Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomek_091019 napisał:

Dlatego pytam, czy ktoś korzystał z takiej usługi poza ASO ;) 

Nie wiem czy zostanie mi stary klucz. Przy dopisywaniu nowego chyba wszystkie się resetują i zapisują na nowo?

Ja korzystałem, ale ja nie mieszkam w tak kreatywnym kraju jak Polska. Stary klucz działa jak działał. 

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Byłem dzisiaj u pana, który zajmuje się kodowaniem kluczy i zrobiłby mi to, ale też nie jest pewien na 100% czy uda się z używanym "wyzerowanym" kluczem z allegro :unsure: mówi, że wyzerować to nie problem, ale nie wiadomo czy się uda zakodować. Może spróbować, ale nawet gdy się nie uda to i tak zapłacę, co oczywiście rozumiem. 

Ktoś już może próbował takiego czegoś z kluczem nie ASO?

Opublikowano

Panowie poszukuje klapy do sedana w kolor LY9B ma ktoś cos mądrego ? 

Opublikowano

IMG-20211204-WA0035.jpg

Opublikowano

@Dev to Twoja choinka?:decayed:

Opublikowano

Piękna choinka. :cygaro:

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał:

@Dev to Twoja choinka?:decayed:

Jo, wczoraj robiłem...

Ma przypominać wszystkim alkoholikom:

.... piłeś ? Nie jedź...

Opublikowano
2 minuty temu, Dev napisał:

Jo, wczoraj robiłem...

Ma przypominać wszystkim alkoholikom:

.... piłeś ? Nie jedź...

:decayed: długo "części" zbierałeś?

Opublikowano
6 minut temu, Muskel1 napisał:

:decayed: długo "części" zbierałeś?

rok

Opublikowano
4 minuty temu, Dev napisał:

rok

:thumbup1:

Opublikowano
W dniu 30.11.2021 o 17:37, Tomek_091019 napisał:

Byłem dzisiaj u pana, który zajmuje się kodowaniem kluczy i zrobiłby mi to, ale też nie jest pewien na 100% czy uda się z używanym "wyzerowanym" kluczem z allegro :unsure: mówi, że wyzerować to nie problem, ale nie wiadomo czy się uda zakodować. Może spróbować, ale nawet gdy się nie uda to i tak zapłacę, co oczywiście rozumiem. 

Ktoś już może próbował takiego czegoś z kluczem nie ASO?

Dopisywałem bez problemu takie "wyzerowane", nawet jak było all key lost. Chwila zabawy, ale do ogarnięcia

Tak w ogóle to :hi: w końcu człowiek chwilę czasu znalazł, żeby zerknąć do tu słychać :decayed:

Opublikowano

Tak jak napisał fachura powyżej - @kajubez problemu dopisze kluczyk do b8  :drinks:

Opublikowano

Siema. 

Problem z klapami cd. Udało mi się je ruszyć, problem był blachy, otoż poprzedni fachman uciął przewód, na tyle głęboko że ciężko było to zlokalizować. Klapy działają, ale wyrzucają błąd lambdy o zbyt bogatej mieszance. Gdy zdejmę cięgna z nastawników lambda nie wywala błędu. Wygląda na to, że klapki się nie otwierają do końca i zaburzają przepływ powietrza - taka moja teoria....ktoś z Was spotkał się z czymś takim?

Opublikowano

:hi:Przymierzam sie do zakupu ori dywaników gumowych w ASO do B8. Orientuje się ktoś jaka jest cena po rabatach ? W sieci znalazłem ofertę za 399PLN i nie wiem czy to dobra cena. 

Opublikowano
41 minut temu, Dibo napisał:

:hi:Przymierzam sie do zakupu ori dywaników gumowych w ASO do B8. Orientuje się ktoś jaka jest cena po rabatach ? W sieci znalazłem ofertę za 399PLN i nie wiem czy to dobra cena. 

Kup sobie Petex-a

ALLEGRO.PL

Edytowane przez Dev

Opublikowano
Godzinę temu, Dibo napisał:

Albo z Petexa jak kolega wyżej napisał albo Geyer & Hosaja. Te drugie kupowałem do B7 bo z Petexa nie było w moim kolorze. Od początku nie śmierdziały jak niektóre zamienniki, dodatkowo po ponad 60 k km na dywaniku kierowcy brak jakichkolwiek śladów użytkowania. Także jakość bdb wg mnie. 

No chyba, że musi być znaczek kałdi to do ASO trzeba się udać, albo kupić ORI w necie np. getem.pl i tu może być taniej niż w ASO, tylko czasem długo trzeba czekać na dostawę.

Edytowane przez pelonek1

Opublikowano

Geyer & Hosaja mam te dywaniki i pasują jak i wyglądają dobrze ale po przebiegu około 20tyś. dywanik kierowcy jest pod piętą prawej stopy już wytarty.

Edytowane przez Krzy0

Opublikowano

Ja polecam coś takiego. Pasują idealnie, są bardzo głębokie i wzór kozak.

ALLEGRO.PL

IMG_20211209_162112.thumb.jpg.d159fa62e5fdf632acbddff2b6c944c0.jpg

IMG_20211209_160639.thumb.jpg.3123951823d1fed820a645a94d1e3bdb.jpg

Opublikowano
26 minut temu, Krzy0 napisał:

Geyer & Hosaja mam te dywaniki i pasują jak i wyglądają dobrze ale po przebiegu około 20tyś. dywanik kierowcy jest pod piętą prawej stopy już wytarty.

To chyba w szpilkach jeździsz :P U mnie po 60 k km wyglądają tak. Fakt widać gdzie są stopy, jednak nie ma widać specjalnie zużycia na nich.

IMG_20211219_170620.thumb.jpg.1d5e58c69eb1bbdd9a17b70be65601fb.jpg

Opublikowano

Hej wiecie może czy można kupić ten element. Jest to od sterowania fotela. Pozdrawiam  

20211219_181010.jpg