FroS-t Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Godzinę temu, mlodyQ napisał: Cześć, czy felga rotor (ori) podlega jakiejś specjalnej metodzie regeneracji? Słyszałem coś, że tego typu felga powinna być robiona metodą CNC, ale chyba tyczy się to tylko rantów? W każdym razie, po ostatnim sezonie na felgach pojawiły mi się takie ubytki: Poleci ktoś jakąś osobę/firmę, która by to porządnie ogarnęła? Dzięki Tak, tylko ranty jeśli chodzi o CNC, reszta to szukaj w swojej okolicy firmy regenerujący felgi….
FroS-t Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 7 minut temu, NelsonPL napisał: Nie polecam regeneracji felg... Jeśli są zniszczone, warto wymienić na nowe. Co za brednie z d*py wzięte Patrząc po tym co piszesz w swoim temacie i tutaj to myśle ze powinieneś się leczyć psychiatryczne, sugerując wymianę na nowe świadczy tylko o jednym ze nie ma masz człowieku pojęcia co potrafią zrobić dobre firmy zajmujące się regeneracją z felgami…. Nie polecasz bo co? Masz złe doświadczenia ? Ile dałeś felg do regeneracji ? kupiłeś już te swoje 17 czy dalej się zastanawiasz , jprd 3
Tomek_091019 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 16 minut temu, NelsonPL napisał: Nie polecam regeneracji felg... Jeśli są zniszczone, warto wymienić na nowe. Oczywiście, najlepiej zakupić w ASO nowe oryginalne 16 wyglądające jak kołpaki. I wymieniać co sezon.
mlodyQ Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Dzięki Frost za odpowiedź. Pominąłem wypowiedź tamtego speca od ASO, w serwisie taki jeden rotor od A5 to 4-5k, więc komplet to zapewne połowa wartości jego ultra wozu
FroS-t Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 1 minutę temu, mlodyQ napisał: Dzięki Frost za odpowiedź. Pominąłem wypowiedź tamtego speca od ASO, w serwisie taki jeden rotor od A5 to 4-5k, więc komplet to zapewne połowa wartości jego ultra wozu 3600 u nas za sztukę w zeszłym roku było, jak dasz do cnc to trzeba pamiętać żeby powłokę na felgi wrzucać żeby się nie utlenianialo, ale w ori Rotor chyba nie szedł bym w to , wole zostawić jak jest , jeśli tylko lekko porysowane, co innego jak mocno rany dostały można ewentualnie robić wtedy, a środek z tych odprysków ci proszkiem ogarną….
FroS-t Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 5 minut temu, mlodyQ napisał: Dzięki Frost za odpowiedź. Pominąłem wypowiedź tamtego speca od ASO, w serwisie taki jeden rotor od A5 to 4-5k, więc komplet to zapewne połowa wartości jego ultra wozu A bo człowiek się powstrzymuje od komentarza ale nie idzie, wiadomka burżuj wydał 800zl na gałe z montażem to i po nowe felgi do ASO pojedzie jprd
marcin_o23 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Godzinę temu, NelsonPL napisał: Nie polecam regeneracji felg... Jeśli są zniszczone, warto wymienić na nowe. a zaciski regenerowałeś, czemu nie kupiłeś nowych??????? przecież to element odpowiedzialny za bezpieczeństwo
NelsonPL Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Godzinę temu, FroS-t napisał: Co za brednie z d*py wzięte Patrząc po tym co piszesz w swoim temacie i tutaj to myśle ze powinieneś się leczyć psychiatryczne, sugerując wymianę na nowe świadczy tylko o jednym ze nie ma masz człowieku pojęcia co potrafią zrobić dobre firmy zajmujące się regeneracją z felgami…. Nie polecasz bo co? Masz złe doświadczenia ? Ile dałeś felg do regeneracji ? kupiłeś już te swoje 17 czy dalej się zastanawiasz , jprd Tak się składa że dawno mam 17 tki i sa w idealnym stanie...
NelsonPL Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 28 minut temu, marcin_o23 napisał: a zaciski regenerowałeś, czemu nie kupiłeś nowych??????? przecież to element odpowiedzialny za bezpieczeństwo Malowałem...to zupełnie co innego...Były i są w doskonałym stanie.
mlodyQ Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 18 minut temu, NelsonPL napisał: Malowałem...to zupełnie co innego...Były i są w doskonałym stanie. No, felgi też są w doskonałym stanie, nie pokrzywione, bez otarć, tylko do malowania przez odpryski Gubisz się Panie Nelson
KoJ@K Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 Chciał dobrze doradzić , a wyszedł pocisk . . .
pawel72689 Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 12 godzin temu, NelsonPL napisał: Nie polecam regeneracji felg... Jeśli są zniszczone, warto wymienić na nowe. Normalnie komentarz ROKU. 1
FroS-t Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 47 minut temu, pawel72689 napisał: Normalnie komentarz ROKU. Bogol a nie jak biedaki do regeneracji, wiadomka
karolek_ust Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 13 godzin temu, NelsonPL napisał: Tak się składa że dawno mam 17 tki i sa w idealnym stanie... Ty to jesteś i ta twoja audi idealni pod każdym względem masakra człowieku ty jesteś dobrze odklejony od reszty
luk330 Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 14 godzin temu, NelsonPL napisał: Malowałem...to zupełnie co innego...Były i są w doskonałym stanie. nie warto tego robić, fabryczna oryginalna powłoka gwarantuje bezpieczeństwo i prestiż.
FroS-t Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 1 godzinę temu, luk330 napisał: nie warto tego robić, fabryczna oryginalna powłoka gwarantuje bezpieczeństwo i prestiż.
ivan1977 Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 23 godziny temu, NelsonPL napisał: Malowałem...to zupełnie co innego...Były i są w doskonałym stanie. Za to mózgu już nie masz w doskonałym stanie 1
Hohe Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 9 minut temu, ivan1977 napisał: Za to mózgu już nie masz w doskonałym stanie Pośmiać się można, ale bez przesady.
Awra Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 Panowie przy okazji felg, niestety dziś rano schodzę do swojej furmanki i wszystkie dekle poszły w piz*u. Już raz je ktoś kiedyś próbował ukraść ale jakiś rzeźnik i tylko poniszczył felgę. Tym razem felgi lekko ryśnięte a dekli brak. Felgi z A5, wiecie może ile one mają mm? Nie chcę ori bo dopóki nie zabiorę auta z pod bloku to będę kupował zamienniki. Poniżej foto jakie były. Gdybym był złodziejem, i zobaczył jak to auto brzydko teraz wygląda to bym założył spowrotem żeby mnie nie drażnił taki wygląd
BartoszSoldier Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Chodliwy temat. Pewnie cały czas ta sama osoba, bo wie, że zaraz kupisz nowe
Rekomendowane odpowiedzi