KoJ@K Opublikowano 28 Października 2021 Opublikowano 28 Października 2021 Eee to myśle, że nie masz co zachodzić w głowe. Ja jak sie przesisdłem na pierwsze b8 caha po sofcie, ośka na 19' 245/35 to też jakoś ze spalania zadowolony nie byłem... no ale przesiadałem sie z klasycznego 1.9 więc im to nie ma raczej równych ale na zimowych 17' 225/50 paliła mniej o ponad litr napewno.
Wandej Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 3 godziny temu, KoJ@K napisał: Eee to myśle, że nie masz co zachodzić w głowe. Ja jak sie przesisdłem na pierwsze b8 caha po sofcie, ośka na 19' 245/35 to też jakoś ze spalania zadowolony nie byłem... no ale przesiadałem sie z klasycznego 1.9 więc im to nie ma raczej równych ale na zimowych 17' 225/50 paliła mniej o ponad litr napewno. Aż się boje co będzie jak na lato wpadną 20`
szafa Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 4 godziny temu, Wandej napisał: Aż się boje co będzie jak na lato wpadną 20` U mnie na dwudziestce średnio 8.5l
Osiollekk Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 Mam wrzucone sprężyny H&R, chyba -40mm, i jak się zrobiło chłodniej to przy pracy amortyzatora coś mi skrzypi z tyłu… obstawiam te gumy pod sprężynami. Poratuje mnie ktoś jakimś linkiem albo nr nowych? Musze to wymienić bo mnie cholera trafi
karolek_ust Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 12 godzin temu, Osiollekk napisał: Mam wrzucone sprężyny H&R, chyba -40mm, i jak się zrobiło chłodniej to przy pracy amortyzatora coś mi skrzypi z tyłu… obstawiam te gumy pod sprężynami. Poratuje mnie ktoś jakimś linkiem albo nr nowych? Musze to wymienić bo mnie cholera trafi Guma pod sprężyne tył 8K0 512 297E dolna 8K0 512 149C góra
luk330 Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 12 godzin temu, Osiollekk napisał: Mam wrzucone sprężyny H&R, chyba -40mm, i jak się zrobiło chłodniej to przy pracy amortyzatora coś mi skrzypi z tyłu… obstawiam te gumy pod sprężynami. Poratuje mnie ktoś jakimś linkiem albo nr nowych? Musze to wymienić bo mnie cholera trafi Zapytaj się gościa, co Ci wymieniał te sprężyny czy luzował tuleje w wahaczach i dokręcał po postawieniu samochodu na kołach, bo podejrzewam, że to nie gumy pod sprężynami a właśnie te tuleje.
gagat3k Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 34 minuty temu, luk330 napisał: Zapytaj się gościa, co Ci wymieniał te sprężyny czy luzował tuleje w wahaczach i dokręcał po postawieniu samochodu na kołach, bo podejrzewam, że to nie gumy pod sprężynami a właśnie te tuleje. typowy błąd, który popełniają, a później gumy pękają. słuszna uwaga
luk330 Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 2 godziny temu, gagat3k napisał: typowy błąd, który popełniają, a później gumy pękają. słuszna uwaga tak, u mnie też mechanik popełnił ten błąd, też skrzypiało, aż się wyskrzypiało i geometria tak się rozjechała, że w 4tys km zezarło tylne opony.
forman Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Hej , wie ktoś na jakie numery zamienia się przepustnica o nr "03L128063B"? (i czy oznaczenie na przepustnicy V100 lub V120 ma znaczenie?)
Wolf1991 Opublikowano 13 Listopada 2021 Opublikowano 13 Listopada 2021 Witam podeśle ktoś jakaś serwisówkę czy coś jak autodata bo kumpel potrzaskał b8 z przodu a ze amator to szuka czegoś takiego w necie
Dev Opublikowano 13 Listopada 2021 Opublikowano 13 Listopada 2021 2 minuty temu, Wolf1991 napisał: Witam podeśle ktoś jakaś serwisówkę czy coś jak autodata bo kumpel potrzaskał b8 z przodu a ze amator to szuka czegoś takiego w necie https://ifinterface.com/prog/car/cp2/inprog.php
KoJ@K Opublikowano 14 Listopada 2021 Opublikowano 14 Listopada 2021 Godzinę temu, Dev napisał: Pomoże ktoś ? Włóż ten drugi pilot na którym lustra się nie składają, wł zapłon i mając go w stacyjce ustaw ponownie funkcje składania luster na aktywną, poprostu zaptaszkuj ją w opcjach.
Hohe Opublikowano 15 Listopada 2021 Opublikowano 15 Listopada 2021 Widzieliście ile kosztuje ten mikrofonik? Kogoś poebało.
Wandej Opublikowano 16 Listopada 2021 Opublikowano 16 Listopada 2021 W dniu 14.11.2021 o 22:40, KoJ@K napisał: Włóż ten drugi pilot na którym lustra się nie składają, wł zapłon i mając go w stacyjce ustaw ponownie funkcje składania luster na aktywną, poprostu zaptaszkuj ją w opcjach. Też miałem ostatnio ten "problem" Również zastanawiało mnie dlaczego prawe lusterko nie podnosi się po włączeniu Drive.
Muskel1 Opublikowano 16 Listopada 2021 Opublikowano 16 Listopada 2021 7 godzin temu, Wandej napisał: Też miałem ostatnio ten "problem" Również zastanawiało mnie dlaczego prawe lusterko nie podnosi się po włączeniu Drive. Ty piszesz o opuszczaniu prawego usterka na krawężnik a tu chodzi o składanie lusterek przy zamykaniu auta Pokrętło lusterek musisz mieć ustawione na prawe lustro. Lusterko nie wraca do pozycji wyjściowej po przełączeniu na Drive, tylko po osiągnięciu ok. 15 km/h lub zgaszeniu zapłonu
Hohe Opublikowano 16 Listopada 2021 Opublikowano 16 Listopada 2021 Z tego co pamiętam, to opuszczanie dobrze działa z pamięcią foteli. Bez tego, to tak losowo - raz wraca do góry, raz trochę a czasami wcale.
Muskel1 Opublikowano 16 Listopada 2021 Opublikowano 16 Listopada 2021 Godzinę temu, Hohe napisał: Z tego co pamiętam, to opuszczanie dobrze działa z pamięcią foteli. Bez tego, to tak losowo - raz wraca do góry, raz trochę a czasami wcale. Wklej tu kodowanie ze sterownika (52) drzwi pasażera.
KoJ@K Opublikowano 16 Listopada 2021 Opublikowano 16 Listopada 2021 Dokładnie, jeśli nie ma pamięci to lusterko po przekroczeniu prędkości wraca sobie jak mu pasuje
Rekomendowane odpowiedzi