damianw Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jakby kogoś interesowało: http://www.audi.pl/etc/medialib/ngw/pl/dzia__serwis.Par.0002.File.pdf/audi_wiosna_13_pdf.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jakby kogoś interesowało:http://www.audi.pl/etc/medialib/ngw/pl/dzia__serwis.Par.0002.File.pdf/audi_wiosna_13_pdf.pdf Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Męczyłem Panowie z tymi felami i wymeczyłęm Kupiłem tak jak radziliscie ori 18" et 47 wzor s-line idealne;) nr ori. 8K0601025 Powiem Wam , ze jakos mi sie lepiej jezdzi jak na tych 16". Auto bardziej zwarte i pewne. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Przyszło do mnie kilka tyg. temu. Opuścili trochę ceny... iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Panowie nikt się nie skusi na sufit czarny do avanta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbertos Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Panowie krótkie pytanie. Czy jest szansa zamówić oficjalne ramki klubu, te otaczajace rejestrację samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 kto szuka, nie błądzi Ramki pod tablicę rejestracyjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek776 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A takie fele 8T0 801 025 M będą pasiły do naszych aut? napisano na nich RONAL 1748 8.5Jx18H2 ET29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 to są felgi z A5. poszukaj w dziale felgi, już było parę razy o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek776 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Szukałem i nie mogę właśnie coś znaleźć. Znalazłem że ktoś też o to pytał ale bez odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Fele beda pasować fajnie ze małe ET jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 zobaczcie jaka jest różnica po między led a standardowymi żarówkami w B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 zobaczcie jaka jest różnica po między led a standardowymi żarówkami w B8 http://imageshack.us/a/img541/3030/a4led1.jpg http://imageshack.us/a/img845/2668/a4led2.jpg A w mijania co włożyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Osram CBH h7, hyper maja 5000K i świecą podobnie jak led. dzięki Dikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja włożyłem Philips Blue Vision i jest trochę żółciej, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Osram CBH maja 5000 Kelvinów i oznaczenie Off road, ale najbardziej zbliżoną barwę do ledów. Jestem ciekawy jak będzie w nocy i deszczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ori led jeszcze ładniej świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ...jak będę zmieniał na b9 to będę miał ori neon, led, laser i plazmowy pistolet, ale narazie jest i będzie budżetowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 chcę zobaczyć ten plazmowy pistolet :kox: a tak poważnie to przecież nie mówię, że u Ciebie jest źle. bo z ORI żarówką to dla mnie nieporozumienie i teraz jest 100000 razy lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jendrek spoko , ja łaziłem za ori ledami 2 lata aby kupić coś w cenie, ale jak zwykle, poskładałem graty do kupy to wyszło ponad 3k PLN ledy, spriski MCE, CP, piny i sriny wolałem kupić fajne stołki, ledy z tyłu i kilka innych modów. Żonie też kamień z serca spadł jak oznajmiłem jej, że ledów z przodu nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi