darecy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Czyli "M" nie obsługuje bixa! A juz myślałem że podejdzie :/ iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 wie ktos czy modul DAB bedzie odtwarzal w PL naziemne cyfrowe stacje radiowe DVB-T? Mam u siebie DAB, ale w zachodniej Polsce nigdzie mi nie dzialal - nic nie znajduje. Dziala natomiast fajnie w Niemcowni i Beneluxie. Nie działa w PL:kwasny: Z ori tunerem TV jest to samo:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 - 8K0 907 063 D Obsługuje grzane stołki, pakiet QQ1 i bixenony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 BOSE w B8 jest takie jak w C6? Ile jest głośników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 w B8 nie ma BOSE. jest tylko zwykły, Audi Sound System i B&O.. Grzesiu, zdjąłem tą osłonę pod kierownicą i nie znalazłem MCE tylko pełno bezpieczników.. w dobrym miejscu chociaż szukałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jędrzej jak odchylisz ten zawias z bezpiecznikami, ku twojemu jednemu i dobremu oku ukarze się moduł, nawet go Waćpanie kawałeczek widać: z tą szarą i różową wtyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Nie masz VAGa żeby sprawdzić zamiast się bawić w odkręcanie śrubek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 - 8K0 907 063 DObsługuje grzane stołki, pakiet QQ1 i bixenony. na takie odpowiedzi czekam ............dawać te numery ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ---------- OEM Audi A4 8K BOSE loudspeaker grille - BKS-Tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 To było to bose czy nie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 To było to bose czy nie:decayed: Ktoś sie chyba yebnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja tez bylem wlasnie sprawdzic i mam z koncowka D i mam bix i jeszcze pare pier**l:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Z literką D sterowniki chodza juz po 550-600 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Nawet nie wiedzialem ze mam taki skarb w aucie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Na FORUM opisałem tylko z tym sterownikiem i handlarze ceny podnieśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Na FORUM opisałem tylko z tym sterownikiem i handlarze ceny podnieśli Na pewno są zarejestrowani na forum Audi concert musi mieć wzmacniacz z tylu po lewej? Mod´11; MMI3G - i u mienia niet... Jest na to kod na wlepce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Na FORUM opisałem tylko z tym sterownikiem i handlarze ceny podnieśli Na pewno są zarejestrowani na forum Audi concert musi mieć wzmacniacz z tylu po lewej? Mod´11; MMI3G - i u mienia niet... Jest na to kod na wlepce? wzmak jest juz w MMI 5F , jedynie B&0 ma wzmaka pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 U mnie w BO wzmak tam siedzi. Wersja z subem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Panowie trzymajcie kciuki, właśnie moje B8 walczy z Aligatorem Seria 256KM 543 NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Panowie trzymajcie kciuki, właśnie moje B8 walczy z Aligatorem Seria 256KM 543 NM niezle, chyba jedno z mocniejszych jaki przebieg ma auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Panowie trzymajcie kciuki, właśnie moje B8 walczy z Aligatorem Seria 256KM 543 NM niezle, chyba jedno z mocniejszych jaki przebieg ma auto? 41 tys. Aligator twierdzi, że mocniejszej serii nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi