Flyer Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 stickertuning ten znaczek oznacza kompresor pod machą...
mystic.pl Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 ten znaczek oznacza kompresor pod machą... Dlatego sprzedałem 2 takie czerwone jakiś czas temu komuś z forum a zawitały tylko V6 bez T
dziadek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 ja chcę z czerwonym - żeby jakoś się to kupy trzymało kolorystycznie z tym co będę miał w grilu Do grilla za długie? bo by było fajnie źle zrozumiałeś w grillu będę miał S4 - więc żeby te na błotnikach przynajmniej kolorystycznie pasowały to nie będę zamawiał tych carbonowych które wkleił Cuber tylko czerwone ta wiem - mi chodziło o to czy nie dałoby rady dopasować tego znacza "supercharged" w grill z przodu i że chyba za długi by był
miron78 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 stickertuning ten znaczek oznacza kompresor pod machą... u mnie będzie oznaczał kompresor klimatyzacji[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 13:16_________________________________________________ ja chcę z czerwonym - żeby jakoś się to kupy trzymało kolorystycznie z tym co będę miał w grilu Do grilla za długie? bo by było fajnie źle zrozumiałeś w grillu będę miał S4 - więc żeby te na błotnikach przynajmniej kolorystycznie pasowały to nie będę zamawiał tych carbonowych które wkleił Cuber tylko czerwone ta wiem - mi chodziło o to czy nie dałoby rady dopasować tego znacza "supercharged" w grill z przodu i że chyba za długi by był przymiarkę oczywiście zrobię ale pewnie
mystic.pl Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 ja chcę z czerwonym - żeby jakoś się to kupy trzymało kolorystycznie z tym co będę miał w grilu Do grilla za długie? bo by było fajnie źle zrozumiałeś w grillu będę miał S4 - więc żeby te na błotnikach przynajmniej kolorystycznie pasowały to nie będę zamawiał tych carbonowych które wkleił Cuber tylko czerwone ta wiem - mi chodziło o to czy nie dałoby rady dopasować tego znacza "supercharged" w grill z przodu i że chyba za długi by był Ja myślałem dać na drzwiowe listwy boczne w B7 tam gdzie normalnie jest znaczek S-Line, ale nie wyglądało to fajnie
Orzeł Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Godz. 3.58 - 22 C i zapaliłem Nie mogłeś spać i poszedłeś sprawdzić czy auto odpali??
wrclaguna Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Godz. 3.58 - 22 C i zapaliłem Nie mogłeś spać i poszedłeś sprawdzić czy auto odpali?? Ja tak codziennie wstaje
kondi30 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 A jak u Was z grzaniem samochodu przy obecnych mrozach? Osiągacie 90'C, bo ja mam max 80 - 85' ?
jedrekx Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 jak ja dojeżdżam do firmy to mam lekko ponad 50 wczoraj po około 30 km miałem dopiero 90 za to jak wczoraj ruszyłem firmowego VW Transportera T4 to po 6 km miałem już 90 stopni.. to jest auto nie do zdarcia tylko w środku zimniej niż na dworze
mystic.pl Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Godz. 3.58 - 22 C i zapaliłem To tak jak ja, z tym, że wziąłem tylko trzy machy bo dłużej nie szło wystać na tym mrozie :decayed: BTW od czasu wymiany świec żarowych pali mi od strzała zawsze bez względu na mróz ale w te zimno zanim odpalę włączam zapłon i światła na 5 sekund, potem z powrotem wyłączam i znowu zapłon na 3-4 sekundy i dopiero po tym odpalam silnik No i obowiązkowo daję STP dodatek do diesla (nie ten do czyszczenia wtrysków tylko zwykły) na cały bak. Wypuścili ostatnio nową formułę z antyżelem
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 mi jak na razie pali od strzału - stanu aku nawet nie sprawdzam ( nawet nie wiem jak ) :gwizdanie: Jak na przebieg 189 tyś to nie mogę narzekać - stacja ogień, stacja ogień...
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 miron78 stacja ogień, stacja ogień... Co Ty tu z PKP wyjeżdżasz ??
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 właśnie dotarły zamówione wczoraj o 12.00 znaczki supercharged - mega szybka wysyłka [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:05_________________________________________________nr części to dokładnie 4F0 853 601 A 2ZZ
mystic.pl Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 http://moto.onet.pl/1656244,1,mroz-kontra-akumulator-co-mozemy-zrobic,artykul.html?node=3
Młody Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 właśnie dotarły zamówione wczoraj o 12.00 znaczki supercharged - mega szybka wysyłka [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:05_________________________________________________nr części to dokładnie 4F0 853 601 A 2ZZ Z allegro ?
jedrekx Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 właśnie dzwoniłem w sprawie wydechu do kolesia.. wkurza mnie takie tłumaczenie "no wie pan, ja nie wiem.. bo to długie jest, to może trochę kosztować.." kur*wa przecież chcę za to zapłacić, nie chcę za darmo zobaczymy, koło 14-15 będę dzwonić i ma mi dać odpowiedź za ile z wysyłką.. jak nie będzie chciał wysłać to chyba wymienię dyfuzor pod mój wydech i póki co będę miał tak jak jest. najgorzej też nie będzie wyglądać..
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 nie jest źle właśnie dotarły zamówione wczoraj o 12.00 znaczki supercharged - mega szybka wysyłka [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:05_________________________________________________nr części to dokładnie 4F0 853 601 A 2ZZ Z allegro ? tak - link wklejałem wczoraj
Rekomendowane odpowiedzi