 2021 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Siema, macie jakieś pomysły, w mmi 3g nie działa mi nawi, tzn nie łapie sygnału tam gdzie jestem tylko jest gdzieś na świecie, zmieniłem rekina na dachu to samo, kupiłem tą uniwersalną antenę , podłączyłem pod radio bezpośrednio i jest to samo ... Co może być zwalone? Jakieś kodowanie? Aktualizacja?
Muskel1 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Mamy od tego dział techniczny, nie róbmy bałaganu -> https://a4-klub.pl/forum/322-audi-a4-b8/ 1
Damian Opublikowano 7 Czerwca 2021 Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Panowie ma ktoś z Was porównanie jak jest z miejsce w środku porównując B8 i A5 8t sportback? Chodzi mi o miejsce na nogi głównie z tył, to że w A5 dach opada to swoją sprawa Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Damian
luk330 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Szybkie pytanie: czy vcdsem da sie zrobić output test wentylatora chłodnicy? Szukalem w 01, 09 i w 46 ale tam nie ma do wyboru wentylatora... Dlaczego pytam: mam problem bo wentylator czasami się załącza, a czasami nie. Jak ostygnie to działa, jak znów się całośc nagrzeje to czasami już się nie chce załączyć. Błędów brak, zastanawiam się czy w ciemno wymieniać moduł wentylatora i sam wentylator czy jakoś inaczej do tego podejść...
Muskel1 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 6 minut temu, luk330 napisał: Szybkie pytanie: czy vcdsem da sie zrobić output test wentylatora chłodnicy? Szukalem w 01, 09 i w 46 ale tam nie ma do wyboru wentylatora... Dlaczego pytam: mam problem bo wentylator czasami się załącza, a czasami nie. Jak ostygnie to działa, jak znów się całośc nagrzeje to czasami już się nie chce załączyć. Błędów brak, zastanawiam się czy w ciemno wymieniać moduł wentylatora i sam wentylator czy jakoś inaczej do tego podejść... Od tego mamy działy techniczne. 1
barca8585 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Witam ma ktoś słoneczniki podsufitki w wersji s line z podświetleniem do sprzedania
wolwerin Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 9 godzin temu, Muskel1 napisał: Od tego mamy działy techniczne. W dniu 4.06.2021 o 16:49, Muskel1 napisał: Mamy od tego dział techniczny, nie róbmy bałaganu Muskel1 co cię boli, że bawisz się w moderatora? Tutaj już strach napisać coś w tym temacie bo się zaraz udzielisz. Chcesz pomóc to udziel odpowiedzi. Jak nie masz wiedzy to przemilcz sprawę. Ten temat zawsze służył od szybkich pytań i odpowiedzi na sprawy związane między innymi również z tematami technicznymi. Masz B9 to siedź na swoim forum i tam uprawiaj moderowanie. 5
Hubertus01 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 12 godzin temu, barca8585 napisał: Witam ma ktoś słoneczniki podsufitki w wersji s line z podświetleniem do sprzedania allegro.pl ALLEGRO.PL na 99% powinny być z pakietem światło ale zadzwoń napisz do gościa
Muskel1 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) 9 godzin temu, wolwerin napisał: Muskel1 co cię boli, że bawisz się w moderatora? Tutaj już strach napisać coś w tym temacie bo się zaraz udzielisz. Chcesz pomóc to udziel odpowiedzi. Jak nie masz wiedzy to przemilcz sprawę. Ten temat zawsze służył od szybkich pytań i odpowiedzi na sprawy związane między innymi również z tematami technicznymi. Masz B9 to siedź na swoim forum i tam uprawiaj moderowanie. Nic mnie nie boli. Pomyśl trochę o innych oraz innymi kategoriami, zanim zaczniesz strzępić sobie jadaczkę. Po pierwsze zaśmiecasz tutaj pytaniami technicznymi, po drugie zadając pytanie w odpowiednim dziale technicznym, jest szansa na to, że ktoś w przyszłości z podobnym problemem, znajdzie ten temat i mu to pomoże. Po trzecie nie ma nigdzie napisane, że nie wolno się tu udzielać, nie mając danego modelu auta (zresztą przd miesiącem posiadałem jeszcze oba modele). Znam wiele odpowiedzi dotyczących B6, B7, B8 oraz B9 więc piszę w tych działach a w moderatora bawisz się Ty, zabraniając mi tutaj pisać. Edytowane 10 Czerwca 2021 przez Muskel1
Muskel1 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 W dniu 9.06.2021 o 15:02, luk330 napisał: Szybkie pytanie: czy vcdsem da sie zrobić output test wentylatora chłodnicy? Szukalem w 01, 09 i w 46 ale tam nie ma do wyboru wentylatora... Dlaczego pytam: mam problem bo wentylator czasami się załącza, a czasami nie. Jak ostygnie to działa, jak znów się całośc nagrzeje to czasami już się nie chce załączyć. Błędów brak, zastanawiam się czy w ciemno wymieniać moduł wentylatora i sam wentylator czy jakoś inaczej do tego podejść... Zadaj to pytanie w dziale technicznym to Ci odpowiem tam gdzie szukać.
luk330 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 13 godzin temu, Muskel1 napisał: Zadaj to pytanie w dziale technicznym to Ci odpowiem tam gdzie szukać. Napisałem w już istniejącym, podobnym temacie. Jakbyś mógł coś podpowiedzieć to byłbym wdzięczny. Jeszcze tłumacząc się moim postem tu... Ja zazwyczaj piszę w działach technicznych jeśli mam jakiś problem, ale mam wrażenie, że jak nikt nie musi to tam nie zagląda. Dlatego zazwyczaj po poście w dziale tech dodawałem też post w B8 troop bo ruch tutaj jest większy i większa szansa, że również miał podobny problem i się tym zainteresuje.
Kooga Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) 26 minut temu, luk330 napisał: Napisałem w już istniejącym, podobnym temacie. Jakbyś mógł coś podpowiedzieć to byłbym wdzięczny. Jeszcze tłumacząc się moim postem tu... Ja zazwyczaj piszę w działach technicznych jeśli mam jakiś problem, ale mam wrażenie, że jak nikt nie musi to tam nie zagląda. Dlatego zazwyczaj po poście w dziale tech dodawałem też post w B8 troop bo ruch tutaj jest większy i większa szansa, że również miał podobny problem i się tym zainteresuje. To akurat prawda, tam na odpowiedz mozna czekac miesiacami a nawet latami i sie jej nie doczekac. Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Kooga
wampir Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 W dniu 27.05.2021 o 11:17, Muskel1 napisał: No to czekamy! I opisane
Caporeira Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Jakiej firmy wahacze górne z przodu dobrej jakości mogli byście polecić?
wolwerin Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 2 godziny temu, Caporeira napisał: Jakiej firmy wahacze górne z przodu dobrej jakości mogli byście polecić? Lemforder
Gibons Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Panowie pytanie... Walczymy u kolegi z podsufitka z panorama. Wszystko odkręcone a podsufitka trzyma się przy panoramie. Jak to zdemontować aby nic nie zniszczyć?
Langista Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Najprawdopodobniej trzymają je te same 'rzepy' co w B6/7. Od strony bagażnika lekko obniżyć i zobaczyć co trzyma.
Muskel1 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) 28 minut temu, Gibons napisał: Panowie pytanie... Walczymy u kolegi z podsufitka z panorama. Wszystko odkręcone a podsufitka trzyma się przy panoramie. Jak to zdemontować aby nic nie zniszczyć? Dookoła otworu na panoramę umieszczone są spinki. Musicie podsufitkę z nich wyszarpnąć. Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Muskel1 2
Gibons Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 7 minut temu, Muskel1 napisał: Dookoła otworu na panoramę umieszczone są spinki. Musicie podsufitkę z nich wyszarpnąć. Dokładnie były spinki. Tylko trzeba było zacząć od tyłu samochodu i ładnie poszło. Dzieki
Gibons Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jak przy okazji można przeczyścić odpływy panoramy? Można to jakoś rozdzielić? I przedmuchać?
Rekomendowane odpowiedzi