Hohe Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Pany wjebali mi sie do autka i zajumali kompa itd. Akurat jezdziłem zonki C2 To jest masakra jakaś, już koorwa strach kanapki w aucie zostawić. Współczuję Grzegorz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Kużwa byłem tylko w aptece po leki dla zony Wszystkie kable poszły w piz*u.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 No to pieknie:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 z tym kradzieżami będzie jeszcze gorzej jak podniosą kwalifikacje czynu jako przestępstwo powyżej 1000zł - przecież to zaczną wszystko kraść - stacje benzynowe pewnie już srają pod siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Pany wjebali mi sie do autka i zajumali kompa itd. Akurat jezdziłem zonki C2 Kurw.a co za nie fart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Pany wjebali mi sie do autka i zajumali kompa itd. Akurat jezdziłem zonki C2 Kurw.a co za nie fart Jestem za posiadaniem broni przez kazdego obywatela PL ! Cepy złodziejskie jakby wiedziele ze kazdy moze im w kazdej chwili odstrzelic dupsko to pewnie inaczej by to wygladalo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie, szybkie pytanie - czy w A5 słupek C jest inny dla półki z roletą czy taki sam? Bo fizycznie mi coś nie pasuje, a ETKA nie mówi mi tego Dobra, dla potomności: osłony słupków są inne Ale na szczęście sprzedawca półki z roletą ma pasujące osłony i zgodził się zamienić sztuka za sztukę Grzesiu współczuję Jakiś uliczny monitoring? Z bankomatów czy coś w ten deseń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Przeleć się po warsztatach, chociaż tych znajomych i daj info niech odkupią za grosze a później ich najebiesz i odzyskasz kasę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Mi jak ostatnio ukradli kom w nocy w lokalu to na drugi dzień o godz. 13 była już w lombardzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie, chcę wymienić na wiosnę płyn hamulcowy i nigdzie nie mogę znaleźć informacji, jaka ilość wchodzi do układu...ktoś wie ile potrzeba do całkowitej wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 S4 B8 jakie ma heble u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 przod 345 - zacisk ten sam(jarzmo inne), tyl 330 troszeczke szerszy zacisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Widziałeś Hamer:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Widziałeś Hamer:decayed: Co miał widzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie wierzył mi że jest 345/330 musiał się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Tomaszek niedowiarek:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Jutro 7.30 jestem szefie u ciebie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 P-U-M-A ostatnio w kulki przycina i moje zaufanie do niego spadło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Jutro 7.30 jestem szefie u ciebie:wink: Jakbyś nie dojechał to zadzwoń wyjadę po Ciebie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi